פורסם 2006 בפברואר 2819 שנים אחד מהם זה לא הסנדק אלה מפיה, לא זוכר איזה מהם מה.הראשון זה תמונה של הסנדק(לפי הכתובת) אז כנראה שהשניה היא של מאפיה..
פורסם 2006 בפברואר 2819 שנים מחבר לא...שניהם זה The Godfather למה הם חייבים לתת ת'אפשרות הזאת של ליצור שחקן וכו'חבל חשבתי בהתחלה שמשחקים את מייקל (אל פצ'ינו) אבל הוא בכלל לא השתתף סתקלו על המפה ועל הכוונת נראה לי שיש שתיי מצבי משחק אחד הדמות הראשי (התמונה הראשונה)ואחד מצב FREE (התמונה השנייה)לא ??
פורסם 2006 בפברואר 2819 שנים הוא לא יצליח לשחזר את מאפיה לדעתי.לפי מה שהבנתי הוא יתמקד בין הית בבנית הדמות (זה כל כך מיותר, אף אחד לא באמת אוהב את זה!) ובמשחקיות ופחות בעלילה.חבל...באמת ציפיתי שמשחק סוף סוף יגיעה לרמה של מאפיה.נקווה שהוא יפתיע לטובה.מתי הוא אמור לצאת?
פורסם 2006 בפברואר 2819 שנים אף אחד מהם לא של מאפיה! לדעתי שתיהם הסנדק יכול ליהיות שאחד גירסא למחשב ואחד גירסא לקונסולותבכל מקרה אני מחכה מאד למשחק הזה והוא אומר לצאת בחודש הבא
פורסם 2006 במרץ 419 שנים אני כבר מחכה למשחק ולדמו!אני מקווה שיהייה דמו לשחק בו כי שמעתי שמוציאים דמו לפני המשחק(כמו Farenheit) שהוציאו את הדמו לפני אז אני מצפה בקוצר רוח לדמו!
פורסם 2006 במרץ 419 שנים אמרו איך הם פטרו את הבעיות המשפטיות עם הסרט?...ואגב, זה נראה לי המשחק הראשון אי פעם שיצא והוא בחסות פראמאונט.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.