פורסם 2006 במרץ 419 שנים שמתי לב לאחרונה שהרבה מחבריי ומקרובי משפחתי קיבלו הודעה זאת במסך ההתחלה של וינדוס... היום כמו כולם "נפלתי קורבן" למקרה זה... אני לא יודע אם זה חוקי לפתוח ת'רד על נושא אבל אני חושב שכמו כולם זה מעצבן לראות שאם הודעה זאת עולה גם סמל מעצבן ב-Tray Icon... אם מיש'ו יודע איך לפתור בעיה זאת, או רק יכול להגיד איך להעלים את אותו סמל מעצבן מהשורה אני יודה לו מאוד... תודה לכל העוזרים והתומכים...
פורסם 2006 במרץ 419 שנים בטח אפשרות העידכון האוטומטי של ווינדוסהוא קולט שהסיריאל חסום אצלהם ואומר לך בלה בלה בלה לא חוקי בלה בלה בלה לך תקנה בלה בלה בלה
פורסם 2006 במרץ 419 שנים מחבר חחחחח... אוקיי, אז עליתי על זה תוך כמה דקות (גאון אני) פשוט הלכתי ללוח הבקרה=> הוספה הוסרה=> עשיתי V על הצגת עידכונים וראיתי שיש שם אחד חדש... שמו היה "תוכנית Windows Genuine Advantage" הסרתי אותו וזה עזר... כל מי שנתקל בבעיה זאת יכול להשתמש בשיטתי ולהודות לי...
פורסם 2006 במרץ 419 שנים יש גם פתרונות אחרים כמו להחליף את הקובץ LegitCheckControl.dll שנמצא בתקייה של הWIN בתקיית המשנה system32 באחד "משופץ" ;D אם אתה רוצה אני אשלח לך אותו בפרטי < נראה לי שזה לא יהיה חוקי > בטוח.
פורסם 2006 במרץ 419 שנים יש גם פתרונות אחרים כמו להחליף את הקובץ LegitCheckControl.dll שנמצא בתקייה של הWIN בתקיית המשנה system32 באחד "משופץ" ;D אם אתה רוצה אני אשלח לך אותו בפרטי < נראה לי שזה לא יהיה חוקי > בטוח. הפיתרון הזה לא עובד יותר, החל ה-1.3.06 מיקרוסופט חסמה את הפירצה הזאת.
פורסם 2006 במרץ 419 שנים האומנם טוב חפש טוב באתרי הטורנטים כמו בTL למשל לפני מספר שעות העלו גרסה חדשה של הקובץ אבל אנחנו עומדים פה על הקצה :-\
פורסם 2006 במרץ 619 שנים Windows Genuine Advantage" אנשים לא בודקים מה הם מעדכנים אתמול 3 חברים שלי התקשרו אליי עם הבעיה הזו .... איך שאני ראיתי שמדובר בעדכון הזה ישר ביטלתי את ההתקנה
פורסם 2006 במרץ 619 שנים http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3224526,00.htmlוכן, גם אני נתקלתי בבעיה.
פורסם 2006 במרץ 619 שנים אני פתחתי על זה דיון בכללי לא ראיתי תדיון שלך ואני מבקש איחוד של הדיונים מהמנהלים http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=170273.0 וכדי לידע כמה שיותר גולשים באתר כי זה מאוד חשוב בישראל כידוע
פורסם 2006 במרץ 619 שנים אני מבין שזה לא חוקי, אז מבקש שמי שיכול שיענה לי לפרטי...אני בכלל לא מצליח לעדכן חח...לא דרך האתר ולא דרך עידכון אוטומטי...מי יכול לעזור? (בפרטי).
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.