עבור לתוכן

בעיית FPS ולאגים בCS:S

Featured Replies

פורסם

שלום :( , לא מזמן התחלתי לשחק Counter Strike: Source ושמתי לב שהFPS שלי יחסית נמוך, המפרט של המחשב שלי הוא:

AMD 2500+@3200+

ABIT NF7 REV2

512MB 400MHZ SAMSUNG

MSI RX9800PRO

WD 80GB IDE 7200

והFPS שלי נע בין 40-60 בהגדרות נמוכות (הכל על LOW/Disable רזולוציה 600*800) גם בהגדרות שהמשחק התאים למחשב (שמין הסתם גבוהות יותר) הFPS כמעט זהה ואין איזו ירידה משמעותית חוץ מיזה יש במשחק מין תחושה כזאת שהמשחק זז ממש לאט לא מקרטע אבל כאילו הוא עייף מין איטיות כזאת שמורגשת בעיקר שאני מזיז את העכבר וכל משהו כמו חצי דקה יש מין לאג שמקפיץ את הפינג ל200-300 המשחק קופא ל5 שניות ואז ממשיך ובאיטויות הפינג יורד חזרה ל40-50 והבעיה הספציפית הזאת עם הלאג שמקפיא את המשחק הייתה גם עם הכרטיס הקודם (R9700PRO) שנשרף זכרנו לברכה, עכשיו לחבר שלי יש מפרט כזה:

INTEL 2.8

ASUS P4S

512MB 2700

ATI R9600XT 256MB

בהגדרות גבוהות רוב הזמן הFPS שלו על 70-80 ולפי מה שהבנתי הכרטיס שלי אמור להיות טוב יותר ולהריץ את המשחק טוב יותר.

אז למה אצלי המשחק רץ כל כך מגעיל??? איך אני יכול לעלות על מקור הבעיה? ניסיתי להחליף דרייברים ולא עזר :(

תודה מראש.

פורסם

אחי ניסיתה לשחק על הכל hight ???

פורסם
  • מחבר

ניסיתי הFPS נשאר אותו דבר כמו שהיה על הגדרות נמוכות לא השתנה אבל עדין הFPS יחסית יותר נמוך ממה שהוא צריך להיות והבעיה של הלאגים גם לא נפתרה :-\

פורסם

אחי לצערי אני לא יכול לפתור את הבעיה אולי תשאל את חשבר שלך או תפנה לתכנאי :s05: :s05:

פורסם

או שאוךי ה-אימיול מופעל או משהוא דומה יכול גם להיות זה וירוס :kopfpatsch:

פורסם

adwareים יכולים לגרום לתופעת הלאגים, בקשר לfps, תנסה לעדכן דרייברים או משהו..

כי אני לדוגמא עם 5700le@443\338 על הגדרות הכי גבוהות (ללא AA) עם 70-100 FPS...

פורסם
  • מחבר

ניקיתי רגיסטרי, רוגלות, קבצים זמניים ועוגיות סרקתי וירוסים גם דרייברים ניסיתי להחליף וזה לא עזר ואני גם קצת בבעיה עם זה כי אני פשוט לא סובל את הCCC ככה שאני בינתיים עם 5.11. זה ממש מוזר ???

פורסם

תנסה להתקין את השחק מחדש אולי זה יעזור לא יודע ..

פורסם

נכון הכרטיס שלך הרבה יותר טוב הבעיה היחידה היא שזה משחק שדורש מעבד חזק ולא כרטיס מסך טוב

פורסם

נכון הכרטיס שלך הרבה יותר טוב הבעיה היחידה היא שזה משחק שדורש מעבד חזק ולא כרטיס מסך טוב

:screwy:

פורסם
  • מחבר

AMD Athlon XP 3200+ 2200MHz לא מספיק? לא נראה לי שזו הבעיה.. אני ינסה לפרמט עוד כמה ימים ולראות אם הבעיה נפתרת. בכל מקרה אם יש למשהו איזו הצעה או דרךלפתור את הבעיה הוא מוזמן לומר :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים