פורסם 2001 בדצמבר 2323 שנים יש לי מחשב שולחני עם כל היציאות האפשריות (רשת מודם usb סריאלי) ומחשב נייד ישן רק עם סריאלי.אני רוצה לצרוב דברים מהנייד .איך אני יכול לחבר אותו לשולחני.תודה
פורסם 2001 בדצמבר 2323 שנים אתה יכול להיות קצת יותר מפורט איך לבצע זאת מבחינת הגדרות וכו'תודהאיזו מערכת הפעלה יש לך על הנייד???????.יד לך בכלל כבל פארלל/סריאל???????.
פורסם 2001 בדצמבר 2323 שנים מחבר יש לי 98 על הנייד ומילניום על השולחני.כבל לא סיפור להשיג תגיד לי איזה בדיוק צריך ואני אקנה.אחרי שיהיה לי את הכבל מה צריך לעשות
פורסם 2001 בדצמבר 2323 שנים יש תוכנה בחלונות הממ...תן לי שניה להזכר בשמה!!! הממ....חיבור ישיר בין מחשב למחשב ... משהו כזה.. תחפש את זה בתוכניות --> עזרים --> איפה שהוא שם אם זה לא מופיע תתקין את זה (תכנס להוספה הסרה של תוכניות ווינדווס ותסמן וי ליד התוכנה ותתקין) תשיג כבל סריאלי או פארללי (זה השם שלהם גם ) תפעיל את התוכנה גם בשולחני וגם בנייד תגדיר מחשב אחד כמארח ואת השני כאורח ויאללה לעבודה!!!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.