פורסם 2006 בפברואר 2819 שנים אי אפשר לחוקק חוקים לא חוקייםבשביל זה קיים בג"צבג"צ יכול לשפוט רק על פי חוקי הכנסת. אם הכנסת אומרת שאנחנו מדינה יהודית, לבג"צ אין הרבה מה לעשות בעניין.בנוסף היו מספיק מקרים שחוקק חוק עוקף בג"צ או שפשוט הממשלה התעלמה מהחלטת בג"צ
פורסם 2006 בפברואר 2819 שנים צודקבעקרון הכנסת יכולה לעשות הכולטעות שליאבל פתרונות פרקטיים עדיין לא שמעתי
פורסם 2006 בפברואר 2819 שנים אתה מכחיש את קיומם של חוקים עוקפי בג"צ? : אתה מכחיש את קיומן של החלטות בג"צ שהממשלה צפצפה עליהן? :
פורסם 2006 בפברואר 2819 שנים צודק בעקרון הכנסת יכולה לעשות הכול טעות שלי אבל פתרונות פרקטיים עדיין לא שמעתי טרנספר לערבים! זה פרקטי וזה זול, וזה גם בא עם אחריות לכל החיים!
פורסם 2006 בפברואר 2819 שנים אמרתי שאתה צודק מה עוד אתה רוצה?משום מה הייתה לי הרגשה שעולה מההודעה שלך ניחוח צינימה הבעיה בחוק שרק יהודי יכול להיות אזרח?מה הבעיה שרק מי ששירת בצבא יכול להיות אזרח?(ככה אתה גם פותר את בעיית החרדים שמטרידה אותך)
פורסם 2006 בפברואר 2819 שנים עדיף דיקטטור חיי מאשר דמוקרטי מתומה לא דמוקרטי ב"רק מי ששירת בצה"ל יכול להיות אזרח"?
פורסם 2006 בפברואר 2819 שנים יופי בורג מאוד פרקטי וגם עם אחריות לכל החיים! משום מה הייתה לי הרגשה שעולה מההודעה שלך ניחוח ציני הוא אמר שאתה צודק. אם הוא היה ציני, אז הוא היה צריך לשים סמיילי (כזה , למשל).
פורסם 2006 בפברואר 2819 שנים זה רק הנבואות האפוקליפטיות שלכםהלוואי והייתה לי את הפריווילגיה של להגיד לך "רוצה לשים על זה כסף?"
פורסם 2006 בפברואר 2819 שנים הם לא חייבים לשרת בצה"ל. שישרתו בתור פועלי בניין במשך 3 שנים (או שנתיים, אחרי הרפורמה) - במשכורת מינמלית (לא מינמום!!! מינימלית, כמו של שירות לאומי!)מעבר לזה, כשצריך אותם, מדי פעם, הם יזומנו ל"מילואים" אזרחיים - כלומר, יעבדו בבניין במשך חודש באיזה פרוייקט של הממשלה...זה יחסוך לממשלה כסף על הקמת פרוייקטים (בניינים) שלה - כמו גם, אולי "לתרום" את העבודה הזולה הזאת לצורך פרוייקטי דיור בעדיפות גבוהה.והרעיון של עובדי בניין הוא סתם רעיון - אני יכול לחשוב על עוד כמה, ויש אנשים יותר יצירתיים ממני שיחשבו אפילו על עוד אפשרויות.אבל הדגש הוא - שירתת? אתה אזרח. לא שירתת? אתה לא. נקודה. בלי הרבה סיבוכים.ואגב, זה חלק מהמצע של ליברמן - ואני מאמין בלב שלם, שאם יהיה ל"ישראל ביתנו" מספיק קולות, זה יקרה - ואני אהיה מאוד מאושר.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.