פורסם 2006 במרץ 719 שנים אני רוצה כרטיס מאוד חזק! אני רוצה לעשות כזה עובר שאפילו האוגר שלי לא חלם עליו בלילה,וגם למעבד אובר עצבני [אגב לעתיד אני מתכנן קירור גז {העתיד הקרוב}].
פורסם 2006 במרץ 719 שנים -.- במקום להשקיע כסף בקירור שיהרוג את המחשב שלך בטרם את, לא עדיף לשדרג את המערכת?בכל מקרה הGS הוא לא כלכך טוב לאובר, אם אתה רוצה OC אז הx850 יהיה עדיף למטרה הזאת.
פורסם 2006 במרץ 719 שנים מה יש כבר לשדרג? הלוווווו אני מדבר איתך עך סמפרון 3300+ יש לו יכולת עובר מדהימה!והינה ציטוט לך:ממש לא, אפילו לא קרוב, המעבד הזה טוב בסטוק וחזק מאוד באוברקלוק
פורסם 2006 במרץ 719 שנים מה יש כבר לשדרג? הלוווווו אני מדבר איתך עך סמפרון 3300+ יש לו יכולת עובר מדהימה!והינה ציטוט לך:אני מדבר איתך על GS, הסמפרון קלוקר טוב נכון, אבל במקום לקנות לו קירור גז יכולת להביא athlon 64 3800.
פורסם 2006 במרץ 719 שנים לא יודע, מעבדים עם קירור גז לא מחזיקים יותר ממספר חודשים. אתה פשוט עושה כזאת שטות, תמכור את מה שיש לך עכשיו ותקנה משהו נורמאלי, מה הקטע להשקיע אלפי שקלים על מערכת קירור שתהרוג את המחשב שלך בטרם עת.
פורסם 2006 במרץ 719 שנים כן קירור גז יהרוג את המעבד שלך בשימוש קבוע, תוך משהו כמו חצי שנה.אני חושב שאתה טועה אני מכיר אנשים עם גז שהמעבדים שלהם מחזיקים כבר יותר משנה יכול להיות שמעבדים על גז מתים כי נותנים להם מתחים גבוהים יותר (האוברקלוקרים מרשים לעצמם ) אני חושב שעדיף GS במיוחד לאור העובדה שאין שידרוג כרטיס אחרי בפתח
פורסם 2006 במרץ 719 שנים אני חושב שאתה טועה אני מכיר אנשים עם גז שהמעבדים שלהם מחזיקים כבר יותר משנה יכול להיות שמעבדים על גז מתים כי נותנים להם מתחים גבוהים יותר (האוברקלוקרים מרשים לעצמם ) אני חושב שעדיף GS במיוחד לאור העובדה שאין שידרוג כרטיס אחרי בפתח תלוי באיזה קירור מדובר, רובם מתים תוך זמן קצר יחסית, במיוחד אלה שמורידים להם את הHS.
פורסם 2006 במרץ 719 שנים תלוי באיזה קירור מדובר, רובם מתים תוך זמן קצר יחסית, במיוחד אלה שמורידים להם את הHS.כן , אבל חבר שלי לא הוריד את המכסה הוא רק שייף טוב טוב את המכסה של המעבד הוינצ'סטר שלו עובד עד היום בסבבה
פורסם 2006 במרץ 719 שנים כן , אבל חבר שלי לא הוריד את המכסה הוא רק שייף טוב טוב את המכסה של המעבד הוינצ'סטר שלו עובד עד היום בסבבה קירור גז מעבד חלק מאוד גדול מהיעילות שלו אם משאירים את הHS.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.