פורסם 2006 בפברואר 2419 שנים שלום לאחרונה התחלתי להתעניןי במיתולוגיה היוונית(כל הקטע של האלים והסיפורים עליהם ועל צאציהם)חיפשתי משחקים על הנושא וכל מה שמצאתי זה אייג' אוב אמפייר שאני משחק בו עכשיו קצת אבל לא ממש נהנה בגלל שזה משחק אסטרטגיהואנלא אוהב את הסוג הזה. מצאתי משחק שנשמע טוב והוא פעולה שקוראים לו גוד אוב וור ולפי מה שהבנתי הוא גם על מיתולוגיה יוונית אבל הוא לפלייסטשןאז גם אותו אני שולל. אתם מכירים משחקים על מיתולוגיות יווניות (כל סוג (אפילו אסטרטגיה) - העיקר שאני אכיר את כל המשחקים שכעת אני לא)תודה
פורסם 2006 בפברואר 2419 שנים היה משחק דיי ישן של דיסני, שאתה משחק את הרקולס.בגדול אין כמעט משחקים שמשתמשים בסיפורים של המיתולוגיה כעלילה, הם רק משתמשים בכל מיני מוטיבים, או רעיונות מהמיתולוגיה וקושרים אותם לעלילה אחרת.
פורסם 2006 בפברואר 2519 שנים יש משחק ניהול אסטרטגיה בשם: Zeus: Master of Olympusיש שם המון מיתלוגיהלא משחק מומלץ.
פורסם 2006 בפברואר 2519 שנים >לוי אם אתה אוהב את הסגנון של בנייית עריםהוא דווקא חביב בקטע הזה, וגם יש המון מיתלוגיה
פורסם 2006 בפברואר 2519 שנים למרות שכבר אמרת שאתה יודע אבל אני חייב לחזק, God Of War!, פשוט אין על המשחק הזה, רק בשבילו שווה היה לקנות סוני2!
פורסם 2006 במרץ 119 שנים בסוף אפריל יוצא משחק שיענין אותך קוראים לו titanquest זה על היונים והמצרים הקדמונים
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.