פורסם 2006 במרץ 619 שנים לפי CPU-Z המעבד שלך עובד על 3.2 כמו שצריך ואין שום ירידה במהירות או משהו בכיוון..(כמו שחשבת)...תביא תמונות של הלשוניות האחרות..(זיכרון)..
פורסם 2006 במרץ 719 שנים 1. אתה מריץ יותר מדיי דברים ביחד, זה כמובן משפיע על הביצועים.2. תעדכן את כל הדרייברים, במיוחד את אלו של הלוח ושם כרטיס המסך.3. תבדוק במנהל המשימות (CTRL+Shift+ESC) האם רץ אצלך יישום שלוקח הרבה מכח העיבוד של המעבד. אם כן - אולי יש איזה וירוס או משהו.הערה:בפעם הבאה תריץ את CPU-Z, תלחץ ALT+Print Screen, תפתח את הצייר, תדביק (CTRL+V) את התמונה ואז שמור אותה בתור קובץ PNG. זה יחסוך הרבה מקום, וגם יציג רק את החלון הרלוונטי (בלי שאר שולחן העבודה שלך).
פורסם 2006 במרץ 819 שנים הWIN מקורי ?כי לי היה בעיה דומה שזה הראה לי בTASK שיש תכנה שתופסת 95% מהמעבד ולא היה אפשר לסגור אותה , בסוף אמרו לי שיש גרסאות של WIN לא מקורי שעושות תבעיה הזאת .
פורסם 2006 במרץ 819 שנים זאת לא תוכנהזה סתם משהו שהווינדוס מציג בשביל לייצג את האחוז של המעבד שלא מנוצל כרגעככה שהאמת שכל האחוזים שנראים לך "מנוצלים" לא מנוצלים בכלל אלא פנויים
פורסם 2006 במרץ 819 שנים זה כן איזה תכנה כי בWIN אחר שהתקנתי לא ראיתי את זה ואותו מחשב רץ כמו שהוא צריך .
פורסם 2006 במרץ 819 שנים לא לא, אני לא זוכר איך קוראים לזה אבל זה היה מנצל 95% מהמשאבים במחשב , וזה היה לוקח איזה 3XXX KB .
פורסם 2006 במרץ 819 שנים מה זה אומר שתהליך לא פעיל יקח 95% מהמשאבים , והמחשב פתאום עובד בחצי מהירות ממה שהוא היה עובד??
פורסם 2006 במרץ 819 שנים לא יש לך במנהל משימות..(CTRL+ALT+DEL)..ברשימה של התהליכים..התהליך הכי תחתון מעיד על כמה מהמעבד לא בשימוש...וקורא שמשתמשים מתבלבלים וחושבים שזה תהליך שתופס להם את "כול" המעבד..(אבל זה בעצם מראה כמה לא "תפוס"..)..והוא לא עובד "פיסית" על חצי ממה שהוא עובד..הוא עובד לאט יותר..(כי יש לו יותר דברים "לעבד"..)..בגלל זה נראה כאילו הוא נהיה "איטי" פתאום..
פורסם 2006 במרץ 819 שנים אני לא "טעיתי" , היה משימה אחת שתפשה הרבה ( אוליי פחות מ 95% ) הרבה הרבה מהמשאבים של המעבד , ומתי שהמחשב היה עובד מהר אותה משימה לא הייתה קיימת... מסקנות..............
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.