פורסם 2006 במרץ 2819 שנים תן לי לנחש, ערוץ 2 ? : אתה מודע לעובדה שהם לא יודעים אפילו פירור מידע יותר ממך, נכון ? אני מעדיף ערוץ 10 הם נמצאים בשטח אז הם יודעים קצת יותר ממני ויש הרגשה כזאת באויר בדיוק כמו שהיתה הרגשה ששינוי יצליחו בבחירות הקודמות ושש"ס יצליחו בחירות לפני זה אבל ברור שזה לא משהו שאפשר להסתמך עליו אבל היי, לבן אדם מותר לפתח ציפיות
פורסם 2006 במרץ 2819 שנים חברה ליברמן לכו להצביע ליברמן אני צריך עזרה בבקשה http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=173770.0
פורסם 2006 במרץ 2819 שנים דווקא אני מעודד מהמציאות (חוץ מהליכוד)קדימה בירידה עבודה בעליה ישראל ביתנו בעליה חדה איחוד לאומי בעליה
פורסם 2006 במרץ 2819 שנים כמו שזה נראה בגלל אחוז ההצבעה הנמוך מאוד המפלגות הקטנות מאוד יגנבו מנדטים מהמפלגות הגדולות. לפי דעתי המפלגה שתיפגע מכך הכי הרבה היא הליכוד ואחר כך קדימה. העבודה נשארה יציבה בבחירות האלה, ואני מקווה שליברמן והמפדל/איחוד לאומי יפתיעו.
פורסם 2006 במרץ 2819 שנים סעמק איזה מן דמוקרטיה זאת אם אפחד לא מצביע...מפחדים שפחות מ60 אחוז מהאנשים יצביעו
פורסם 2006 במרץ 2819 שנים תאמין לי שאם אריק היה במקום אולמרט אחוזי ההצבעה היו הרבה יותר גבוהים.וליברמן היה נשאר עם איזה 5 מנדטים.
פורסם 2006 במרץ 2819 שנים תאמין לי שאם אריק לא היה נופל למשכב הוא היה אחת הדמיות השנואות ביותר בישראל
פורסם 2006 במרץ 2819 שנים שנויות? שנואות אולי התכוונת? או שנויה במחלוקת?בכל מקרה העם היה איתו, ואתה כנראה די היית מנותק מהעם...
פורסם 2006 במרץ 2819 שנים תגידו, האם גם לכם התקשר משהו מאיזה מפלגה כדי לשאול אם הצבעתם?התקשרו אלי מממפלגת העבודה.
פורסם 2006 במרץ 2819 שנים שנויות? שנואות אולי התכוונת? או שנויה במחלוקת?בכל מקרה העם היה איתו, ואתה כנראה די היית מנותק מהעם...העם לא היה ולא יהיה איתו עשו ממנו קלט כמו שעשו עם רבין שניהם היו אנשים מסוכניםואפילו בשיא התמיכה בשרון עדין 60 אחוז מהעם לא היו בעדו( אולי לא נגדו אבל גם לא בעדו )ונראה לי שאתה מנותק מהעם היהודי כי רוב העם היהודי היה נגד ההתנתקות
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.