פורסם 2006 בפברואר 2819 שנים גם החרדים לאאז זה מתאזןשדרך אגב, מבחינתי מדינת הלכה=מדינה עם שלטון ערביבשני המקרים אני לא נשאר בארץ
פורסם 2006 בפברואר 2819 שנים גם החרדים זאת בעייה אבל היא כאין וכאפס יחסית לבעיה של הערבים עד כמה שאני זוכר, חרדים אוהבים את אחיהם היהודים. הערבים לא ממש מתים עלינו :
פורסם 2006 בפברואר 2819 שנים חרדים אוהבים את אחיהם החרדיםלא בטוח שהם כ"כ מתים על אחיהם החילוניים(וכשאני אומר לא מתים אני מתכוון שיעשו לנו את המוות)
פורסם 2006 בפברואר 2819 שנים בוא נתאר לך את ההבדל הקטןכשחרדי רוצה להחזיר אותי בתשובה הוא מציע לי להניח תפילין ואם אני לא מסכים הוא אומר לי שבת שלום אחי היהודיכשמוסלמי מנסה להחזיר אותי בתשובה הוא שם לי אקדח לראש ואם אני מסרב הוא מתפוצץ איתי ועם עוד 20 יהודיםאני לא מאמין שאני צריך להסביר לך את הדברים האלהידעתי ששמאלנים עיוורים אבל לא חשבתי שעד כדי כך
פורסם 2006 בפברואר 2819 שנים ברטון, באמת אין סיבה לרדת נמוך.במדינת הלכה יכולים להחליט שאסור לנסוע בשבתיכולים גם להחליט שלא יהיה יותר צ'יזבורגר במקדונלדסויכולים עוד הרבה דברים יותר גרועים.מדינת הלכה זה לא דמוקרטיהאתה היית רוצה לחיות במדינה לא דמוקרטית?
פורסם 2006 בפברואר 2819 שנים אתה עושה צחוק?איך אתה משווה התנזרות מצ'יזבורגר למוות?אתה לא מבין שכשהם יהיו פה רוב(ואם לא נעשה משהו, הם יהיו פה רוב), זה יהיה הסוף של מדינת ישראל??זה לא נכנס לראש? ? ? ? ?
פורסם 2006 בפברואר 2819 שנים לא זה יקרה ולא זהכי בשני במקרים אני לא אהיה בארץ.(לא שנראה לי שאחד מהם יהיה בתקופתנו)אבל בכל מקרה, מה יש לך מנבואות אפוקליפטיות?אתה לא חושב שיש מספיק אנשים שדואגים לזה?
פורסם 2006 בפברואר 2819 שנים לא זה יקרה ולא זהעכשיו אני רגועכי בשני במקרים אני לא אהיה בארץ.עכשיו אני בכלל רגועאתה לא חושב שיש מספיק אנשים שדואגים לזה?עכשיו אני רגוע שאנטי באנטי עשית לי את היום
פורסם 2006 בפברואר 2819 שנים אתה עושה צחוק?איך אתה משווה התנזרות מצ'יזבורגר למוות?אתה לא מבין שכשהם יהיו פה רוב(ואם לא נעשה משהו, הם יהיו פה רוב), זה יהיה הסוף של מדינת ישראל??זה לא נכנס לראש? ? ? ? ?
פורסם 2006 בפברואר 2819 שנים בתור התחלה, להוציא מחוץ לחוק אנשים שמזדהים עם ארגון טרור שרוצה להשמיד את ישראל, ובטח שלא לתת להם להיבחר לכנסת ?!
פורסם 2006 בפברואר 2819 שנים אז מה אתה רוצה לעשות בנידון יש לך פתרון פרקטי? טרנספר לערבים! זה פרקטי וזה זול, וזה גם בא עם אחריות לכל החיים!
פורסם 2006 בפברואר 2819 שנים כן. לחוקק חוג גזעני(מישהו אמר חוק השבות? :) שרק יהודי יכול להיות אזרח במדינת ישראל(מישהו אמר מדינת היהודים? :). הפיתרון האולטימטיבי היה לעשות לכל הערבים טרנספר ממדינת ישראל לראשות הפלסטינאית אבל אני בספק אם זה יעבור בשקט בעולם. וגם את זה אני מקווה שיהיה אפשר לעשות ביום מן הימים. בין אם שלילת האזרחות תגרום להם לעזוב את ישראל באופן עצמאי, בין אם תוך מתן פיצויים ובין אם ע"י פינוי בכוח.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.