פורסם 2006 בפברואר 2519 שנים שלום. התחלתי בחיפוש אחר מפות חדשות למשחק CS 1.5, מכיוון שכבר נמאסו עלי המפות הרגילות.. לצערי כל מה שמצאתי היה המפות הרגילות שכבר יש לי אותם.. האם מישהו יכול יכול בבקשה להפנות אותי למקום בו יש מפות חדשות וטובות ל-CS? אם אפשר אפילו קובץ מקובץ בו יש את מיטב המפות החדשות. *זה יהיה נחמד מאד אם הבוטים (Pod Bot 2.6) גם יוכלו לעבוד על המפות האלו תודה רבה לעוזרים
פורסם 2006 במרץ 419 שנים מחבר מצטער על הדאבל פוסט.. אולי בכל זאת מישהו יכול לעזור? הבקשה כתובה למעלה ^ Thanks
פורסם 2006 במרץ 419 שנים א:פתח את הדפדן בו אתה מישתמש.ב:הקלד את הכתובת www.google.co.ilג:לחץ אנטרד:רשום בחיפוש "Maps for CS 1.5"ה:לחץ אנטרו:היכנס לתוצאה הראשונהז:.
פורסם 2006 במרץ 419 שנים מחבר תודה על התגובה, הרעיון נהדר! לצערי, זה הדבר השני שניסיתי. לפני זה ניסיתי maps for cs 1.5 with Waypoints (בשביל מפות עם בוטים) וכל מה שזה מצא לי היה אתר רוסי עם כל המפות שיצאו מאז ומעולם, אבל אין אפילו לינק אחד שעבד.. אשמח לעוד הצעות
פורסם 2006 במרץ 419 שנים מחבר ברוב המקרים, כן. עד עכשיו מצאתי רק אתר אחד, אבל המבחר מפות שלו מצומצם מאד..HELP
פורסם 2006 במרץ 519 שנים אם המפות של 1.6 מתאימות ל1.5 אז תיכנס לכאן www.fpsbanana.comיש שם די הרבה מפות
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.