פורסם 2006 במרץ 819 שנים מחבר F.E.A.R - אומרים שזהו משחק השנה! ראיתי סקירה שלו והא אחד הטובים.BattleField 2 - משחק צבא טוב עם הרבה יריות.CS:Source - למי שלא מכיר, CS משחק עם גרפיקה טובה אבל המשחקיות... אחלה!Brothers In Arms: Earned In Blood - משחק בסגנון COD2.Unreal Tournemt 2004 - משחק אחד היפים, גרפיקה מעולה ומשחקיות מצוינת.למי מהמשחקים האלה יש אפשרות לשנות תDX?
פורסם 2006 במרץ 819 שנים מחבר DX בקטנה זה התוכנה שמפעילה את האפקטים של המשחק (מה שאמרתי זה ממש בקטנה ) עוד על DX אתה יכל למצוא פה ד"א הגירסה הכי חדשה של DX זה DX9C
פורסם 2006 במרץ 819 שנים נדפק הראש של הינשוף בגלל שהטקטס תמיד עברית פהבאסהעכשיו אני יצטרך לשבת ולסדר אותו מחדשטוב פותח הדיון שמעתעשה טובה תחסוך כסף או תעבוד או לא יודע מה ותקנה כרטיס מסך חדש ונורמליגם לי היה כרטיס ברמה של שלך עם בול אותו כוחgeforce 4 mx440 שכל פעם שאתה מעביר משחק לdx7 אז הוא בדיוק אותו דבר כי אתה מוריד את הפיקסל שיידרולא חשבתי שאני יצליח אבל בסוף החלפתי ל6600GT ואין לי בעיות עם כלוםאף חברה לא תישב כמו מפגרת כדי לעשות למשחקים החדשים שלהם מצבי dx7 כי הם יודעים שכל השחקנים היום קנו כרטיסי מסך הרבה יותר טוביםcod 2 יכול כי המנוע שלו הוא מנוע מפותח של quake 3 שהשתמש בכל הeye candy של הdx7והאף לייף 2 לא יודע למה באמת אפשר לעשות שם אבל אפשריוחוץ מזה בקושי יש
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.