פורסם 2006 בפברואר 2719 שנים ניסיתי פשוט לעשות פרינט סקרין ולהעתיק לצייר , אך ברגע שאני מחכה את המדיה פליירהתמונה נעלמת ואני מקבל מסך שחור במקומה.אז השאלה היא איך אני שומר איזה שהיא תמונה מתוך קטע וידאו ?תודה לעוזרים
פורסם 2006 בפברואר 2719 שנים תפתח עם VLC, קליק ימני על הוידאו - Snapshot (בהגדרות וידאו של התוכנה אתה יכול לשנות פורמט שמירה JPEG, PNG)ע. שומר בתיקיית התמונות
פורסם 2006 בפברואר 2719 שנים גם ב-media player הרגיל אפשרtools>options>preformance>video acceleration>noneריסטארט למדיה פלייר ומעכשיו ה-printscreen יעבוד
פורסם 2006 בפברואר 2719 שנים מחבר אי אפשר יותר פשוט. לעצור את הסירטון במדיה פלייאר ו - printscreen לא?לא , זה לא עובד .רואים מסך שחור במקום התמונה בדקתי עם הVLCותודה BURTON אני אבדוק עכשיו במדיה פלייר אגב tools>options>preformance>video acceleration>noneזה גורע באיכות הניגון של וידאו של הנגן?
פורסם 2006 בפברואר 2719 שנים ל...Burton לא חשבתי שאתה מטומטם פשוט שאלתי כי אני לא יודע. אם שמת לב היה סימן שאלה בסוף !!!
פורסם 2006 בפברואר 2719 שנים אגב tools>options>preformance>video acceleration>noneזה גורע באיכות הניגון של וידאו של הנגן?לא. מה שכן, זה אומר שיש יותר עומס על המעבד במקום על הכרטיס מסך
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.