פורסם 2006 במרץ 419 שנים שלום לכולם ברשותי מארז של טרמלטק עם מערכת קירור מים ( טאי צ'י) הוספתי גם בלוק קירור מים לכרטיס מסך ומיכל מים יותר גדולהמערכת שמותקנת כרגע במארז היא:לוח אם: אסוס P4S800מעבד: אינטל 2.8 HTזיכרון: 1ג'יגה בשני סלוטים של 512 400 MHZכרטיס מסך ATI9550כרגע נתוני הטמפרטורה הם כאלו:אסוס פרוב מראה מעבד בעבודה רגילה עומד על 11 מעלות צלסיוס ובמאמץ אחרי 12 שעות של פריים 95 המעבד מגיע ל19 מעלותהלוח עומד על 14 מעלות בעבודה רגילה ו21 מעלות במאמץאותם נתונים פלוס מינוס שתיים שלוש מעלות נקראו בסנדרה באוורסט ובביוס עצמואני מניח שהטמפרטורות האלו שגויות כי הטמפרטורה בחדר היא יותר גבוהה אבל עדיין בבדיקות שעשיתי בלי הקירור מים עם קירור אויר רגיל המעבד עבד על 35 מעלות בעבודה רגילה ועבר את הארבעים במאמץ אז קירור יותר טוב יש ליאבל כמו כולם אני רוצה יותר אם יש למישהו רעיונות איך לשפר את המערכת אני אשמח לשמוע עליהם אולי משאבת מים יותר חזקה אולי להוריד מעמערכת את הבלוק לקירור המסך כדי שיהיה יותר לחץ למעבד בקיצור כל רעיון יעזור תודה מראששחר
פורסם 2006 במרץ 619 שנים מחבר נכנסתי לאתר שלהםהתקשרתי למספר שרשום שם והוא לא מחובר יש לך רעיון איך עוד אפשר להשיג אותו?
פורסם 2006 במרץ 619 שנים אם יש לך תקציב טוב,http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_141_1057&products_id=9347אוhttp://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_141_1057&products_id=9346שתיהן מצויינות, אני אברר איזה יותר ואחזור אליך.בכולופן אם מישהו פה יודע יותר טוב את ההבדלים ביניהם שישתף.
פורסם 2006 במרץ 719 שנים מחבר תודההשאלה אם זה באמת ישפר את הביצועים של המערכת (יקרר יותר טוב) או שלא יהיה הבדל?
פורסם 2006 במרץ 719 שנים מעט ולא יהיה הבדל.. היה עדיף לבנות אחת לבד ב1000 שקל ככה..מערכת אמיתית. המארז הזה כל השטויות שיש בפנים לא הייתי משלם עליו יותר מ700 שקל וגם זה יותר מידי..רק פראירים קונים דברים כאלו.. :
פורסם 2006 באפריל 2019 שנים מעט ולא יהיה הבדל.. היה עדיף לבנות אחת לבד ב1000 שקל ככה..מערכת אמיתית. המארז הזה כל השטויות שיש בפנים לא הייתי משלם עליו יותר מ700 שקל וגם זה יותר מידי..רק פראירים קונים דברים כאלו.. : צודק חרא קירור מים ביוקר...לא מאמין בכלל שהגעת איתו למעלות האלה...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.