פורסם 2006 בפברואר 2519 שנים מחבר נותענו לי בבקשה הא ועם אין דרך לסדר עם איזה דריברים של SIS אז מה אתם ממליצים לי חוץ מלהחליף תלוח אם (לאיזה כרטיס שח ATI או משהו)
פורסם 2006 בפברואר 2519 שנים לאהאמת שכל דרייבר אחרי 67.03 כולל תיקון שצימצם את הבעיה אבל לא לכל אחד נפתרה הבעיהואני גם לא חושב שזה שווה להוציא כסף על עוד לוח רק בגלל זהאני פתרתי את זה בגלל שלדוד שלי היה לוח אם מאותה שנה (2002) עם צ'יפסט של via ככה שזה היה בחינם
פורסם 2006 בפברואר 2519 שנים יש לך לוח רזרבי בבית? אולי מחשב שני עם לוח שתומך במעבד אבל בעל צ'יפסט אחר?האפשרות השנייה היא לקנות לוח אחר אבל לא יודע זה נשמע לי דפוק לקנות עוד לוח למרות שהלוח יכול לעלות בערך 300-400 ולא 700+
פורסם 2006 בפברואר 2519 שנים מחבר אין לי לוח אחר (יש לי אבל ישן שלא תומח במעבד) אז האפשרות היחדה ביא לבאחליף לATI איזה לאחליף אתה אומר(יש לי אחריות אז אולי יחליפו לי)
פורסם 2006 בפברואר 2519 שנים לא ממליץ על להחליף לati בגלל שלאחד הקורבנות של הצ'יפסט היה פעם 9600XT והיה לו בעיות גםאז או להחליף לוח או שפשוט אל תשחק סימסתשחק משחקים בopengl כמו דום 3 או משהו
פורסם 2006 בפברואר 2519 שנים מחבר טוב אני ישרוד איתו עוד שנה הא וזה הגיוני שזה קשור לצ'יפסט כי הארטיפקטים באים רק אחרי שעה בסינס 2 ובמשחקים כמו HL2 אחרי 3-2 שעות?
פורסם 2006 בפברואר 2519 שנים כןלמשל לי גם היה את זה וגם היה כמו תקיעות קטנות עם עצירות סאונד מחרישות אוזנייםהכרטיס שלך הוא agp או pci-e?
פורסם 2006 בפברואר 2519 שנים 6600gtאוקי בכל מקרהכנס עכשיו לביוס ותבדוק אם האופציה fastwrite מובטלת או לאפשוט תסתכל שם בקטגוריות עד שתגיע לאיפה שהגדרות agp וכו'ו: אם fastrwrite על disabled תעשה enabledאם fastwrite על enabled אז תעשה disabled
פורסם 2006 בפברואר 2619 שנים מחבר במה זה יעזור ?נכנסתי למשהו צ'יפסט VGA משהו כזה ואין שם fastrwrite ואין שום דבר שאפשר לשנות לenabled או disabled אתה יכול להגיד לי בבקשה איפה זה בדיוק או בBIOS שלך?
פורסם 2006 בפברואר 2619 שנים המממממאני לא יודע איך הביוס שלך נראה אז...נגיד שיש את הקטגוריה הראשונה של הכוננים ושינוי התאריך?ואחרי זה יש עוד משהו כמו אם לשים לוגו שהמחשב עולה או הסדר של הבוט וכו' ככה זה בביוס הכחול של award 6.00pgואחרי זה יש הגדרות של הצ'יפסט משהו כזה שיש אפשרויות זיכרון, תזימונים בלה בלהואז אפשרויות agp ושם תבדוק למשהו כמו 8X או 4X או 2X וגם agp aperture וגם יהיה שם agp fastwriteאם כבר אתה מוצא את זה ויש לך אחד ג'יגה זיכרון תשים את הagp aperture ל 256 מגה זה טוב לביצועים, אם 512 אז תשים 128 מגהואם אתה מוצא שם את הfaswrite והוא enabled תעשה disabled, אותו דבר אם הוא disabled אז enabledאני לא זוכר איך זה עובד אבל זה משהו עם שהמידע עובר ישר למעבד מאשר דרך הצ'יפסט ואז המידע לא נדפק וגורם לארטיפקטיםאני גם חושב שעצם זה שיש לך 8x מונע את זה עד לאחרי כמה זמןלמשל אני עבדתי על 4X ואחרי איזה 10 דקות זה התחיל להופיע, למשל half-life 2 deathmatch פתאום נגיד יש במפה של החניון איזה כיסא או חבית שאפשר להזיז ואז נדפק על זה איזה ארטיפקט שלא זז מאותו אובייקט וזה תקוע בזיכרון וכל פעם שאני יזוז ויסתכל על זה אני רואה כאילו הארטיפקטים נמתחים מהאובייקט הזה כמו קוויםואם הייתי שם 2x, ארטיפקטים ישר על ההתחלה
פורסם 2006 בפברואר 2619 שנים מחבר טוב אני יעשה את זה עוד כמה דקות אבל הקטע של המגביט מה זה עושה?וששינתה תfaswrite זה עזר ממש?
פורסם 2006 בפברואר 2619 שנים זה עיכב את הארטיפקטים בקצת יותר זמןרגע הfastwrite היה אצלך כבוי?אולי על 8x זה יפתר..והaperture אני חושב שזה למקרה שלכרטיס מסך שלך אין מספיק זיכרון במקרה של משהו כבד כמו fear או לא יודע מה אז זה כמו זיכרון ווירטואלי
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.