פורסם 2006 בפברואר 2519 שנים שלום..יש לי מחשב די חזק אבל כרטיס מסך (אולי אפשר להגיד כרטיס מסרח) ממש גרועעד שאני אקנה כרטיס טוב אני צריך המלצה על דרייברים לכרטיס הזה..אני משחק guild wars וכל פעם שאני נכנס לiventory המשחק מתחיל שלא להגיב..אמרו לי שזה בגלל הדרייברים אז הורדתי דרייבר הכי חדש מהאתר של nvidia ועדיין כמעט ולא חל שינוי..לכן אני צריך המלצה על דרייברים אחרים שאולי יפתרו את הבעיה הזאת..(גם אם הדרייברים עושים overclock לכרטיס מסך..זה ממש לא משנה לי)תודה מראש
פורסם 2006 בפברואר 2519 שנים הדריוור הכי חדש זה הכי טוב שיש לכרטיס....אבל הדריוור לא יעזור לכרטיס שלך...תבדוק בפורומים של GW(בתמיכה כמובן)
פורסם 2006 בפברואר 2519 שנים מחבר אני יודע שלא לא ממש יעזור.. אבל אני מוכן לתת צא'נסאמרו לי שיש דרייברים של מפתחים אחרים כמו omega (אם אני לא טועה)ועוד כמה ששכחתי את השמות שלהם שעולים בביצועים על הדרייברים המקוריים של nvidia
פורסם 2006 בפברואר 2519 שנים OMEGA זה לכרטיסי ATI...ל NVIDIA הכי טובים זה FW (הדרייברים הרשמיים).בנוסף, מחזק את כל מה ש THE 3DGOD אמר...
פורסם 2006 בפברואר 2519 שנים מחבר אז עדיף להוריד את גרסאות הבטה שלהם מguru3d אם אתה מכיר?או פשוט להוריד את הגרסא הרשמית באתר של nvidia?
פורסם 2006 בפברואר 2519 שנים מחבר אוקיי תודה.. ועוד שאלהנגיד אני עושה overclock לכרטיס או איזה שינויים בכרטיס בעזרתתוכנה נגיד כמו rivatuner יש מצב שזה יפתור את הבעיה?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.