פורסם 2006 במרץ 219 שנים כתבתי Batch שמוחק את על ה-Temporary Internet Files מהתיקייה שלהם.כשאני מריץ אותו, נפתח לי חלון של CMD על המסך ואני רואה שהקבצים נמחקים אבל כשאני נכנס לתיקייה של ה Temporary Internet Files אני רואה שכל הקבצים שהיו שם לפני שהרצתי את הקובץ עדיין שם.הקוד שלי נראה ככה:cd %userprofile%\Local Settings\Temporary Internet Filesdel /s *.* /qמישהו יודע איפה הבעייה?
פורסם 2006 במרץ 219 שנים יכול להיות שהקבצים שאתה מנסה למחוק בשימוש. בגלל שבחרת מצב שקט, הוא לא ידווח על זה...תנסה להפעיל את הקובץ מחיקה, ואח"כ למחוק ידנית מה שנשאר. הצלחת?
פורסם 2006 במרץ 219 שנים מחבר זה לא עזר...אני די משוכנע "שהקוד" שכתבתי הוא בסדר גמור, אני לא מבין למה מערכת ההפעלה לא מוחקת את הקבצים האלה.אם אני נכנס לתיקייה, מסמן את כל הקבצים (Ctrl+A) ומחוק אותם הם נמחקים. אם אני מריץ את ה Batch הם לא נמחקים
פורסם 2006 במרץ 219 שנים אוי רק עכשיו שמתי לב שהסינטקס שלך בעייתי... סורי... : cd "%userprofile%\Local Settings\Temporary Internet Files"del /s *.* /q אם השינוי לא ברור, אתה צריך להוסיף גרשיים לכל השם של הספריה, כדי שהמחשב יתייחס לזה כשם אחד ולא מספר פרמטרים (כי יש רווחים).
פורסם 2006 במרץ 519 שנים מחבר שיניתי את הקוד והוספתי גרשיים בתחילת ובסוף הנתיב לספרייה אלב זה לא עובד.הפקודה מצליחה להגיע לספרייה ולמחוק קבצים לכאורה, אך למעשה הקבצים נשארים שם
פורסם 2006 במרץ 719 שנים תנסה להפעיל את זה מ-COMMAND PROMPT, בלי השורה השנייה, ותגיד אם זה מגיע לתיקייה הנכונה.עריכה:בדקתי ואצלי זה עובד...
פורסם 2006 במרץ 719 שנים מחבר עשיתי את מה שאמרת:תנסה להפעיל את זה מ-COMMAND PROMPT, בלי השורה השנייה, ותגיד אם זה מגיע לתיקייה הנכונה.הצלחתי להגיע לתיקייה...האם בדקת שהקבצים באמת נמחקו אצלך או שהסתקת בפלט שקיבלת במסך של ה- CMD?
פורסם 2006 במרץ 719 שנים הקבצים נמחקו אצלי.בעצם, לא עשיתי בדיוק אותו דבר, אלא בלי הסוויטש של השקט (Q). אבל אני לא מאמין שיש הבדל.תנסה לבטל את ה-Q ולראות ת'כלס מה קורה שם...אם אתה רואה שבלי הסוויטש הזה זה עובד - אז כנראה שזה באג מוזר בWINDOWS. אגב, היה לי באג דומה מאוד ב-MSI (מערכת ההתקנה של מיקרוסופט).ובכל מקרה, אם זה לא עובד ואתה לא מבין למה, תכתוב כאן את הפלט של הפקודה - לא הכל, אלא חלק נבחר.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.