עבור לתוכן

שאלה בקשר לקרוספייר....

Featured Replies

פורסם

אני מעונין לקנות מחשב חדש עכשיו אם אני קונה כרטיס מסך קרוס פייר ראשי.... הכרטיס השני חייב להיות מאותו דגם?? איזה דגמים של כרטיסי קרוספייר קיימים והאם אפשר לקנות אחד היום ואחד בעתיד?

פורסם

אתה צריך שאחד הכרטיסים..(לא משנה ממש אם תקנה אותו עכשיו או יותר מאוחר)..

יהיה מאסטר/ראשי...(CrossFire Edition)...

והכרטיס השני יכול להיות "רגיל"..

פורסם

איזה כרטיס אתה קונה?

בX1300\X1600 לא צריך כרטיס מאסטר.

פורסם
  • מחבר

הם חייבים להיות מאותו דגם?

ודרך אגב איזה חברות ממולצות בכרטיסי מסך?

פורסם

הם חייבים להיות מאותו דגם?

ודרך אגב איזה חברות ממולצות בכרטיסי מסך?

לATI יש את ספייר TUL ASUS GB...

היותר מומלץ לדעתי זה TUL(powercolor( או ASUS...

פורסם

תשמע, קודם כל תמצא כרטיס שאתה רוצה ואז תחפש בגוגל או באתרים כמו XBITLABS TOMSHARDWARE וכדומה ביקורות עליו. בד"כ על כל כרטיס תמצא בנצ'ים בין כל החברות שמייצרות אותו ותוכל לדעת מי הכי טוב, חוצמזה תמצא בנצ'ים שלו מול הכרטיסים העיקריים שמתחרים מולו.

לדוגמא אני הייתי נעול על 1600XT ואז כשחפשתי ביקורות עליו ראיתי ש6800GS הרבה יותר טוב ממנו.

ובקשר לקרוס פייר, תבדוק כמה כסף אתה מוציא רק על תמיכה בו. במיוחד לקראת יציאת DX10 בסוף השנה, מערך קרוס פייר נראה פחות ופחות משתלם, כי גם 2 1900XTX בOC לא יצליחו להריץ משחקים של DX10 באיכות מקסימלית כמו שכרטיס של 1500-2000 שקל יצליח.

כלומר לא נראה לי שווה לך להוסיף עוד 300 שקל לספק ועוד 600 שקל ללוח אם בשביל מערך קרוס פייר. סביר להניח שלקנות כרטיס אחד בודד כמו ה1900XT יהיה הרבה יותר טוב (וCF של 1900XT נראה לי ביזבוז אטומי...)

פורסם
  • מחבר

אז מה אתה אומר ללכת על כרטיס מסך אחד של X1900XT לוותר על לוח תומך CF ולחסוך 600 לחסוך עוד כמה מאות בספק ולהמתין לעתיד ולשיפורים עתידים שיבואו עלינו? או שגם בכרטיס מסך עדיף ללכת רק 1800XT או אפילו 1600XT עד עוד חצי שנה

פורסם

קנה את הכרטיס הבא-

Sapphire X800GTO2

מ www.digma.co.il

אפשר לפתוח לו 4 צינורות עיבוד, ולהפוך אותו ל X850XTPE

הוא חזק בהרבה מה X1600XT

אתה יכול להחזיק עם זה בכיף עד שיוצא DX10, וגם בינתיים להריץ משחקים בהגדרות גבוהות מאוד.

פורסם

בדיוק.

אם אתה לא נעול על ATI ואחריות חשובה לך גם ה6800GS יתן ביצועים לא רעים בכלל. (הGTO2 עדיף על ה6800GS כאשר הוא פתוח אבל אז אין לו אחריות...)

פורסם
  • מחבר

אז איזה מהם עדיף ה6800GS או X800GTO2?

או שיש לכם הצעות אחרות לכרטיס מסך שיחזיק בערך שנה ויחזיק טוב... לא רוצה לרדת ברמה או להיתקע (משחק בעיקר NFS, FIFA, AOE, GTASA, ומידי פעם משחקים כמו FEAR שממש מושכים את העין)

פורסם

למה להתחיל את זה שוב ?!

X800GTO2 עם ביוס חדש (ולא זה לא בעיה לעשות את זה ) יותר טוב מה6800GS ולא בקצת ולמעשה הוא X850 שעולה הרבה הרבה יותר מהGTO2. רק מה הפלאש של הביוס מבטל את האחריות.

אם אתה רוצה לדעות על זה עוד תחפש בגוגל או באתר הזה, יש דיון כזה לפחות פעם ב3-4 ימים...

פורסם

גם לי יש שאלה על כרוספייר.

אפשר לעשות כרוספייר גם עם X1300 נכון?

ואם כן, זה ייתן יתרון על פני הX1600 נגיד למרות שעדיין יש לו יותר פיקסל שיידרס וכו?

פורסם
  • מחבר

אז בוא נגיד שאני לא רוצה לבטל לי את האחריות בזמן הקרוב.... איזה כרטיס מסך יחזיק לי שנה ברמות הכי גבוהות ויהיה לי תמורה הכי טובה למחיר. (אין הגבלה למחיר אבל אם הולך לצאת עוד חצי שנה בערך DX10 אז חארם לשפוך יותר מ1500 שקל על כרטיס מסך)

ורשמת שזה לא בעיה לעשות לו ביוס חדש? איך כיצד? מה עושים? והאם באמת זה נותן הרבה מהכרטיס מסך? והאם עקב פתיחת הצינורות לא חייב קירור רק לכרטיס מסך?

פורסם

לעשות Biosflash זו ממש לא בעיה

יש מאמר מפורט ב Techpowerup.com

תיכנס לשם, תכתוב בחיפוש GTO, וזה ימצא לך את המאמר.

במקרה של ה GTO2, הוא נפתח לרמה של X850XTPE, שזה כרטיס חזק ב-ה-ר-ב-ה. בממש הרבה.

שני הכרטיסים האלו יכולים להחזיק לך שנה ברמות גבוהות (לא הכי גבוהות, ברגע שאתה מפעיל פילטרים ועולה ברזולוציות הכרטיס נחנק)

ככה שלא משנה מה אתה לוקח, זה יהיה טוב....

פורסם
  • מחבר

לא עדיף את ה7600GT או אפילו את ה7800GT....??

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים