פורסם 2006 בפברואר 2819 שנים האם היו חיים באנטרטיקה לפני המילניום האחרון?אני מתכוון, האם היו שם חיים עוד לפני שהגיעו לשם האירופאים?בני האדם הצליחו לשרוד שם? התרבות שם מפותחת?מה קרה שם במהלך האלפים האחרונים?
פורסם 2006 בפברואר 2819 שנים במהלך האלפים האחרונים- כלום, אבל מצאו שם מאובנים מלפני כמה מליוני שנים, כשהיא הייתה קצת קרוב יותר מקו מהשווה (לא בקוטב...)
פורסם 2006 במרץ 119 שנים מחבר במהלך האלפים האחרונים- כלום, אבל מצאו שם מאובנים מלפני כמה מליוני שנים, כשהיא הייתה קצת קרוב יותר מקו מהשווה (לא בקוטב...) היא לא נראית לי קשורה איכשהו לנדידת היבשות, לא הייתה שם תרבות של אסקימואים? (או שזה בכלל בצפוני?) אין כלום על זה בויקיפדיה..
פורסם 2006 במרץ 219 שנים א. מן הסתם היא קשורה לנדידת היבשות...ב. לא היתה שם שום תרבות.ג. בטוח שלא מצאת כלום בויקיפדיה? עבריתאנגלית
פורסם 2006 במרץ 219 שנים אכן מעל אנטרקטיקה יש חור גדול מאוד באוזון, שנגרם מכך שאור השמששחודר לכדוה"א מוחזר לאטמוספרה (או לפחות חלק גדול ממנו) בגללהשלג והקרח שיש שם, בניגוד לאדמה רגילה שבולעת את האוראבל זה לא אומר שכל מי שהולך לשם חוזר עם סרטן, אבל כן צריך לנקוטבאמצעי הגנה כנגד החשיפה לשמשחוץ מזה שיש חיים בהרבה מאוד מקומות שנראה בלתי אפשרי לשרוד בהם,כמו למשל בלוע של הר געש וכד' (אומנם חיים מיקרוסקופים, אבל עדיין חיים)
פורסם 2006 במרץ 219 שנים לא בדיוקהגזים שבני האדם פלטו הרסו את האוזון הכי חזק באיזור ההוא בגלל האור החזק, התגובה בין פראון לאוזון צורכת אנרגית קרינה מסוימת, ושם היא מרוכזת יותר
פורסם 2006 במרץ 219 שנים מה זה קשור לחור באוזון הרי הבחור שאל על חיים לפהי אלף שנה לא?לפני אלך שנה לא היה חור כי בכלל לא ידעו מה זה אוזון!
פורסם 2006 במרץ 219 שנים איך לעזאזל אפשר לשרוד באנרטקטיקה עם כל הקרח והחור באוזון?מי צריך לדעת מה זה חור באוזון מספיק שיש עליך קרינה שמחוררת לך חורים בעור עד שאתה נמס
פורסם 2006 במרץ 219 שנים האם היו חיים באנטרטיקה לפני המילניום האחרון?אני מתכוון, האם היו שם חיים עוד לפני שהגיעו לשם האירופאים?בני האדם הצליחו לשרוד שם? התרבות שם מפותחת?מה קרה שם במהלך האלפים האחרונים?לפני כל כך הרבה זמן לא היה חור שםוהחור (אם היה או לא היה) בכלל לא קשור לדיון
פורסם 2006 במרץ 219 שנים חור או לא חור, בקטבים יש כמובן קרינה גדולה בהרבה, בגלל שהשדה המגנטי של כדור הארץ ממקד את הקרינה מהשמש לקטבים
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.