עבור לתוכן

צורבי ה BR של סמסונג

Featured Replies

פורסם

אני הייתי מציע לחכות קצת, נכון ש-BR זוהי טכנולוגיה שיותר "בשלה" כרגע מ-HD-DVD אבל בטח במחירים האסטרונומיים שהדבר המדהים הזה עומד להמכר כדאי טיפה לחכות ולראות לאן השוק הולך, האם השוק הולך כלפי אחד מהפורמטים או בדומה ל-DVD יהיו צורבים משולבים לשני השיטות.

בכל מקרה, גם בגלל המחיר וגם בגלל התקנים הייתי מציע לחכות טיפה.

פורסם
  • מחבר

נראה לך שמישהו הולך לקנות מחר את הצורבים האלה? :)

פורסם

^^^

אני ::)

מעניין באמת כמה זה יעלה

פורסם

אני הייתי מציע לחכות קצת, נכון ש-BR זוהי טכנולוגיה שיותר "בשלה" כרגע מ-HD-DVD אבל בטח במחירים האסטרונומיים שהדבר המדהים הזה עומד להמכר כדאי טיפה לחכות ולראות לאן השוק הולך, האם השוק הולך כלפי אחד מהפורמטים או בדומה ל-DVD יהיו צורבים משולבים לשני השיטות.

בכל מקרה, גם בגלל המחיר וגם בגלל התקנים הייתי מציע לחכות טיפה.

למה יותר בשלה?

פורסם

למה יותר בשלה?

תסתכל על החדשה הכי חדשה באתר, כבר מתחילים לשחרר לשוק סרטים ל-BR, בין אם אני רוצה את הצורב הזה בשביל לראות (ולהקליט) ב-HD ובין אם אני רוצה לאכסן שם 25 גיגה של מידע, שיחרור הסרטים ל-BR וההודעה על צורב שמוכן למכירה המונית כבר מהחודש הבא מרמזים על הכיוון שהתעשייה אולי הולכת אליה, ל-HD-DVD עדיין לא ראיתי שום שיחרורים.

פורסם

חבל שלא קראת את החדשה לעומק, הסרטים הראשונים ישחוררו ב23/5 ביחד עם הפלייר הראשון מבית סמסונג, לא בדיוק מחר...וגם מחירו צפוי להיות גבוה, כ1000 דולר

נגני הHD הראשונים צפויים כבר החודש, במחיר של כ 500/800 (שני דגמים אמורים לצאת)

בנוסף, וזה חצי שמועה, כנראה שBD-DL יתעקב, מה שאומר שהנפח הראשוני של BD יהיה 25 גי'גה לעומת 30 בHD DL (שקיים ועובד)

פורסם

אז שוב חזרנו לנקודת ההתחלה...לחכות.

ה-BR נראה לי יותר קרוב בגלל שכבר יומיים אני קורא על צורבי BR שהולכים להשתחרר אבל לא ראיתי שום דבר על HD-DVD, אישית אני גם ככה הולך לאכסן שם מידע, אז אני מקווה שאכן ה-HD ישוחרר בקרוב.

פורסם

סתם "מכה" תיקשורתית כדי לעורר עיניין למשהו שאף אחד לא באמת צריך ובכל מקרה יקר מידי

אני מאמין שרק בסוף השנה, או כשיצא הפס3 כונני הדור הבא יתחילו לתפוס באמת

DVD התחיל לתפוס רק כשיצא הפס2, שהיה בזמנו הDVD הכי זול

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים