עבור לתוכן

x1600 vs x1600xt

Featured Replies

פורסם

לא אהבל, Quadro זה לגרפיקאים.

בתחנות של עריכת וידאו תמצא לרוב AIW או FireGL

ונחש של מי שני הדברים האלו?

טיפ- זה מתחיל ב A

• תגובות 49
  • צפיות 2.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אהבל,דיברתי על גראפיקים.

כנ"ל לfiregl שזה הסדרה המתחרה בquadro של NV.

פורסם

ב Noacomp יש X1600XT ב 1140 ש"ח של Connect3D שבניגוד לכרטיס של סאפייר, הוא עם 256 ביט לזכרונות (128 לסאפייר)

משתווה ברוב המשחקים, בחלק קצת נופל מה 6800GS, אבל הוא תומך HDR+פילטרים באותו הזמן

לדעתי כרטיס מאוד משתלם. הוא גם אוברקלוקר מפתיע

Connect3D שיפרה את הליבה של הכרטיס ושמה לה 256BIT במקוםן 128BIT וכן גם קלוקים יותר גבוהים.

ה6800GS לא יכול להפעיל AA+HDR בו זמנית בגלל שהליבה שלו לא בנויה לכך חומרתית והX1600XT יכול.

ה6800GS נחות טכנולוגית מהX1600XT.

וגם בוידיאו הX1600XT מנצח כי יש לו את שבב הAvivo המשפר נפלאות את איכות התמונה בצפיית סרטים,עריכת תמונות ועוד...

ל6800GS יש את הPureVideo שהביקורות קובעות שהוא טכנולוגיה כושלת מול הAvivo.

פורסם

יש דבר כזה איכות תמונה במיוחד לגרפיקאים אבל אני לא נכנס לזה עכשיו.

עובדה ש NVIDIA לא מוציאה מתחרים ל ALL IN WONDER של ATI.

פורסם

NVIDIA לא בנויה לצרכי מולטימדיה,ואם כן,הם לא יכולים לשלב כרטיס נורמלי עם יכולות מולטימדיה טובות.

ניקח לדוגמא את הRadeon X1900XT All In Wonder שהוא כרטיס חזק מאוד שאפילו ה7800GTX לא מסוגל להתמודד איתו ועדיין עם יכולות מולטימדיה אדירות.

פורסם

1.

ה6800GS נחות טכנולוגית מהX1600XT.

מאיפה כל השטויות האלו?

2.

עובדה ש NVIDIA לא מוציאה מתחרים ל ALL IN WONDER של ATI.

יכולות להיות 1001 סיבות לא אתה ולא אני יודעים אותם אבל כמה:לא משתלם,לא רוצים להשקיע משעבים ועוד..

3.

ה"זיווג" בין מולטמדיה לבין כרטיס חזק ממש לא בעיה עושים כרטיס חזק ומוסיפים לא את הפונקציה אבל מה שאתה אומר ממש לא קשור!

פורסם

לא אהבל,דיברתי על גראפיקים.

כנ"ל לfiregl שזה הסדרה המתחרה בquadro של NV.

כל החומרה הגראפית המקצועית(SGi, Evans and Sutherland וכו') מבוססת על שבבים של ATi, אבל איך לכל הרוחות נכנסתם לוויכוח הזה?

פורסם

הquadro פשוט טוב יותר חפש עוד מידע...

פורסם

הquadro פשוט טוב יותר חפש עוד מידע...

SGi, ES, IT, ועוד כל סימולטור/תחנת עבודה/שרת רינדור שלהם מבוססים על חומרה של ATi. ומדובר פה ממערכת של כרטיס יח', עד מאות שבבים.

פורסם
  • מחבר

ב Noacomp יש X1600XT ב 1140 ש"ח של Connect3D שבניגוד לכרטיס של סאפייר, הוא עם 256 ביט לזכרונות (128 לסאפייר)

משתווה ברוב המשחקים, בחלק קצת נופל מה 6800GS, אבל הוא תומך HDR+פילטרים באותו הזמן

לדעתי כרטיס מאוד משתלם. הוא גם אוברקלוקר מפתיע

אתה רוצה להגיד לי שהם בעצמם לקחו את הכרטיס והמהירו אותו ושינו בו פרמטרים? זה בטוח בכלל לקנות דבר כזה?

או שככה הוא בא מ Connect3d

פורסם

אתה רוצה להגיד לי שהם בעצמם לקחו את הכרטיס והמהירו אותו ושינו בו פרמטרים? זה בטוח בכלל לקנות דבר כזה?

או שככה הוא בא מ Connect3d

יש x1600xt עם256bit בעקר כדי לתמוך ב512mb.

פורסם
  • מחבר

אוקיי אני מתכוון לקנות את ה 256 אז זה לא משנה...

עוד שאלה - איך אני יודע כמה מתח הכרטיס צריך מהספק?

פורסם

הכרטיס מקבל 12v, הספק זה משהו אחר, צריך להיות מצויין באתר הייצרן, בכל מקרה x1600xt דורש בין 20W~ במצב מנוחה עד לכ40W בfull load.

ככה שספק איכותי של 350-375W יספיק, אלא אם יש לך קונפיגורציה עמוסה מבחינה אחרת.

פורסם
  • מחבר

תודה רבה על הכל... אני עוד מעט זז לקנות את המחשב אני חושב שכבר גיבשתי דעה אניכבר שבוע משגע פה לכולם את השכל :)

פורסם

ה GTO של קונקט רץ מצוין אפילו עם אוברקלוק על ספק 350 וואט של HEC

HEC ספקים איכותיים ולא יקרים, מומלץ!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים