עבור לתוכן

משחב ישן>הסבה למחשב מולטימדיה לסלון

Featured Replies

פורסם

יש לי מחשב ישן P3 עם 512 RAM,

אני רוצה לקנות לו HD גדול (זה לא משנה איזה כרגע, כמה שיותר גדול אבל) ולשים אותו בסלון שיתחבר לממיר ויוכל להקליט מהטלוויזיה

איזה כרטיס TV IN מומלץ בישביל זה ? חשוב מאוד האיכות,

תוכנות ? מערכת ?

מדגיש שחשוב שיהיה לכרטיס אופציית חיבור לממיר הישראלי (HOT) עם אפשרויות הקלטה (עם טיימר) או שזה בעצם התוכנה קובעת ??

ממש לא מבין בזה :(

פורסם

יש כרטיסי טלויזיה מיוחדים שנועדו לדברים האלה, עם יכולת הקלטה איכותית וקביעת לוחות זמנים להקלטה וכו'.

פורסם
  • מחבר

יש כרטיסי טלויזיה מיוחדים שנועדו לדברים האלה, עם יכולת הקלטה איכותית וקביעת לוחות זמנים להקלטה וכו'.

יש לך המלצות ?

כי מה שכתבת לא ממש עוזר לי

אני צריך המצלמה לכרטיס טלוויזיה טוב.

פורסם

^Z^,

אתה יודע שיש חברות אחרות הרבה יותר טובות מ-Leadtek בתקציבים גדולים של 500-600+ במידה והמשתמש יחליט להשקיע ?

מה התקציב שלך לכרטיס TV ?

הטיימר זה כבר התוכנה, כך שזה לא בעייה...אבל מה שכן, תצטרך שהממיר יהיה מכוון לערוץ X אם אתה מתכוון להקליט מערוץ X. אם אתה תצפה בערוץ Y, לא תוכל להקליט באותו זמן את ערוץ X.

פורסם

^Z^,

אתה יודע שיש חברות אחרות הרבה יותר טובות מ-Leadtek בתקציבים גדולים של 500-600+ במידה והמשתמש יחליט להשקיע ?

מה התקציב שלך לכרטיס TV ?

הטיימר זה כבר התוכנה, כך שזה לא בעייה...אבל מה שכן, תצטרך שהממיר יהיה מכוון לערוץ X אם אתה מתכוון להקליט מערוץ X. אם אתה תצפה בערוץ Y, לא תוכל להקליט באותו זמן את ערוץ X.

כן, אבל שים לב שכתבתי "כרטיסי טלויזיה לדוגמא"

פורסם

שים לב שאתה חייב כרטיס עם מקודדים בחומרה- שמחירים החל מכ 650-700 שח.

לדוגמה ה LEADTEK Winfast PVR2000

וה Hauppauge WinTV PVR 150.

אני מניח שה Hauppauge יהיה עדיף- החברה מתמחה בכרטיסי טלווזיה.

פורסם
  • מחבר

Nצטער על ההקפצה פשוט לא היה לי הזדמנות להכנס לפורום, התקציב הוא עד 1000~ בערך, אפשר יותר אפשר פחות אבל עדיף מה שיותר משתלם.

פורסם

זה לא נקרא הקפצה, כך שאל תדאג :)

סה"כ הגבת תוך עידכון פרטים בנושא, לגיטימי לחלוטין.

Hauppauge WinTV PVR 150.

אני מניח שה Hauppauge יהיה עדיף- החברה מתמחה בכרטיסי טלווזיה.

כרטיס התחלתי מצויין,

לדעתי אין צורך להשקיע יותר מידי כיוון שבארץ ממילא השידורים כיום באיכות ירודה כך שעם הכרטיס הזה תפיק את המירב.

פורסם
  • מחבר

זה לא נקרא הקפצה, כך שאל תדאג :)

סה"כ הגבת תוך עידכון פרטים בנושא, לגיטימי לחלוטין.

כרטיס התחלתי מצויין,

לדעתי אין צורך להשקיע יותר מידי כיוון שבארץ ממילא השידורים כיום באיכות ירודה כך שעם הכרטיס הזה תפיק את המירב.

אפשר לינק ?

תודה רבה על התגובות.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים