עבור לתוכן

שאלה בקשר למשחק פוקימון לגימבוי

Featured Replies

פורסם

שלום אני וחבר שלי התערבנו מי יכול לאמן 3 חודשים פוקמונים ואז לעשות קרב ולראות מי ינצח והוא יכול לשכפל פוקמונים אז אז איך אפשר לשכפל

תודה לעוזרים

פורסם

אז הוא מרמה? די מגעיל מצידו

מה זאת אומרת לשכפל? ואיך זה יעזור לו לאמן?

פורסם

מהמעט שאני יודע על גיימבוי ופוקימון

אתה יכול לשכפל פוקימון עם המכונה הזאת של הדוקטור

אתה שם שם פוקימון ואז לוקח אותו או משהו, אני לא זוכר בדיוק איזה זה הולך, אבל זה בערך ככה... תחפש על זה ברשת.

פורסם

לפי זכרוני בגרסאות ה-Gold וה Silver וכל זה היו משכפלים ע"י הפקדה של פוקימון במעבדה או משיכה שלו (לא זוכר) ואז כיבוי הגיימבוי באמצע תהליך השמירה.

אני מסיר מעליי אחריות על מה שיקרה, ס22ע?

אם הוא מרמה, אולי אתה יכול לבטל את ההתערבות..

TeaTime:

הוא יכול לאמן אחד לרמה 100 ואז לשכפל אותו כך שיהיו לו 2 רמות 10 או אפילו יותר..

פורסם
  • מחבר

לא הוא לא מרמה כי אמרתי לו שיכול להיות לו רק פוקימון אחד ולא אותו פוקימון כמה פעמים ואני לא להפסיק את ההתערבות זה על 500 שקל ממזמן שיחקתי בזה אני יכול לנצח אותו פשוט אני רוצה לדעת איך אפשר לשכפל כדי שאח שלי הקטן יוכל להחליף פוקמונים אם חברים וכן נכון הוא מכבה את הגימבוי כשהוא עושה את זה

פורסם

אז אם אמרת לו רק פוקימון אחד ושלא יהיה פעמיים את אותו פוקימון אז אתה חסמת אותו כביכול ואין לו שום סיבה עכשיו לשכפל אותם.

פורסם

התערבת עם חבר שלך על 500 שקל על קרב פוקימונים?

פורסם

אז מה זה כלום אצלנו מתערבים על קרבות כלבים (פיטבולים).

פורסם

eli asus you will die in hell.

פורסם

אתה יודע שזה לא חוקי נכון?

פורסם

אני וחבר שלי עושים קרבות עם כלב רד נוס.. (REd Nose)... אף אדום חח...

פיטבול....

פורסם

איזה גבר.

מעניין מה יקרה אם הכלבים האלה ישתחררו או ברגע של חוסר תשומת לב ברחוב הם יתקפו ילד או ילדה קטנים ויהרגו אותם, מעניין אם זה ישעשע אותך גם אז כשתשב בכלא על הריגה ברשלנות וכל לילה תראה את הפרצוף של הילד הקטן מול העיניים

(ואני אפילו לא מדבר על זה שזה התעללות אכזרית בבעלי חיים)

פורסם

ת'אמת?

אמרתי לו שנפסיק עם זה ...

הוא אמר סבבה....

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים