פורסם 2006 במרץ 219 שנים סמסונג הם הבחירה למי שמחפש כונן שקט, השקטים יותר באים עם הרוטור של NIDECמכיוון שאף חנות וגם לא היבואן יבדקו אם איזה רוטור הגיע הסמסונג,רציתי לבדוק אתכם אם קיבלתם רוטור NIDEC (או השני שאני לא זוכר)מדובר בדגם של 250G SATA-II הוא שייך לסדרה SP120 ונקרא SP2504מאד פשוט לזהות את הרוטור - פשוט כתוב עליו NIDEC -כמו בתמונה הזאתעריכה: אני מעוניין לקנות את ה-HDD הזה רק אם יש סיכוי גבוהה שהוא מגיע עם NIDECכך שאם שאם אני אראה שלרובכם יש NIDEC אני אזמין אותו אם לא אז אעדיף משהו אחר...
פורסם 2006 במרץ 219 שנים מחבר מה לא ברור אני רוצה לדעת איזה רוטור יש לכם, אם אני אראה שלרוב יש NIDEC אז אני קונה אם לא אני אלך על משהו אחר. מי שיכול לבדוק איזה רוטור יש לו זה יעזור לי מאד. תודה.
פורסם 2006 במרץ 219 שנים בקריאה ראשונה זה לא היה ממש ברור שלזה אתה מתכוון, אחרי ההודעה הזו זה היה הרבה יותר ברור. תנסח אותה מחדש.
פורסם 2006 במרץ 219 שנים מחבר תשמע כל אחד והרגישות שלו לרעש, אני הגעתי לזה מניסיון של אנשים שרוצים שקט, ניסיון שהוכיח שיש הבדל מורגש, ככה שבשבילי זה חשוב.מי שלא רוצה לעזור שלא יעזור, אבל למה סתם להקניט.
פורסם 2006 במרץ 219 שנים חח..אני לא מקניט..אני רק אומר שבגדול הם כולם שקטים..אם אתה ממש ממש חובב שקט זה משהו אחר... ;D
פורסם 2006 במרץ 419 שנים מחבר התמונה היא של דגם ישן יותר SP80 (אם אני לא טועה) אבל הרעיון בזיהוי ה-NIDEC זהה, והם קיים גם בגרסאות החדשות כולל SATA-IIרק שלא ברור מה הביאו לארץ JVC או NIDEC
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.