פורסם 2006 בפברואר 2819 שנים כשאני לוחץ על קישור, כל הפונטים עוברים ל-Larger ואני צריך להחזיר אותם חזרה לגודל הפונט המקורי שלי. אני לוחץ על עוד קישור, הם שוב חוזרים ל-Larger.מה עושים?
פורסם 2006 במרץ 519 שנים מחבר יופי, עכשיו זה מגדיל לי ל-Largest. סעמק כמה באגים מזוינים יש בתוכנות המזורגגות של מיקרוסופט...
פורסם 2006 במרץ 519 שנים תיישם את שאמרתי בדיון הזה.אם פיירפוקס "מסובך לך מדי", ואין לך כוח לשבור את הראש בפתרון הבעייה -- נסה את Maxthon
פורסם 2006 במרץ 519 שנים וגם אז אף אחד לא מבטיח לך שהבעיה תיפתר לא כואב לנסות. מקסתון לא מזהם את הרג'יסטרי/משאיר עקבות לכן אפשר להוריד, לנסות, ולהסיר אם לא מתאים -- הכל במשך גג 5 דקות. שינסה גם פיירפוקס, רק שיש לי הרגשה די חזקה שלא יהיה בראש שלו להתחיל לחפש אקסטנשנים או לסבול אי תאימויות באתרים ישראלים. ;D
פורסם 2006 במרץ 619 שנים מחבר תיישם את שאמרתי בדיון הזה. WTF ?! יודע מה ?! שיניתי את דעתי, אני עובר לפיירפוקס
פורסם 2006 במרץ 619 שנים WTF ?! יודע מה ?! שיניתי את דעתי, אני עובר לפיירפוקס רק תיקרא על התוספים המומלצים שלו ועל דרכים טובות לישתמש בו השועל מהקופסה נחמד אבל בלי תוספים לא משהו
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.