עבור לתוכן

בבקשה עזרה לשאלה בקשר לביוס של המחשב

Featured Replies

פורסם

לפי CPU-Z המעבד שלך עובד על 3.2 כמו שצריך ואין שום ירידה במהירות או משהו בכיוון..(כמו שחשבת)...

תביא תמונות של הלשוניות האחרות..(זיכרון)..

פורסם

1. אתה מריץ יותר מדיי דברים ביחד, זה כמובן משפיע על הביצועים.

2. תעדכן את כל הדרייברים, במיוחד את אלו של הלוח ושם כרטיס המסך.

3. תבדוק במנהל המשימות (CTRL+Shift+ESC) האם רץ אצלך יישום שלוקח הרבה מכח העיבוד של המעבד. אם כן - אולי יש איזה וירוס או משהו.

הערה:

בפעם הבאה תריץ את CPU-Z, תלחץ ALT+Print Screen, תפתח את הצייר, תדביק (CTRL+V) את התמונה ואז שמור אותה בתור קובץ PNG. זה יחסוך הרבה מקום, וגם יציג רק את החלון הרלוונטי (בלי שאר שולחן העבודה שלך).

פורסם
  • מחבר

בבשה עשיתי מה שאמרתה לי

[attachment deleted by admin]

פורסם
  • מחבר

בבקשה

[attachment deleted by admin]

פורסם

הWIN מקורי ?

כי לי היה בעיה דומה שזה הראה לי בTASK שיש תכנה שתופסת 95% מהמעבד ולא היה אפשר לסגור אותה , בסוף אמרו לי שיש גרסאות של WIN לא מקורי שעושות תבעיה הזאת .

פורסם

זאת לא תוכנה

זה סתם משהו שהווינדוס מציג בשביל לייצג את האחוז של המעבד שלא מנוצל כרגע

ככה שהאמת שכל האחוזים שנראים לך "מנוצלים" לא מנוצלים בכלל אלא פנויים

פורסם

זה כן איזה תכנה כי בWIN אחר שהתקנתי לא ראיתי את זה ואותו מחשב רץ כמו שהוא צריך .

פורסם

אתה מתכוון ל system cpu idle שיושבת שם ולוקחת רק 16 קילובייט?

פורסם

לא לא, אני לא זוכר איך קוראים לזה אבל זה היה מנצל 95% מהמשאבים במחשב , וזה היה לוקח איזה 3XXX KB .

פורסם

מה זה אומר שתהליך לא פעיל יקח 95% מהמשאבים , והמחשב פתאום עובד בחצי מהירות ממה שהוא היה עובד??

פורסם

לא יש לך במנהל משימות..(CTRL+ALT+DEL)..ברשימה של התהליכים..

התהליך הכי תחתון מעיד על כמה מהמעבד לא בשימוש...

וקורא שמשתמשים מתבלבלים וחושבים שזה תהליך שתופס להם את "כול" המעבד..(אבל זה בעצם מראה כמה לא "תפוס"..)..

והוא לא עובד "פיסית" על חצי ממה שהוא עובד..

הוא עובד לאט יותר..(כי יש לו יותר דברים "לעבד"..)..בגלל זה נראה כאילו הוא נהיה "איטי" פתאום..

פורסם

אני לא "טעיתי" , היה משימה אחת שתפשה הרבה ( אוליי פחות מ 95% ) הרבה הרבה מהמשאבים של המעבד , ומתי שהמחשב היה עובד מהר אותה משימה לא הייתה קיימת...

מסקנות..............

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים