פורסם 2006 במרץ 719 שנים מחפש איזה משחק טוב.... אחד המשחקים ששיחקתי (וגמרתי ) הוא COD2 ככה שאני מחפש משחק יעמוד בסטנדרתים של ^^^ מה שכן אני עם 52FX אז משחקים לא עם גפיקה כבדה מידי (גריפקה ברמה של COD) ואל תציעו לי HL2
פורסם 2006 במרץ 719 שנים ואללה... PAIN KILLER <<<<<<<<מומלץ!אבל זה משחק שהורגים זומבים ודברים כאלה אבל משהו יפה... ויש MULTYPLAYERואם אתה רוצה.. אז AAיאנוAMERICAS ARMYמשחק ONLINE ומושקע... ויש לינק להורדה (חוקית כמובן) באתר www.americasarmy.comוכמובן יש את הCS החדש SOURCEמקווה שעזרתי לך...
פורסם 2006 במרץ 719 שנים ואללה... PAIN KILLER <<<<<<<<מומלץ!אבל זה משחק שהורגים זומבים ודברים כאלה אבל משהו יפה... ויש MULTYPLAYERואם אתה רוצה.. אז AAיאנוAMERICAS ARMYמשחק ONLINE ומושקע... ויש לינק להורדה (חוקית כמובן) באתר www.americasarmy.comוכמובן יש את הCS החדש SOURCEמקווה שעזרתי לך...CS SOURCE לא ממש חדש...אבל עדיין משחק מצויין
פורסם 2006 במרץ 719 שנים יש לי משהו מלא יריות גרפיקה ריאליסטית עלילה משובחת ואורך חיים <תלוי בך > ועובד על כל מחשב מחסום כיסופים כמה קילומטרים פנימה אגב אחלה מולטיפלייר
פורסם 2006 במרץ 719 שנים אבל מה אתה חושב על האחרים... AA ממש משחק תותח... וPAIN KILLER הוא יפה בגלל הגרפיקה בזמנו והמשחקיותאז.. כן בכללי גם אני הייתי ממליץ FAR CRY אפילו שלא שיחקתי בו...ואם אתה רוצה יש משהו חדשBROTHERS IN ARMSושמעתי יוצא משחק כבד כמו HL2 שנקרא BLACKבסגנון של FEAR
פורסם 2006 במרץ 719 שנים יש לי משהו מלא יריות גרפיקה ריאליסטית עלילה משובחת ואורך חיים <תלוי בך > ועובד על כל מחשב מחסום כיסופים כמה קילומטרים פנימה אגב אחלה מולטיפלייר חחחחחחחחחחחחח...גדול!!! מחסום כיסופים ...משחק יריות ,חחחחחחחחחחחח.... תגידו מה אתם כולכם מתחת לגיל 18 אה יא צוציקים? בדיחה חזקה!
פורסם 2006 במרץ 719 שנים על Quake 4 שמעתה...משחק מעולה גרפיקה מעולה, מלא נשקים שמתפתחים מלא שלבים ממליץ ++
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.