פורסם 2006 בפברואר 2619 שנים מחבר יש לי את הAGP APERTURE היא עם 64 שמתי על 128 ואת הFASTWRITE לא מצתי אולי תגיד לי איפו זה צריך להיות הBIOS ככה :1:standab cmos peatures2:standab bios peatures3:standab chipset peatures4:power management peatures5:pnp/pci conr ingurations6:pc health stautsוכל השאר זה סיסמה וכל זה...עכשיו אמרתה שזה ברביעי צריך להיות אז עתקתי מה שכתוב אולי זה משהו אחר אצליככה כתוב:SLEEP STATlnitalize vga bios by s3suspend time outpower button functionafter ac power lost
פורסם 2006 בפברואר 2619 שנים לא לא זה הלשונית של הפאוורתילך ל3 שזה הגדרות צ'יפסטזה אמור להיות בול איפה שראית את הagp aperture
פורסם 2006 בפברואר 2619 שנים כן ככה קוראים לזהagp fastwriteאפשר גם לאפשר את זה דרך התוכנה rivatunerדרך אגב, עידכנת את הביוס לגירסה האחרונה? קראתי שבגירסה האחת לפני אחרונה יש משהו שהם שכחו להוסיף מה ה primary vga display שמבדיל בין אם אתה משתמש בpci או agp
פורסם 2006 בפברואר 2619 שנים מחבר לא עדכנתי איך אני עושה את זה שמתי זה בלגןאם זה כל תגיד לי איך עושים בבקשה הא וראיתי בביס יש משהו שמסומן על PCI ויש אפשרות לשנות את זה לAGP
פורסם 2006 בפברואר 2619 שנים אז כנראה הלוח בא בגירסה החדשה כברתשנה את זה לagpאתה בטוח שלא מצאת fastwrite? מוזרתוריד riva tuner ותיכנס שם להגדרות ותפעיל משם את הfastwriteתסתכל במדריך של הפתיחת צינורות ל6800nu זה מראה איך למקום הזה ובמקום זה תבחר בלשונים האחרת ותשנה לon בfastwrite
פורסם 2006 בפברואר 2619 שנים מחבר אני יחפש עוד פעם אם אני לא ימצה אז אני יוריד riva tuner ויעשה ואם אתה יכול תן לי תמדריך תודה אחיזה חשוב לעדכן את הביוס
פורסם 2006 בפברואר 2619 שנים אין בעיהדרך אגב אם יש לך קשרים וכל זה תגיד לאנשים לעשות הפגנה נגד sisעם הלפידים והקלשוני חווה האלה וכל הדברים האלהאני רק צריך לבדוק איפה המשרדים שלהם וההפגנה תיצא בקרובהם לא ינצלו על הפשעים של הצ'יפסט שלהם muhahahahaשנההההההה ורבע הייתי עם לוח של סיסשנה ורבעאיייי איזה סיוט זה היהטוב שיום אחד הוא נדפק לי ולדוד שלי היה רזרבי..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.