פורסם 2006 במרץ 119 שנים תנסה לעדכן דרייברים...נגעת/שינת משהו לפני ה"תופעה"..תעשה סריקה של תוכנות ריגול וירוסים...(למרות שלא קשור אבל..)..תבדוק שהכבלים לא רופפים או משהו...תבדוק טמפ' של הכרטיס..
פורסם 2006 במרץ 119 שנים תלחץ קליק ימני על דולחן עבודהתבחר מאפינים--->צריכת חדמל ותבחר לעולם לא לכבות את הצג...בדר"כ הבעיות הן אלו
פורסם 2006 במרץ 219 שנים פתאום המסך נכבה לי בהפעלת משחקיםמישהו יודע מה יכולה להיות הבעיה כמו שאמרו ובנוסףתבדוק שאתה לא עובד על יותר מ 85MHZ (ותשים על 60MHZ כדי לבדוק אם עובד המשחק שוב)כשהמסך נכבה לך...זה אומר שהוא לא נדלק מחדש וצריך להפעיל מחשב שוב ?או שאתה יוצא מהמשחק עם ALT + F4 או ממזער אותו ואז המחשב חוזר רגיל ?
פורסם 2006 במרץ 219 שנים מחבר לא ALT + F4 לא עוזר הבעיה הזאת אף פעם לא הייתה לי אבל גיליתי שאם אני מדליק את המחשב וישר משחק המסך נכבה אם אני משאיר אותו דולק כמה שעות ואז משחק המסך לא נכבהמשהו מוזר לא ??
פורסם 2006 במרץ 219 שנים פעם זה היה קרה לי במחשב הישן היה לי בעיות בחיבורים של הכרטיס מסך וזה יסתדר!!תנסה להוציא אותו לנקות את האבק ולהחזיר ואז תראה!!
פורסם 2006 במרץ 219 שנים פעם זה היה קרה לי במחשב הישן היה לי בעיות בחיבורים של הכרטיס מסך וזה יסתדר!! תנסה להוציא אותו לנקות את האבק ולהחזיר ואז תראה!! צודק מיליון אחוז תשים גם ספרי מגעים אל תשכח תבדוק שמאוורר עובד תבדוק כבל של מסך הכל תבדוק ותראה שיהיה בהצלחה.
פורסם 2006 במרץ 219 שנים מה זה ספרי מגעים ?ספרי שמנקה מגעי חשמל מבלי לעשות קצר ודואג שההולכה של החשמל תהיה טובה יותרתקנה עולה 15-20 שח ותשפריץ על כל ה AGP בפנים ועל הכרטיס איפה שהשיניים שלו ...
פורסם 2006 במרץ 319 שנים ספרי שמנקה מגעי חשמל מבלי לעשות קצר ודואג שההולכה של החשמל תהיה טובה יותרתקנה עולה 15-20 שח ותשפריץ על כל ה AGP בפנים ועל הכרטיס איפה שהשיניים שלו ...תשים גם על החריצים של הזכרונות וכל המגעים שחשופים לאבק בתוך המארזאין לך מה להפסיד
פורסם 2006 במרץ 319 שנים תשים גם על החריצים של הזכרונות וכל המגעים שחשופים לאבק בתוך המארז אין לך מה להפסיד תשים גם על עצמך קצת אולי אתה מחשמל את המחשב בזזז חחח בקיצור לשים בחריץ AGP בחריצי הזכרונות בחריצי ה PCI בכל החיבורים של המחשב מאחורה VGA, USB, אודיו, וכל מה שאתה מחבר וכרטיסי PCI אם יש לך
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.