עבור לתוכן

בעיות עם ZoneAlarm Internet Security

Featured Replies

פורסם

אני רוצה להחליף את NIS ב-ZoneAlarm Internet Security ורציתי לשמוע את דעתכם על התוכנה.

קראתי הרבה דברים טובים על יכולות החומת אש של ZA אבל יש לי שאלות...

1. האם היא עושה בעיות עם EMULE? ראיתי שכמה אנשים טענו שכן.... עוד דעות? אם כן אז איך פותרים?

2. איך האנטי-וירוס של החבילה?

3. איך האנטי-ספייוור?

4. איך החוסם POP UPS?

נ.ב. אני מתכוון להתקין את גירסה 6 של התוכנה.

פורסם

טוב אז ככה אני עובד עם התוכנה כבר 5 שנים בקרוב... כל שנה אני מחדש את המנוי שלי ! ומסיבה אחת פשוטה שהתוכנה פשוט מצוינת !!... ויצא לי לעבוד עם הרבה תוכנות ופשוט כיף לי לשלם לחברה שבאמת עושה את העבודה שלה ויוצרת מוצר ברמה כל כך טובה ...!

1. בחיים לא היה לי בעיות עם ה EMULE , מספיק שאתה נותן לו ALLOW והתוכנה פועלת כמו שצריך בלי בעיות בכלל...

2. האנטי וירוס מתפקד מצוין , כל יום יש חידושים כמובן שהוא מוריד אותן באופן אוטומטי ... מבצע כל בדיקה אפשרית כולל EMAIL וקבצי אינטרנט זמניים שנכנסים למחשב... (יש לציין כי התוכנה יודעת לעבוד עם FIREFOX בלי בעיה כך שהיא גם בודקת את הקבצים שיורדים אצלו גם כן ...)

3.אאנטי ספייוור מתפקד בסדר גמור ,אך יש לציין שעד היום חוץ מ

COOKIES לא היו לי דברים רצינים בכלל כי אני לא נכנס לאתרים לא "סימפטים" אז אני לא ממש יודע...

4.מבצע את עבודה שלו בדיוק כמו GOOGLE BAR שזה טוב +....

בקיצור מומלץ

פורסם
  • מחבר

טוב אז ככה אני עובד עם התוכנה כבר 5 שנים בקרוב... כל שנה אני מחדש את המנוי שלי ! ומסיבה אחת פשוטה שהתוכנה פשוט מצוינת !!... ויצא לי לעבוד עם הרבה תוכנות ופשוט כיף לי לשלם לחברה שבאמת עושה את העבודה שלה ויוצרת מוצר ברמה כל כך טובה ...!

1. בחיים לא היה לי בעיות עם ה EMULE , מספיק שאתה נותן לו ALLOW והתוכנה פועלת כמו שצריך בלי בעיות בכלל...

2. האנטי וירוס מתפקד מצוין , כל יום יש חידושים כמובן שהוא מוריד אותן באופן אוטומטי ... מבצע כל בדיקה אפשרית כולל EMAIL וקבצי אינטרנט זמניים שנכנסים למחשב... (יש לציין כי התוכנה יודעת לעבוד עם FIREFOX בלי בעיה כך שהיא גם בודקת את הקבצים שיורדים אצלו גם כן ...)

3.אאנטי ספייוור מתפקד בסדר גמור ,אך יש לציין שעד היום חוץ מ

COOKIES לא היו לי דברים רצינים בכלל כי אני לא נכנס לאתרים לא "סימפטים" אז אני לא ממש יודע...

4.מבצע את עבודה שלו בדיוק כמו GOOGLE BAR שזה טוב +....

בקיצור מומלץ

החשש הכי גדול שלי הוא האנטי וירוס.

קראתי ש-ZA לקחו את האנטי וירוס של Computer Associates. הנה ציטוט מ-pcmag:

ZASuite's antivirus engine, licensed from Computer Associates, received the Virus Bulletin VB100% award and is certified by ICSA Labs and West Coast Labs for virus detection, but not for removal. This version adds a full quarantine system (previous versions disabled virus files by renaming them to a nonexecutable file extension) and the ability to pause and resume antivirus scanning

מדאיג אותי הקטע המודגש

האנטי וירוס שלהם לא יודע לסלק וירוסים או שהוא לא ממש טוב בזה...?

פורסם
  • מחבר

התקנתי את התוכנה

בהתחלה היא חסמה לי את האינטרנט לגמרי... :-\

אח"כ הצלחתי להתחבר....אבל היו ניתוקים

אחרי שנתתי ל- Generic Host Process for Win32 Services גישה מלאה גם לאינטרנט אז החיבור יציב וגם FF מצליח להתחבר. אם אני לא טועה הישום אמור להיות בעל גישה לאינטרנט אבל אני לא בטוח האם צריך לתת לו גישה מלאה....

דבר נוסף מוזר הוא שאני כל הזמן מקבל הודעות (פעם בדקה בערך) שחומת האש חסמה גישה למחשב שלי מ-IP שמתחיל ב- 85.250. וההמשך משתנה כל פעם. נידמה לי שזה הספק אינטרנט (NETVISION). אני אמור לתת להם את הגישה?

לפי MORE INFO נסיון הגישה הוא בפורט 139 שמשמש ל-SHARING ברשתות. ככל הידוע לי, כל המחשבים שמחוברים דרך ספק האינטרנט בכבלים הם כאילו באיזו רשת משותפת אז אולי הגישה הזאת לא אמורה להיחסם.... יש למישהו מושג? איך מבטלים את החסימה הזאת?

פורסם

85.250 עד כמה שאני יודע , זה באמת יכול להיות חלק מה POOL של נטויז'ן

אבל זה לא אומר שזאת הספקית

פשוט כל מיני אנשים שמנסים להכנס לך למחשב, לראות אם יש תיקיות שבטעות משותפות וכו'

זה אפילו לא אנשים, זה מכונות עם קוד שעושה את זה אוטומטית

זה גם מחשבים של אנשים שדבוקים בקוד, שמנסים להדביק עוד מחשבים..

פורסם
  • מחבר

85.250 עד כמה שאני יודע , זה באמת יכול להיות חלק מה POOL של נטויז'ן

אבל זה לא אומר שזאת הספקית

פשוט כל מיני אנשים שמנסים להכנס לך למחשב, לראות אם יש תיקיות שבטעות משותפות וכו'

זה אפילו לא אנשים, זה מכונות עם קוד שעושה את זה אוטומטית

זה גם מחשבים של אנשים שדבוקים בקוד, שמנסים להדביק עוד מחשבים..

סבבה אחי אבל זה כמה פעמים בדקה!!! בחלק מההודעות כתוב במפורש שזה מנטוייז'ן

היה לי מקודם NIS והוא לא הזכיר כאלו דברים...

אני פשוט האעשה COPY PASTE לכל המידע שזה נותן לי ותגידו לי מה אתם חושבים

Inside the firewall alert

Alert property Alert property value Technical explanation

Source IP Address 85.250.119.3 The IP address of the computer that sent the packet which caused the alert.

Source Port 1545 The port used by the source computer when sending the packet.

Destination IP 85.250.35.xxx The IP address of the computer to which the packet was sent.

Destination Port 139 The port on the destination computer used to receive the packet.

TCP Flags SYN Flag indicating the start of an Internet or network connection.

Transport Layer Protocol TCP The protocol that allows data to be transported between software programs on different computers.

Network Layer Protocol IP The protocol that allows two networked computers to locate each other on a network.

Link Layer Protocol Ethernet The protocol that allows two directly linked computers to share a network cable.

Alert Date Feb-26-2006 09:36:46 AM PST The time when ZoneAlarm Security Suite detected the alert on your computer.

Alert Count 1 Number of times this connection attempt repeated its attempt on your machine after the original alert. ZoneAlarm Security Suite shields your machine from repeated displays of an identical alert.

Details

Port 139 is commonly used for NetBIOS messages (Network Basic Input-Output System). Windows uses NetBIOS to manage network traffic, and particularly to enable you to share files, printers, and other resources with other computers on your home or business network. If 85.250.119.3, the address the blocked connection attempt came from, is on your local network, this alert may have been caused by:

A server on your network attempting to renew your IP address

Another Windows computer on your network attempting to refresh information about your shared directories

Another Windows computer responding to an attempt by you to access shared resources

If 85.250.119.3 is not on your local network, this alert may have been caused by a port scan.

About Port Scans

Port scanning means using an automated tool to systematically try to connect to every port on a computer. While port scans have some legitimate uses, hackers use them to look for unprotected computers with unguarded ports, typically scanning random blocks of Internet addresses.

Successful port scans can retrieve a variety of information about a computer, such as its operating system and the programs it is running. Because you are using ZoneAlarm Security Suite, your computer remains invisible to port scans. Hackers performing scans do not even know your computer exists, because no information is returned by the scan.

פורסם

זה כל פעם IP שונה לגמרי ? או שהם מתחילים לחזור על עצמם ?

פורסם
  • מחבר

זה כל פעם IP שונה לגמרי ? או שהם מתחילים לחזור על עצמם ?

לא שמתי לב ל-IP שחוזרים על עצמם אבל ההתחלה היא תמיד אותה ההתחלה 85.250.XXX. וכו'... ותמיד בפורט 139

היתה חסימה גם של IP אחר אבל עליו ZA אמרה שזה בטח סריקת פורטים של איזה פורץ. ברור לי שזה היה צריך להיחסם.

פורסם

אני עובד עם הגירסה החינמית כבר שנה וחצי בערך + BitDefender

עבדתי פעם עם nis 01/2/3/4 זה היה סיוט, ה ZA הרבה יותר טוב, לא זולל משאבים..

בהתחלה זה חוסם את כל האינטרנט מה שצריך לעשות זה להוריד את רמת הבטיחות מ High ל Med ולאשר כל מיני תוכנות פעם אחת (IE,eMule,outlook...) וזהו.

ולגבי זה שזה כל שניה אומר לך אייפי תעשה התעלם, זה מהספק אינטרנט..

פורסם
  • מחבר

אני עובד עם הגירסה החינמית כבר שנה וחצי בערך + BitDefender

עבדתי פעם עם nis 01/2/3/4 זה היה סיוט, ה ZA הרבה יותר טוב, לא זולל משאבים..

בהתחלה זה חוסם את כל האינטרנט מה שצריך לעשות זה להוריד את רמת הבטיחות מ High ל Med ולאשר כל מיני תוכנות פעם אחת (IE,eMule,outlook...) וזהו.

ולגבי זה שזה כל שניה אומר לך אייפי תעשה התעלם, זה מהספק אינטרנט..

אז אם זה מהספק אינטרנט למה לחסום את זה? אולי פורט 139 כן צריך להיות פתוח?

היא עושה לך בעיות עם EMULE?

פורסם

בתור חוק לדעתי כדאי לעשות רישום מסודר/מדוייק ואז לחסום כל מה שלא בטוחים בו (אחרי שמנסים לחקור מעט ברשת), ואז אם תוכנה או רכיב מסויים בכל המערכת מתחיל פתאום לעשות בעיות, לבטל את החסימה.

פורסם

אישית אני ממליץ לך לנסות את ה Kaspersky Anti-Hacker הרבה יותר קליל ידידותי ולא מציק.

וכמובן לא ההיתי הולך ומסתמך על האנטי וירוס הזה שמשולב בחבילה של ZoneAlarm -יש מספיק אנטי וירוסים טובים בנפרד שאפשר, כדאי ומומלץ לבחור אחד מהם ולהתקינם (כמובן באופן חוקי!)

פורסם
  • מחבר

בתור חוק לדעתי כדאי לעשות רישום מסודר/מדוייק ואז לחסום כל מה שלא בטוחים בו (אחרי שמנסים לחקור מעט ברשת), ואז אם תוכנה או רכיב מסויים בכל המערכת מתחיל פתאום לעשות בעיות, לבטל את החסימה.

מצטער , אבל לא ממש הבנתי למה אתה מתכוון.....

אישית אני ממליץ לך לנסות את ה Kaspersky Anti-Hacker הרבה יותר קליל ידידותי ולא מציק.

וכמובן לא ההיתי הולך ומסתמך על האנטי וירוס הזה שמשולב בחבילה של ZoneAlarm -יש מספיק אנטי וירוסים טובים בנפרד שאפשר, כדאי ומומלץ לבחור אחד מהם ולהתקינם (כמובן באופן חוקי!)

קראתי ביקורות ממש טובות על החבילה של ZA. לא איכפת לי שהחומת אש מציקה, רק איכפת לי שתחסום מה שצריך ושלא תחסום מה שלא צריך.

החלק שאני הכי לא בטוח בו זה באמת האנטי וירוס.... הדגשתי באחת ההודעות שלי את מה שמדאיג אותי בו.

מה שמוזר לי עם ZA ש-NIS לא נתן לי הודעות כאלו בתדירות כזאת ..... אז אולי אני חוסם את הספקית שלי :lol:

פורסם

טוב תקשיב ... אתה יכול לחסום אין בעיות עם זה...

עכשיו במקרה שקופץ לך דבר שאתה לא יודע ,אתה תמיד יכול חסוף ואם זה משהו שאתה צריך אתה פשוט פותח את זה בחזרה ב PROGRAMCONTROL --- POGRAMS . שוב זו לא צריכה ליהיות בעיה !...

בנוגע להודעות קוקיז וכל זה אתה יכול לעשות שהוא יחסום ולא יציג לך שהוא חוסם כל חצי שניה ...

פורסם

כשאני לא בטוח אם אפשר לחסום משהו או לא, אני קודם מנסה לברר ברשת, ואם עדיין לא בטוח, אז אני חוסם בכל זאת. אם זה היה הצעד הלא נכון זה יתגלה במשך הימים הבאים כאשר תוכנות מסויימות לא יתפקדו כמו שצריך. אם עשיתי דוקומנטצייה לאותה חסימה שהייתי בספק לגביה, אוכל להחזיר לאחור את השינוי הבעייתי בדיעבד.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים