עבור לתוכן

האם הקלף הבאמת חזק של NVIDIA נחשף? 7900GTX DUO

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

roes

אני לא כתבתי את זה, אז זה לא אני שמדבר בהתלהבות!

אבל בכל מקרה זה עדיין הפתעה שאחת מיצרניות כרטיסי המסך מוציא כרטיס דו ליבתי ולא איזה חברה כמו GIGABYTE או ASUS.

מה שעוד יותר הפתעה שNVIDIA מוציא תמיכה מלא בזה בלוחות הSLI.

לפי דעתי גם שATI לא ציפו לזה וNVIDIA לקחה אותם בסיבוב, כי שמעתי שטכנולוגית הדואל לא תבוא לפחות עד .GF9

• תגובות 60
  • צפיות 4.3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

1.לעוד מידע בנושא G80 יש לפנות לחיפוש.

2.יש כבר הרבה כרטיסי DUAL הראשון היה 66GT(אם אני לא טועה-לא בטוח).

3.אין כרטיס בעולם שתומך בבקר 512BIT.

פורסם

2.יש כבר הרבה כרטיסי DUAL הראשון היה 66GT(אם אני לא טועה-לא בטוח). | היו גם לפני זה, אני חושב אפילו בדור הVoodo, אבל בדורות האחרונות אז כן.

3.אין כרטיס בעולם שתומך בבקר 512BIT. | יש. אולי לא לגיימרים, אבל לשימושים מקצועיים יש.

פורסם

הינה דוגמה לכרטיס VOODOO עם 2 ליבות:

3dfx%20Voodoo%205%20Quantum3D%208-Way%20SLI%20Back.jpg

ד"א, מערך ה-SLI של ה-VOODOOים היה מחובר בכבל IDE כזה, ממש מצחיק :lol:

7900GTX DUO- שום קלף.

כרטיס שאחדים יוכלו לקנות - בדיוק כמו הדואל 7800GT של אסוס שיצא בגירסה מוגבלת.

פורסם

אתה צוחק?

היה גם Voodoo מרובע-ליבה, שבא עם קירורים קטנים, סינקים כמו שהיום שמים על זכרונות של כרטיסים. כבר מאותה תקופה זה היה מיותר עד כאב.

מה שכן, כפול ליבה באמת נתן שיפור גדול בביצועים לעומת חד ליבה (הרבה יותר מה 50% שיפור של היום)

השיפור התקרב ל 100 האחוזים התיאורטיים.

פורסם

אתה צוחק?

היה גם Voodoo מרובע-ליבה, שבא עם קירורים קטנים, סינקים כמו שהיום שמים על זכרונות של כרטיסים. כבר מאותה תקופה זה היה מיותר עד כאב.

מה שכן, כפול ליבה באמת נתן שיפור גדול בביצועים לעומת חד ליבה (הרבה יותר מה 50% שיפור של היום)

VOODOO 5 6000HT:

3dfx%20Voodoo%205%206000%20AGP%20HT%2013.jpg

4 ליבות טהורות על כרטיס אחד :)

אבל הבעיה של 3DFX הייתה שהם לא פיתחו ליבה מתקדמת יותר אלא פשוט השתמשו בריבוי ליבות עם הליבות החלשות שלהם :/

פורסם

מישהו יכול לתת לי לינק או שם של כרטיס עם 512BIT פשוט בחיים לא נתקלתי ב1.

פורסם

כמו ש Raul אמר,יש כרטיסים שהם 512BIT, אבל הם לא למשחקים אלא לגראפיקה תלת מימדית.

ולמה אתה אומר שלא יכול להיות שיצא 512BIT?

הרי צריך רוחב פס ענק כדי לנצל את ה 1G של הזיכרון :nixweiss:

פורסם

קודם כל הנה תמונה של כרטיס 512BIT של MATROX

http://www.loveno.be/product/6969

הכרטיס מפצל ל - 4 מסכים שונים :)

דבר שני ATI תכננה מחדש את בקר הזכרונות של הכרטיסי מסך מסדרה X1K

והוא עובד בכרטיסים כמו X1800 ו X1900 במהירות של 256BIT דו כיווני שזה 512bit ring-bus memory controller

http://www.xbitlabs.com/articles/video/display/radeon-x1000_6.html

The internal memory bus of RADEON X1800 has acquired ring topology and consists of two 256-bit bidirectional ring buses

while the ring topology of the RADEON X1600 implies two bi-directional 128-bit buses.

וסתם דוגמא כנסו לפה

http://www.powercolor.com/global/main_product_detail.asp?id=83

הכרטיס הוא 256BIT אבל תראו למטה בפרטים רשום ב"The Worlds Most Advanced 3D Technology "

a 512-bit ring-bus memory controller and up to 512 MB GDDR3 RAM.

פורסם

אתה צוחק?

דבר שני ATI תכננה מחדש את בקר הזכרונות של הכרטיסי מסך מסדרה X1K

והוא עובד בכרטיסים כמו X1800 ו X1900 במהירות של 256BIT דו כיווני שזה 512bit ring-bus memory controller

http://www.xbitlabs.com/articles/video/display/radeon-x1000_6.html

The internal memory bus of RADEON X1800 has acquired ring topology and consists of two 256-bit bidirectional ring buses

while the ring topology of the RADEON X1600 implies two bi-directional 128-bit buses.

וסתם דוגמא כנסו לפה

http://www.powercolor.com/global/main_product_detail.asp?id=83

הכרטיס הוא 256BIT אבל תראו למטה בפרטים רשום ב"The Worlds Most Advanced 3D Technology "

a 512-bit ring-bus memory controller and up to 512 MB GDDR3 RAM.

פורסם

אם זה אותו דבר למה הם טרחו בכלל להביא לנו כזה דבר :s05:

אז אם הם לא טרחו בשביל SLI זה רק מראה שמניע הוא גימיק שיווקי

ולא כמו שהרבה אמרו שזה יוביל לכרטיסים מרובי ליבות ...

אני אמרתי מההתחלה שזה שטויות במיץ, ועדיף שישקיעו מאמצים וכסף בכרטיס אחד מרובי ליבות עם יותר נתונים

שיתרמו לכרטיס חזק יותר

וככה לא נשלם על 2 כרטיסים שידרשו ממנו עוד השקעה על ספק כח ומאווררים ומערכות קירור לחום האיום שהם פולטים

ככה נשלם על כרטיס 1 עם 2 ליבות מתקדם יותר שאני בטוח שיעלה פחות מ2 כרטיסים

ושייתן הרבה יותר ביצועים ממערך SLI המעפן הזה...

לא הספיק להם בהתחלה השטויות שלהם שכל אפיק PCIE הופך ל 8X במערך SLI

הם עוד הוציאות לוחות וציפ שיעשה ששתי ה PCIE יעבדו על 16X

וראינו איזה הבדל בביצועים, הבדל בפרצוף קיבלנו :s07:

ושתדעו לכם רק בגלל זה השוק הביניים של הכרטיסים לא מתקדםםם ולא עובר ל 256BIT כמו 7600GT עדיין תקוע עם 128BIT

בגלל שהם לא מפתחים מספיק טוב את הכרטיסים החזקים יותר ועוסקים בשטויות עם SLI וחראטות למינהם

נקווה שיקום איזה אדם חכם ובכיר עם קצת שכל בראש שישנה את המצב ...

פורסם
ככה נשלם על כרטיס 1 עם 2 ליבות מתקדם יותר שאני בטוח שיעלה פחות מ2 כרטיסים

ושייתן הרבה יותר ביצועים ממערך SLI המעפן הזה...

במערך SLI -רגיל- אתה יכול לשים 2 כרטיסים כפולי ליבה (ה-7900 duo...) ולקבל מערך QUAD-SLI - מה תגיד על זה?

פורסם

במערך SLI -רגיל- אתה יכול לשים 2 כרטיסים כפולי ליבה (ה-7900 duo...) ולקבל מערך QUAD-SLI - מה תגיד על זה?

דרך נחמדה לבזבז 20 אלף שקל?

פורסם

רק בלוחות מסוימים וכרטיסים מסוימים

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים