עבור לתוכן

האם הקלף הבאמת חזק של NVIDIA נחשף? 7900GTX DUO

Featured Replies

פורסם

במערך SLI -רגיל- אתה יכול לשים 2 כרטיסים כפולי ליבה (ה-7900 duo...) ולקבל מערך QUAD-SLI - מה תגיד על זה?

אני יגיד על זה שיעשו כרטיס אחד עם 4 ליבות וזה הכל !!!

לא רוצים SLI שיעזבו אותנו משטויות

סתם לוקח פס אחד על הלוח אם ובמקומו אפשר לקבל דברים אחרים שהרבה ישמחו...

כמו יותר SATA יותר מצבים של RAID יותר USB יותר PCI יותר IDE והכל יותר ויותר חחח

ודרך אגב אם אתה מחפש תנור טוב לחורף יש לך במחיר מבצע

2 כרטיסים כפולי ליבה במערך SLI ב 20 אלף ש"ח בלבד !!! רק היום חברים רק היום :lol:

הרעיון אצלי הוא פשוט כמו שאתה לא תרצה במחשב שלך 2 מעבדים

ותעדיף מעבד אחד עם 2 ליבות ...

ככה בדיוק בכרטיסי מסך לא צריך להיות כלום שונה.

• תגובות 60
  • צפיות 4.3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

This is old news,this rumor about dual GPU on one card and not dual core GPU's

And dual GPU on one card we have long time-Asus 7800GTx2(dont remember exact name)-and as far as know they not "big hit" 2

This is another PR action and nothing more

About G80.Do you have any idea how much GDDR4 memory 256mb modules cost?If G80 will be released in summer time this is no way they will enclude gddr4 256mb and will have price tag below $800.And im not even conseader gddr4 1gb modules in G80 rumor-this is pure bullshit

And as far ,as i know- g80 will not have unishaider architechture

Wich will be requered to run Vista with 100% setting,g80 will have vista support via software and not hardware

פורסם

^^

כן בטח :P

פורסם

This is old news,this rumor about dual GPU on one card and not dual core GPU's

Wich will be requered to run Vista with 100% setting,g80 will have vista support via software and not hardware

לכן אמרתי שיעשו 2 ליבות !!! ולא שתי מעבדים על כרטיס אחד , שזה יהיה פחות טוב ...

ומאיפה אתה יודע מה יהיה עוד שנה ...אף אחד לא יודע אז חלס להיות "נביאים" ;)

הכל משוער פחות או יותר משמועות...

פורסם

לכן אמרתי שיעשו 2 ליבות !!! ולא שתי מעבדים על כרטיס אחד , שזה יהיה פחות טוב ...

ומאיפה אתה יודע מה יהיה עוד שנה ...אף אחד לא יודע אז חלס להיות "נביאים" ;)

הכל משוער פחות או יותר משמועות...

dual core GPU's will give you nothing besides posible lower production costs...

פורסם

dual core GPU's will give you nothing besides posible lower production costs...

אתה לא יכול לדעת כל עוד אין כזה דבר :-\

פורסם

אתה לא יכול לדעת כל עוד אין כזה דבר :-\

if you had any clue about the constract of a GPU you would know the same.

פורסם

לפני דקה אמרת שצריך ללמוד כלכלה 7 שנים כדי לדעת טוב ואף יותר, מה המצב של ATI בשוק ...

ועכשיו אתה אומר לי שאתה יודע על משהו שלא קיים, בגלל כמה שטויות שאתה חושב שאתה יודע כמה דברים על ה GPU :s05:

שזה יהיה טוב יותר מה יש לי עוד לאמר לך "נביא וחוזה יש בעמינו" :kopfpatsch:

פורסם

לפני דקה אמרת שצריך ללמוד כלכלה 7 שנים כדי לדעת טוב ואף יותר, מה המצב של ATI בשוק ...

ועכשיו אתה אומר לי שאתה יודע על משהו שלא קיים, בגלל כמה שטויות שאתה חושב שאתה יודע כמה דברים על ה GPU :s05:

שזה יהיה טוב יותר מה יש לי עוד לאמר לך "נביא וחוזה יש בעמינו" :kopfpatsch:

apples and oranges.

פורסם

עצרו רגע :nono:

תנו לי לומר משהו בקשר ל-SLI . אתם פוסלים מהר מדי. אין לכם כסף? נראה לכם יקר מדי? tough luck!

תחשבו על זה ככה... SLI הוא כלי המאפשר לכם לקבל ביצועים כפולים ומרובעים (ברור שלא במדוייק) ממה שהטכנולוגיה הנוכחית (ליבה וכו') מסוגלת לתת.

זמן ההשקעה ש"בוזבז" בפיתוח ה-SLI הוא חד פעמי, ברמת העקרון. בואו נאמר ש-ATI לא בדיוק הספיקו לנצל את הזמן הזה לטובתם, ככה שההשקעה בפיתוח SLI משתלמת לחברה, ובסופו של דבר, לכל מי שמוכן להשקיע בכדי לקבל משהו יותר חזק מהמפלצת הכי גדולה- UP TO DATE. או סתם לשלב 2 כרטיסים מסויימים ולקבל יחס מחיר\ביצועים שיותר משתלם... חכו שהשוק יתפוצץ בכרטיסים (שתומכים SLI כולם) - אז תתחיל החגיגה באמת.

חום זה בעייה? "תנור" אתה אומר... עזובת'ך משטויות, כל noob מתגבר על חום במחשב היום.

אתם צריכים להבין שאני (לצורך העניין) כן יעדיף 2 ליבות על ליבה אחת, אם אני צריך, ברגע נתון. פשוט מאחר ובאותו ה"רגע", ליבה אחת לא מסוגלת לעשות מה ש-2 ממנה יעשו. כמובן שמדובר בליבה הכי חזקה בתקופת הרכישה. מה מסובך להבין פה?

פורסם

אף אחד לא פוסל SLI בגלל המחיר, פוסלים את SLI כיוון שהטכנ' שהמוצר הנוכחי מבוסס עליה היא עליגת, ולא מתאימה לכרטיס שיצא לשוק ב6-7 שנים האחרונות.

פורסם

חכה עוד שנתיים שלוש. ארבע חמש שש, WHO CARES. אף אחד לא אמר שהטכנולוגיית ה-SLI מיועדת לתקופתך או לכרטיסים שכבר רכשת.

צריכים להתחיל מתישהו . זה כל הסיפור.

הגיוני שתפסול SLI אם מבחינתך אין שום רווח היום. אבל אם אנחנו מדברים על התקדמות הטכנולוגיה וייתרונותיה, אתה פשוט לא יכול להתעלם מהעובדה שזה חיוני . תחשוב כאילו זה תינוק שכבר נולד, עכשיו רק צריך לחכות שיגדל קצת. או שיהפוך כוכב, או שימות בתאונת דרכים.

פורסם

חכה עוד שנתיים שלוש. ארבע חמש שש, WHO CARES. אף אחד לא אמר שהטכנולוגיית ה-SLI מיועדת לתקופתך או לכרטיסים שכבר רכשת.

צריכים להתחיל מתישהו . זה כל הסיפור.

הגיוני שתפסול SLI אם מבחינתך אין שום רווח היום. אבל אם אנחנו מדברים על התקדמות הטכנולוגיה וייתרונותיה, אתה פשוט לא יכול להתעלם מהעובדה שזה חיוני .

אני לא פוסל אותה כי אין שום רווח היום, אני פוסל כיוון שSLI לא מתאים לשום חומרה או אפליקציה מודרנית, זה לא משהו שישתנה בעתיד, זה כמו לרתום עגלה מימי הביניים לפרארי מה ההגיון בזה? ולפני שתקפוץ שוב SLI זאת ההעגלה.

פורסם

אני לא פוסל אותה כי אין שום רווח היום, אני פוסל כיוון שSLI לא מתאים לשום חומרה או אפליקציה מודרנית, זה לא משהו שישתנה בעתיד, זה כמו לרתום עגלה מימי הביניים לפרארי מה ההגיון בזה? ולפני שתקפוץ שוב SLI זאת ההעגלה.

"שום" = נשמע כמו התחלה גרועה של סלט. לא מסכים עם המילה הזאת.

מודרנית = כן משהו שישתנה בעתיד.

אתה מתכוון, לרתום עגלה ל-2 פרארי. זה עדיין יותר מהיר מפרארי אחת. (במידה והם מאחדים כוחות :screwy:... לא כל כך מסתדר עם מכוניות, תן דוגמא אחרת)

ד"א, למה ATI עושים Crossfire ? סתם בשביל להחזיר ל-nvidia? לא חושבים שהם יודעים את העבודה קצת יותר טוב מאיתנו?

אז נכון, יש לי לוח SLI, שלא ניצלתי עד היום וכבר החלפתי כרטיס מסך מאז. בדיוק כמו שעדיין לא ניצלתי את ה-RAID, ועוד 60% של פיצ'רים שלא השתמשתי, ואולי לא אשתמש לעולם.

אני יודע שאני יכול, בדיוק כמו שהמון אחרים יכולים. והרי זה פלא, יש כאילו שאפילו משתמשים ב-SLI.

פורסם

מודרנית = כן משהוא שישתנה בעתיד.

"שום" = נשמע כמו התחלה גרועה של סלט. לא מסכים עם המילה הזאת.

אתה מתכוון, לרתום עגלה ל-2 פרארי. זה עדיין יותר מהיר מפרארי אחת.

אוקיי כנראה שאתה אטום במיוחד כדי להבין.

SLI doest scale geometry proccessing - but hey why would it? yeah HW TnL who would've taught of that thing

SLI doenst scale memory operations

SLI will never be supported, by the OS, the API, or any application. since its based souly upon fooling those 3 into thinking there is only 1 card involved.

SLi מתנגש עם כל אפקט שני במשחקי מחשב כיום, שימוש בOff Screen Frame buffer הוא דבר שרואים בכל משחק כיום כמעט. וזה לא משהו שיעלם, זאת הדרך היח' כדי להשיג אפקטים מסויימים.

לSLI במצבו הנוכחי אין שום עתיד, והוא היה צריך להשאר ב1998 איפה שהוא שייך.

SLI זה גימיק, לא אופציה לשדרוג עתידי, לא כיום ולא מחר. וכן CF זה לא פחות גימיק מSLI, לפחות יש לו כמה פונקציות יותר נחמדות.

כשTBDR יהיה נפוץ בכרטיסי מסך בייתיים, אפשר יהיה לדבר על עיבוד מקבילי. כמובן שלא SLI ולא CF במתכונם הנוכחי ישנו משהו.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים