עבור לתוכן

מאוורר למעבד מרעיש מאוד

Featured Replies

פורסם

המחשב של אח שלי

P 2.8 512 6600GT עם מארז וספק ג'נארי נוטה להתחמם בכל חלקיו לאחר עבודה מרובה. הGT של gigabyte מגיע במאמץ פשוט יחסית לטמפ' של 70+ , המעבד עובר את ה42, ולמרות שזה לא סוף העולם המאוורר שלו קופץ ל 5.2 סל"ד והמחשב כמעט ממריא. שימנתי וניקיתי את המעבד, אמנם לא הוצאתי אותו לגמרי מהמארז ולא החלפתי משחה תרמית כי אני לאף פעם לא התעסקתי עם הליבות וכאלה, שימנתי את הציר כשהמאוורר עדין מורכב, אך למרות זאת ישנו מצב שבו הרעש הוא פשוט בלתי נסבל. השאלה שלי היא:

המארז ג'נרי, יש לו מאוורר אחד פשוט מקדימה שאליו אי אפשר להגיע כי הברגים שלו מוברגים כלפי פנימה לאזור הפאנל של המחשב כשהפאנל עצמו מחובר עם ברגים בכיוון הנגדי - - אין לי שמץ איך להוציא אותו ולנקות אותו. אני רוצה להוסיף מאוורר אחד שמוציא מאחורה ולבדוק מה לעשות עם המאוורר של המעבד - להחלישו מה bios או להחליף מאוורר?

תודה לעונים :yelclap:

פורסם

הכרטיס מסך שלך מתחמם וזו טפ' נורמאלית לכרטיס הזה.הוא מגיע ל-70 מעלות בדר"כ עם OC.בכל מקרה תנקה את כל המארז עם שואב אבק ולחץ אויר.בביוס שים את המאוררים על SMARTFAN,5300 זה מהירות גבוהה מאוד.ניקיון ושימון אמור לפתור לך את הבעיה.

פורסם
  • מחבר

הכל נקי ומסודר והמאוורר של המעבד נוקה ושומן לפני חודשיים-שלושה. בנוסף רצוי לציין שביצועיו של הכרטיסים ממש נמוכים ולעיתים יש הרבה ארטיפקטים.

תגובות נוספות בבקשה. תודה

עריכה: פאק !! עכשיו קראתי את מה שהפיל אותי: לאח שלי יש לוח עם צ'יפסט של SIS.... ו 6600 GT!!... מה אני יכול לעשות?.....

והדיון הזה מתחיל להיות לא מתאים כאן אז אם בא למנהלים להעביר אז בבקשה

תודה על העזרה :xyxthumbs:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים