עבור לתוכן

מחפש תוכנה שאיתה אוכל לשמוע שיר וכל 3 שניות היא תעצור ל-5 שניות ותמשיך

Featured Replies

פורסם

אני רוצה להקליד הרצאה...

פורסם

לפי מיטב ידיעתי הדבר שאתה מעוניין לעשות הוא עבירה על חוקי מדינת ישראל ואני לא אוכל לעזור לך...!

פורסם

לפי מיטב ידיעתי הדבר שאתה מעוניין לעשות הוא עבירה על חוקי מדינת ישראל ואני לא אוכל לעזור לך...!

אה?..

בכל מקרה נסה בפורם תוכנה.. ותנסח את עצמך קצת יותר טוב, לא לגמרי ברור מה אתה מחפש..

פורסם

אני לא חושב שיש כזאת תוכנה אבל על תתיאש כי אני לא מכיר את כל התוכנות העולם!!!

פורסם

אסור להקליט הרצאה זוהי הפרה בוטה של זכויות יוצרים!!!

פורסם

ואם הוא רוצה להקליט סתם מורה ??

תפסיקו להיות כאלה ...

פורסם
  • מחבר

ואם הוא רוצה להקליט סתם מורה ??

תפסיקו להיות כאלה ...

נו..הם סתם צחקו

פורסם

תחפש ב-WWW.WINAMP.COM , אולי יש איזשהו פלאגאין לווינאמפ שעושה את העבודה.

פורסם

למזלי לא צחקתי ואני לא אוכל להשתתף בדיון אשר מראה דרך להפרת זכויות יוצרים!!!

פורסם

כשמורה מרצה באוניברסיטה ואתה מקליט אותו ואחר-כך רושם את הנאמר בקלטת זו הפרת זכויות?

אם כן, אחוז גדול מן האוכלוסיה הם פושעים ...

פורסם

אז הם פושעים...

אלא אם כן יש הסכמה בכתב של המרצה שהוא מאשר הקלטת הרצאה...

אבל יש משהו ששכחתי להגיד אם אתה מקליט אתה יכול לעשות בזה שימוש עצמי (למיטב ידיעתי)ואסור לך להפיץ את זה ברגע שאתה מפיץ את זה אז אתה עבריין או שאתה טוען שזה שלך...

פורסם

בשביל זה יש קרדיט

הוא כותב שההרצאה היא של המרצה ...

פורסם

אתה יכול להשתמש בתוכנה כגון זאת: http://www.autoitscript.com/autoit3/

שתאפשר לכתוב מעין סקריפט שמפעיל ומפסיק אוטומטית נגן ע"י לחיצה על Play/Pause בזמנים קצובים.

או שתכתוב קצת קוד ב JAVA לדוגמא (או בכל שפה אחרת שתרצה) שמפעיל ומפסיק את קובץ האודיו שלך.

פורסם

אז הם פושעים...

אלא אם כן יש הסכמה בכתב של המרצה שהוא מאשר הקלטת הרצאה...

אבל יש משהו ששכחתי להגיד אם אתה מקליט אתה יכול לעשות בזה שימוש עצמי (למיטב ידיעתי)ואסור לך להפיץ את זה ברגע שאתה מפיץ את זה אז אתה עבריין או שאתה טוען שזה שלך...

אני לא יודע מאיפה הבאת את חובת הכתב - זה כמובן לא נכון. המרצה שלי הסימסטר נתנה לי את אישורה בעל פה להקליט אותה - אני עדיין מפר "זכויות יוצרים"? זכויות יוצרים לא חלים על דיבור ובטח שלא על תימלול שיחה או הרצאה.

תגיד, לא יצא לך אף פעם לסכם בזמן שעור? לא היה לך אף פעם שעור שהיה בצורת הכתבה? נראה לך שאתה פוגע בזכויות היוצרים של המרצה כשאתה כותב בשעור ונותן את המחברת לחבר שלך?

לגבי השאלה המקורית - בטייפ מנהלים שלי יש כפתור A-B - כזה שלוחצים עליו והוא משמיע מנקודה A לנקודה B בלופ עד שמשחררים אותו. אני משתמש בזה בשביל להשמיע ואני דיי בטוח שראיתי פלאגין של ווינאמפ בנושא.

תנסה את זה. לא בדקתי את זה, אבל חיפשתי בגוגל וזה מה שיצא: http://www.geocities.com/k_umbach/dictation/

פורסם

נא לא לסטות מנושא הדיון.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים