עבור לתוכן

לא מצליח לראות סרטים על הטלוויזיה שלי אחרי עדכון דרייור של ATI.

Featured Replies

פורסם

שלום,

יש לי כרטיס מסך RADEON 9800PRO, והמחשב שלי מחובר לטלויזיה עם כבל S-VIDEO, שיוצא מהכרטיס מסך, ומתחבר לממיר SVIDEO-SCART (כי אין לי כניסת SVIDEO בטלוויזיה).

עד לפני כמה זמן הייתי הולך לדרייברים של ATI, ובוחר לעבור לתצוגה מספר 2 או משהו כזה, והוא היה מראה לי את הדסקטופ על הטלוויזיה במקום על מסך המחשב, וכך הייתי יכול לראות סרטים.

עכשיו עדכנתי דריוור לגרסא עם Catalyst Control Center, והוא לא נותן לי יותר לראות על גבי הטלוויזיה.

יש שם אפשרות של Force detection of my TV, אבל זה לא עשה כלום.

אני רואה ב- Display manager שיש 2 תצוגות, אבל השניה מבוטלת (Disabled). אני עושה עליה קליק ימני ולוחץ Enable, וזה לשניה מאפשר את התצוגה השניה, אבל מיד אחרי זה הוא מבטל אותה שוב, והיא שוב Disabled.

מה אני עושה?

איך אפשר לראות משהו על הטלוויזיה שלי בכ"ז?

תודה.

פורסם

כאשר את מחבר את הTV למחשב, תגדיר אותה בתור מסך ראשי בהגדרות הדרייברים.

פורסם
  • מחבר

תודה על התגובה.

הצלחתי עכשיו לגרום לו להראות משהו.

הוא מראה לי את הטלוויזיה כמסך שני מנותק.

עשיתי SWAP DISPLAYS כך שהיא הפכה למסך הראשי כמו שאמרת, ופתאום הוא הראה תצוגה עליה.

אבל הרזולוציה הייתה גבוהה מידיי, אי אפשר היה לקרוא כלום והתמונה כולה לא נכנסה למסך, ובנוסף התמונה הייתה בשחור לבן.

מה עושים?

תודה.

פורסם

תודה על התגובה.

הצלחתי עכשיו לגרום לו להראות משהו.

הוא מראה לי את הטלוויזיה כמסך שני מנותק.

עשיתי SWAP DISPLAYS כך שהיא הפכה למסך הראשי כמו שאמרת, ופתאום הוא הראה תצוגה עליה.

אבל הרזולוציה הייתה גבוהה מידיי, אי אפשר היה לקרוא כלום והתמונה כולה לא נכנסה למסך, ובנוסף התמונה הייתה בשחור לבן.

מה עושים?

תודה.

תשנה את הרזולוציה ואת שיטת השידור.

פורסם
  • מחבר

אין אפשרות שהוא ישנה לבד את הרזולוציה כשאני עובר למסך השני?

כי זה מעצבן לעשות את זה ידנית ואח"כ להחזיר לרזולוציה נורמלית כשאני חוזר לעבור עם המסך.

ואיפה משנים את שיטת השידור? אני לא מוצא שום דבר כזה.

תודה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים