פורסם 2006 בפברואר 2619 שנים לפי מיטב ידיעתי הדבר שאתה מעוניין לעשות הוא עבירה על חוקי מדינת ישראל ואני לא אוכל לעזור לך...!
פורסם 2006 בפברואר 2619 שנים לפי מיטב ידיעתי הדבר שאתה מעוניין לעשות הוא עבירה על חוקי מדינת ישראל ואני לא אוכל לעזור לך...! אה?..בכל מקרה נסה בפורם תוכנה.. ותנסח את עצמך קצת יותר טוב, לא לגמרי ברור מה אתה מחפש..
פורסם 2006 בפברואר 2619 שנים אני לא חושב שיש כזאת תוכנה אבל על תתיאש כי אני לא מכיר את כל התוכנות העולם!!!
פורסם 2006 בפברואר 2619 שנים מחבר ואם הוא רוצה להקליט סתם מורה ??תפסיקו להיות כאלה ...נו..הם סתם צחקו
פורסם 2006 בפברואר 2619 שנים תחפש ב-WWW.WINAMP.COM , אולי יש איזשהו פלאגאין לווינאמפ שעושה את העבודה.
פורסם 2006 בפברואר 2719 שנים למזלי לא צחקתי ואני לא אוכל להשתתף בדיון אשר מראה דרך להפרת זכויות יוצרים!!!
פורסם 2006 בפברואר 2719 שנים כשמורה מרצה באוניברסיטה ואתה מקליט אותו ואחר-כך רושם את הנאמר בקלטת זו הפרת זכויות?אם כן, אחוז גדול מן האוכלוסיה הם פושעים ...
פורסם 2006 בפברואר 2719 שנים אז הם פושעים...אלא אם כן יש הסכמה בכתב של המרצה שהוא מאשר הקלטת הרצאה...אבל יש משהו ששכחתי להגיד אם אתה מקליט אתה יכול לעשות בזה שימוש עצמי (למיטב ידיעתי)ואסור לך להפיץ את זה ברגע שאתה מפיץ את זה אז אתה עבריין או שאתה טוען שזה שלך...
פורסם 2006 בפברואר 2719 שנים אתה יכול להשתמש בתוכנה כגון זאת: http://www.autoitscript.com/autoit3/שתאפשר לכתוב מעין סקריפט שמפעיל ומפסיק אוטומטית נגן ע"י לחיצה על Play/Pause בזמנים קצובים.או שתכתוב קצת קוד ב JAVA לדוגמא (או בכל שפה אחרת שתרצה) שמפעיל ומפסיק את קובץ האודיו שלך.
פורסם 2006 בפברואר 2719 שנים אז הם פושעים...אלא אם כן יש הסכמה בכתב של המרצה שהוא מאשר הקלטת הרצאה...אבל יש משהו ששכחתי להגיד אם אתה מקליט אתה יכול לעשות בזה שימוש עצמי (למיטב ידיעתי)ואסור לך להפיץ את זה ברגע שאתה מפיץ את זה אז אתה עבריין או שאתה טוען שזה שלך...אני לא יודע מאיפה הבאת את חובת הכתב - זה כמובן לא נכון. המרצה שלי הסימסטר נתנה לי את אישורה בעל פה להקליט אותה - אני עדיין מפר "זכויות יוצרים"? זכויות יוצרים לא חלים על דיבור ובטח שלא על תימלול שיחה או הרצאה.תגיד, לא יצא לך אף פעם לסכם בזמן שעור? לא היה לך אף פעם שעור שהיה בצורת הכתבה? נראה לך שאתה פוגע בזכויות היוצרים של המרצה כשאתה כותב בשעור ונותן את המחברת לחבר שלך?לגבי השאלה המקורית - בטייפ מנהלים שלי יש כפתור A-B - כזה שלוחצים עליו והוא משמיע מנקודה A לנקודה B בלופ עד שמשחררים אותו. אני משתמש בזה בשביל להשמיע ואני דיי בטוח שראיתי פלאגין של ווינאמפ בנושא.תנסה את זה. לא בדקתי את זה, אבל חיפשתי בגוגל וזה מה שיצא: http://www.geocities.com/k_umbach/dictation/
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.