עבור לתוכן

החלפת המעבד - פרסקוט בנורטווד

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם קיבלתי לוח אם ומעבד - אביט AI7 ומעבד פנטיום 4 3.0E - פרסקוט - זאת היתה טעות הייתי צריך לקבל במקור 3.0C - נורטווד, בכל מקרה יש לי את האופציה להחזיר את המעבד ולקחת את הנורטווד.

מה אתם אומרים האם כדאי בכל זאת לקחת את הנורטווד או להשאר עם הפרסקוט, בדקתי ומצאתי גם שהפרסקוט הוא סטפינג 0 - הבנתי שהם לא הכי מוצלחים, מה אתם אומרים?

• תגובות 60
  • צפיות 3.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

O יש בכל הסטפינגים

אבל האם זה CO\EO\DO ?

אם זה EO אז סבבה קח את זה

אם זה DO \CO אני חושב שעדיף הנורת'ווד

פורסם
  • מחבר

לפי CPUZ המעבד הוא STEPING C0

האם בכל זאת עדיף הנורטווד - אישית זאת הנטיה שלי לקחת אותו.

פורסם

סטפינג של המעבד(הכללי) ופרסקוט זה ליבה יותר חדישה מנורטוד אני לא היתי מחליף.

פורסם

חוץ מפליטת חום גבוהה הפרסקוט יותר טוב מהנורת'ווד, אין לך מה להחליף.

פורסם

CO ?

תחליף דחוף !

הCO הם הכי מתחממים והכי גרועים לOC

פורסם

חבל שזה לא הD0 חיית אובר ,

לי אישית יש אותו אתה מוזמן לראות לאן הגעתי

פורסם
  • מחבר

אבל במהירות הזאת - 3000 MHZ הנורטווד אמור להיות יותר מהיר, בעצם בכל היישומים למעט קידוד וידאו הנורטווד אמור להיות מהיר יותר וההפרש לרעת הנורטווד בוידאו הוא די זניח.

פורסם
  • מחבר

חשבתי על זה, במידה וההפרש בביצועים זניח ואני לא מתכוון לעשות אוברקלוק בכלל, האם זה שאני אשאיר את הפרסקוט יהווה איזשהוא חיסרון מול הנורטווד או להיפך - יתרון בגלל ה SSE3 וה 1M CACHE זיכרון ?

פורסם

תישאר עם הפרסקוט ..(אומנם ההבדל לא הכי גדול)..

פורסם

אם ה3 נורט'ווד הוא HT אז תקח אחרת תשאר עם הפרסקוט, שכן מרגישים טוב מאוד את ההבדל בין הHT (בשני מחשבים עם מפרטים מאוד דומים)

פורסם

שמע, עם קירור טוב בפרסקוט יהיה עדיף יותר.

בכולופן יכול להיות שהפרסקוט יהיה עדיף יותר גם בלי קירור טוב, רק שהוא יתחמם כמו תנור.

החלטה שלך, באם החום מפריע או לא.

אני הייתי נשאר ומחליף קירור עם הזמן.

פורסם

במידה והחדר שלך לא מספיק מחומם בחורף וקריר בקיץ, תישאר עם הפרסקוט... לא מן הנמנע אפילו שבחורף המעבד יחסוך לך הוצאות חימום.

לי יש את הנורת'ווד 3.0C , עם VCORE על AUTO הוא עולה עד 244 FSB , ז"א מהירות של 3660, ולא עובר את ה 47 במאמץ, ועוד עם קירור של אינטל, ופד טרמי!

אחלה מעבד ה NORTHY .

פורסם

במידה והחדר שלך לא מספיק מחומם בחורף וקריר בקיץ, תישאר עם הפרסקוט... לא מן הנמנע אפילו שבחורף המעבד יחסוך לך הוצאות חימום.

לי יש את הנורת'ווד 3.0C , עם VCORE על AUTO הוא עולה עד 244 FSB , ז"א מהירות של 3660, ולא עובר את ה 47 במאמץ, ועוד עם קירור של אינטל, ופד טרמי!

אחלה מעבד ה NORTHY .

הם בכלל תותחים בOC.

פורסם
  • מחבר

יש לי לוח מעולה ל OC, כשקיבלתי את הלוח והמעבד הוא היה על OC קטן ל 3066 אבל אני מעדיף לשמור על אורך חיים ארוך של המערכת וגם כרגע המהירות הזאת מספקת אותי, תקחו בחשבון שעברתי למערכת הזאת מאתלון XP 2500+ אז יש פה שדרוג רציני.

הנקודה העיקרית שלי: מבחינת פונקציונליות האם הפרסקוט יתן לי עדיפות על הנורטווד?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים