עבור לתוכן

למה הזיכרון שלי עובד על פחות מ 133 MHZ?

Featured Replies

פורסם

למה לעזעזל הזיכרון שלי פועל על מהירות זוועתית זו?

איך אני יכול לסדר את זה? :-/

יש מפרט בתחתית ההודעה.

פורסם

אתה צריך איפה שהוא בBIOS לבחור שמהירות הFSB(האפיק) תהיה במהירות מסונכרנת למהירות הזכרון.

אני חושב שבחלק מהלוחות של PC Partner אתה צריך לעשות את זה עם הג'מפרים. תבדוק בחוברת של הלוח שלך.

פורסם
  • מחבר

אני יודע שבטח לא יהייה לך כח, אבל אם תוכל אני מאוד אודה לך אם תפרט טיפה יותר, מה בדיוק אני צריך לבדוק, ואיפה אני יכול למצוא את זה?

פורסם

דרך אגב sman הזיכרון שלך הוא sdram ולא rdram כפי שכתוב אצלך בגלל שrdram הוא רק לפנטיום 4

לידיעתך! cwm13.gifcwm13.gif :AR15:

פורסם

כתוב במפרט שלך למטה שהזיכרון KINGSTON RDRAM.

פורסם
  • מחבר

אופס, טעות קטנה, תודה על התיקון!

פורסם

Anytime ;)

פורסם
  • מחבר

ועדיין אני מחכה לפירוט, רק תגיד לי אם אתה מתכוון לפרט ;D

פורסם

דיברו על הנושא הזה פה בפורום תעשה חיפוש ותמצא!

(על רגל אחת זה כמו מה אתלון אמר אתה צריך לשנות את ההגדרות של תיזמוני השעון...למצב שה FSB יתזמן את הזיכרון)

פורסם

כמה שאני זוכר מהגדרות של PCP אתה צריך ללכת לביוס לאדוונס סטאפ ולהגדיר שם או CPU+33 או יחס מעבד זכרון של 4/3

וזה נותן יחס של 100 ל 133

בהצלחה

אם זה הלוחות הפשוטים שלהם אז אכן זה עלול להיות בגמפר אבל אתה אמור לראות את המהירות בעלית המחשב ממצב כיבוי מלא

(אם אתה רוצה לראות טוב תלחץ PAUSE בעליה וזה יקפיא את העליה -כפתור מעל ה פייג אפ)

פורסם
  • מחבר

שם הוא מראה שזה על 133MHZ, אבל בפועל זה לא, זה ממש מעצבן אותי, מי יכול להקיע מחשבה ולתת לי הסבר מפורט על כל העניין? בבקשה, אני יודע שיש פה תותחי חומרה שעם קצת השקעה יכולים לתת לעניין פיתרון.

תודה חברה :)

פורסם
  • מחבר

אה, ולא מצאתי שום דבר בלוח אם על מהירות זיכרון, או שום דבר שקשור ל FSB (או מה שזה לא יהייה :) )

פורסם

כניראה שהמעבד שלך הוא FSB 100MHZ  (יש גם כאלה כתוב על המעבד) ולכן הזיכרון עובד לפי ברירת המחדל של ה FSB של המעבד !!!

תנסה להמהיר אותו במיקרה כזה (את המעבד).

או שפשוט תוכנת הבדיקה שלך לא טובה.

דן

cwm39.gif

פורסם

כניראה שהמעבד שלך הוא FSB 100MHZ  (יש גם כאלה כתוב על המעבד) ולכן הזיכרון עובד לפי ברירת המחדל של ה FSB של המעבד !!!

תנסה להמהיר אותו במיקרה כזה (את המעבד).

או שפשוט תוכנת הבדיקה שלך לא טובה.

דן

cwm39.gif

תגיד לי דן, יש לך סרטן בעישוני העיניים או משהו כזה? או סריטה בקשתית העין?

הבן-אדם מראה לך סקרין שוט של תוכנה אמינה מאוד שמראה שמהירות האפיק של המעבד שלו היא 133ף וכך צריך להיות המעבד שלו.

אגב, לשואל השאלה, אין יותר פירוט ממה שאני אמרתי לך פשוט תחפש משהו שקשור לFSB, BUS, או משהו כזה ותראה שהוא יעבוד באותה מהירות של הזכרון. זה צריך להיות בBIOS או על הלוח שלך.

פורסם
  • מחבר

תגיד לי דן, יש לך סרטן בעישוני העיניים או משהו כזה? או סריטה בקשתית העין?

הבן-אדם מראה לך סקרין שוט של תוכנה אמינה מאוד שמראה שמהירות האפיק של המעבד שלו היא 133ף וכך צריך להיות המעבד שלו.

אגב, לשואל השאלה, אין יותר פירוט ממה שאני אמרתי לך פשוט תחפש משהו שקשור לFSB, BUS, או משהו כזה ותראה שהוא יעבוד באותה מהירות של הזכרון. זה צריך להיות בBIOS או על הלוח שלך.

:lol:

אני אנסה לראות אם אני מוצא משהוא בעניין, אני אעדכן אותכם בקשר לשינוי במצב :) תודה!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים