פורסם 2006 במרץ 119 שנים שלום.אני מחפש איזה משהו קטן שלא ירוץ אצלי כל הזמן .. שברגע שמעלים נגיד משחק אז הגאמה תעלה נגיד ל 1.50 ..איך עושים את זה<
פורסם 2006 במרץ 219 שנים קליק ימני על השולחן עבודה ---> מאפיינים---> בחלון שנפתח תלך ללשונית "הגדרות" --->תלחץ על מתקדם --->בחלון שנפתח תלך ללשונית של הכרטיס מסך NVIDIA ----> תטייל בין השורות בתפריט עד שתראה את ההגדרות של התמונה של המסך, תשנה את הגאמה תשמור פרופיל, תגדיר לך HOTKEY לשנות פרופיל... וכל פעם לפני שתיכנס למשחק תשנה לפרופיל עם יותר ג'אמה ותשחק
פורסם 2006 במרץ 219 שנים איפה הקטע של ה-HOTKEY הינה תמונה .. יפה יפהההתעשה למטה שם שמירה בשם למצב ברירת מחדל ולמצב שאתה אוהב במשחקיםלאחר מכן אני חושב בסמל איפה שהשעון של הכרטיס מסך אתה יכול משם להחליף ציק צאקאם לא אז תסתכל ב TOOLS אם לאתחזור אלי אני אבדוק יותר מאוחר ...לא זוכר בדיוק.
פורסם 2006 במרץ 219 שנים אפשר להגדיר דרך הדרייבר אוטומטי שברגע שתכנס למשחק זה ישנה את הפרופיל לפרופיל הרצויזה באותו חלון שמשנים בו את הפילטרים אתה פשוט צריך לבחור שם את קובץ ההפעלה של המשחק ואז בCOLOR לשנות את זה לפרופיל שעשית ולאשר ואזכל פעם שתפעיל את המשחק זה יעלה אותו עם הגדרות הצבע שהגדרת
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.