עבור לתוכן

6800gs vs 1600xt

Featured Replies

פורסם

שלח מכתב ל Nvidia שהם כנראה האבא ואמא שלך, והם יגידו לך ככה בעצמם.

AA+HDR קיים רק בכרטיסי X1K של ATI כרגע

אתה אומר אחרת- אתה יוצא אידיוט, נקודה.

ועכשיו שאני רואה שאתה בעל GS אין פלא שאתה כל כך אוהב אותו עד שמטעה אנשים שהוא טוב יותר מה GTO2....... הכל מובן.

בכל מקרה, לא משנה מה תגיד, אם אתה עם פילטרים, ה HDR לא יפעל.

אני אדאג לשלוח מייל לאנוידיה לגבי כרטיסי סדרה 6 בכללי, ואפרסם ברגע שהוא יחזור.

AA + FP rendertargets קיים רק בR5XX יש הבדל גדול.

• תגובות 37
  • צפיות 2.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

Pika007,הוא קיים גם ב79GTX/GT

פורסם

Pika007,הוא קיים גם ב79GTX/GT

HDR+AA אין בכל כרטיס מסדרת 7800/7300 (7300GS/7800GS/7800GT/7800GTX) וNVIDIA תתקן את הבאג הזה רק בסדרת 7900 ובסדרת 7900 יהיה אפשר.

פורסם
  • מחבר

חבר'ה לא נעים לי להתפרץ ככה ולהפריע לריב שלכם אבל יש מצב שמישהו אולי יעזור לי בדילמה שלי? תודה... :)

פורסם

HDR+AA אין בכל כרטיס מסדרת 7800/7300 (7300GS/7800GS/7800GT/7800GTX) וNVIDIA תתקן את הבאג הזה רק בסדרת 7900 ובסדרת 7900 יהיה אפשר.

זה לא באג זאת מגבלה חומרתית, ולא 7900 לא יתמוך בAA על FP RT. זה לא אומר שAA עם 64/128bit HDR לא יהיה אפשרי בכלל, פשוט ידרוש הרבה יותר עבודה, ולכן לא יהיה סביר. במילא עד היום ישנם מה 3 משחקים עם 64bit HDR, פחות מעשירת האחוז בהתחשב שכרטיס שמסוגל לעשות 16bit FP Blending & Filtering קיים מהמחצית השניה של 2004. מצבם של משחקים עם תמיכה בSM3.0 לא פחות עגום.

פורסם

חבר'ה לא נעים לי להתפרץ ככה ולהפריע לריב שלכם אבל יש מצב שמישהו אולי יעזור לי בדילמה שלי? תודה... :)

תיקח את הX1600XT כמו שרבים הציאו לך,מתקדם חומרתית וטכנולוגית מה6800GS ויותר זול.

פורסם

מה פתאום....

עזוב אותך מבחנים סינטטים, הם טובים רק לחתימות בפורומים. תסתכל על משחקים, וFPS בהם. תראה שה6800GS ברמה או 2 מעל 1600XT.

ולא תמצא מבחן אחד שיראה לך אחרת. זה ששני כרטיסים עולים אותו דבר זה בכלל לא אומר שהם שווים. אם כבר בתקציב הזה מATI הייתי לוקח את הGTO2.

פורסם

מה פתאום....

עזוב אותך מבחנים סינטטים, הם טובים רק לחתימות בפורומים. תסתכל על משחקים, וFPS בהם. תראה שה6800GS ברמה או 2 מעל 1600XT.

ולא תמצא מבחן אחד שיראה לך אחרת. זה ששני כרטיסים עולים אותו דבר זה בכלל לא אומר שהם שווים. אם כבר בתקציב הזה מATI הייתי לוקח את הGTO2.

צודק במאה אחוז !

פורסם

גם ככה ה 6800GS נחנק כאשר מפעילים עליו HDR.

אם כך, אין הרבה משמעות ליכולת של ה 1600 להריץ HDR + FSAA.

אם יש לך את התקציב, קח X800GTO2 של ספיר, אם לא ה 6800GS.

הדבר היחיד שיכול להטות את הכף לטובת ה 1600 הוא אם במקרה ה AVIVO מאוד חשוב לך.

פורסם

מזה הAVIVO הזה?

ממה שהצלחתי להבין מהאתר שלהם זה רק טכנולוגיה שאמורה להקרין סרטים בצורה יפה יותר שמהאתר שלהם לא נשמע שזה משהו רציני...

משהו כמו הVIIV של אינטל...

פורסם

שלח מכתב ל Nvidia שהם כנראה האבא ואמא שלך, והם יגידו לך ככה בעצמם.

AA+HDR קיים רק בכרטיסי X1K של ATI כרגע

אתה אומר אחרת- אתה יוצא אידיוט, נקודה.

ועכשיו שאני רואה שאתה בעל GS אין פלא שאתה כל כך אוהב אותו עד שמטעה אנשים שהוא טוב יותר מה GTO2....... הכל מובן.

בכל מקרה, לא משנה מה תגיד, אם אתה עם פילטרים, ה HDR לא יפעל.

אני אדאג לשלוח מייל לאנוידיה לגבי כרטיסי סדרה 6 בכללי, ואפרסם ברגע שהוא יחזור.

תמיד צריך להתאמץ בשבילך, תראה בעצמך את ההגדרות שלי. :s05:

[attachment deleted by admin]

פורסם

Bloom זה לא HDR -.-

פורסם

Bloom זה לא HDR -.-

זה נכון במשחקים אחרים, אבל ב-aoe3 זה hdr אמיתי,

אם גם אתה לא מאמין, אז תקרא את הנתונים של המשחק.

פורסם

אומרים לך ואתה לא מסכים להקשיב, שום חומרה קיימת של nVIDIA לא תומכת בAA על FP Render Targets. זאת לא שמועה, דעה, זאת עובדה.

AoE3 עושה HDR בשני צורות FX10 + HWAA או FP16 עם Super Sampeling תוכניתי, הוא מרנדר את התמונה ברזולוציה גבוהה פי 2.25 מהרזולוציה המקורית. החומרה שלך לא מסוגלת לבצע AA חומרתי על FPRT נקודה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים