עבור לתוכן

מחפש תוכנת "TO-DO".. מכירים?

Featured Replies

פורסם
:hi:
פורסם

לפיירפוקס יש הרחבה שקוראים לה ReminderFox

ויש גם את התוכנה ATnotes שלא עושה בדיוק את זה.. מה שהיא עושה זה מא]פשרת לך להדביק פתקים על השולחן עבודה אבל אתה יכול גם להגידר לה שהיא תקפיץ פתק מסויים מתי שבא לך ושעד השעה הזאת הוא לא יופיע (או שהוא כן יופיע איך שבא לך...)

לדוגמא:

[attachment deleted by admin]

פורסם
  • מחבר

תודה!

אבל אני מחפש יותר תכנה שעוזרת לנהל TO DO LIST.. רשימה עם Vים בצד.. רמת דחיפות וכו..

תודה

פורסם

הReminderFox לפיירפוקס יש לה כזה אבל חוץ מזה אני לא יודע...

פורסם

שלום

הנה מספר תוכנות שמשלבות, אולי אחת מהן תתאים לצרכים שלך:

Essential PIM

Task Prompt

ואחת שאני לא ממש מכיר באופן אישי אבל שמעתי עליה דברים טובים

UK's Kalender

פורסם

Outlook עושה את זה די טוב, אם אני לא טועה.

היא טיפונת כבדה כי היא כוללת עוד דברים (ספר טלפונים, אימייל, יומן) אבל זה לא נורא כ"כ.

פורסם

עט ודף,האמצאים הכי פשוטים והכי טובים שקיימים לאדם מאז ומתמיד.

פורסם

גם לי לא היה מזיק תוכנה כזו...

בנתיים יש לי TO DO LIST עשויה מעט וניייר כל שבוע אני עושה חדשה...

פורסם

אני עובד עם קובץ טקסט ענקי שבו מוקלד כל מה שעובר בראשי. אם זה משהו שצריך לעשות עבור עצמי, אז אני מתחיל את השורה עם המילה :TODO: כלומר בתוך נקודתיים. דברים שעשיתי אני פשוט מוחק או אם אצטרך אותם שוב בעתיד, מוסיף X בתחילה המשימה.

יותר נוח לי ככה כי אני צריך "לעשות" דברים שקשורים לנושאים שונים, בדרך כלל קשורים למקום או אדם מסויים, אז במקום TODO במקרים כאלה, אני כותב את שם האדם/המקום/הנושא. ככה לפני שאני הולך לאותו מקום או לעבוד על אותו נושא, אני מחפש את התגית בקובץ טקסט הענק ומאגד ידנית את כל מה שקשור לאותה קבוצה.

אולי אני צריך באמת למצוא איזה עורך טקסט שתומך ב-tabs... הבעייה שאני אצטרך משהו חכם כי יש דברים שאני רוצה לתייג לכמה נושאים במקביל. עם קובץ טקסט אני פשוט מתחיל את השורה ב-":משה: :חיים:" ואותה שורה קשורה לשניהם (בחיפוש אח"כ אוכל לחפש :משה: או לחפש :חיים: וליפול על אותה שורה). סתם שיטה שלי לנסות לא לאבד מידע שזורם לי בראש... (אני אגב גם מחזיק רשם קול בגודל של עט באמבטייה וליד הכיור במטבח בשקית אטומה מאותה סיבה ;D )

פורסם

Rainlendar.gif

מה דעתך על משהו בסגנון ?

זהו כלי ממש חמוד , שיושב על שולחן העבודה , עם הרבה אפשרויות , מאוד גמיש ובעל קוד פתוח ..

מומלץ .

http://ipi.fi/~rainy/index.php?pn=projects&project=rainlendar

.. יש גם גרסה בעברית , למרות שהאנגלית מצויינת .

פורסם

^

פיי...תוכנה מעולה!!

פורסם

נראית מצויין!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים