עבור לתוכן

בעיה מוזרה יש לי ארטיפקטים

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

זה 100 אחוז בגלל זה ?

ואני יכול להחליף ציפס או איך שלא קורים לזה?

• תגובות 37
  • צפיות 1.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

נותענו לי בבקשה

הא ועם אין דרך לסדר עם איזה דריברים של SIS אז מה אתם ממליצים לי חוץ מלהחליף תלוח אם (לאיזה כרטיס שח ATI או משהו)

פורסם

לא

האמת שכל דרייבר אחרי 67.03 כולל תיקון שצימצם את הבעיה אבל לא לכל אחד נפתרה הבעיה

ואני גם לא חושב שזה שווה להוציא כסף על עוד לוח רק בגלל זה

אני פתרתי את זה בגלל שלדוד שלי היה לוח אם מאותה שנה (2002) עם צ'יפסט של via ככה שזה היה בחינם

פורסם
  • מחבר

אז מה אתה מציע לי בעצם?

פורסם

יש לך לוח רזרבי בבית? אולי מחשב שני עם לוח שתומך במעבד אבל בעל צ'יפסט אחר?

האפשרות השנייה היא לקנות לוח אחר אבל לא יודע זה נשמע לי דפוק לקנות עוד לוח למרות שהלוח יכול לעלות בערך 300-400 ולא 700+

פורסם
  • מחבר

אין לי לוח אחר (יש לי אבל ישן שלא תומח במעבד) אז האפשרות היחדה ביא לבאחליף לATI איזה לאחליף אתה אומר(יש לי אחריות אז אולי יחליפו לי)

פורסם

לא ממליץ על להחליף לati בגלל שלאחד הקורבנות של הצ'יפסט היה פעם 9600XT והיה לו בעיות גם

אז או להחליף לוח או שפשוט אל תשחק סימס

תשחק משחקים בopengl כמו דום 3 או משהו

פורסם
  • מחבר

טוב אני ישרוד איתו עוד שנה

הא וזה הגיוני שזה קשור לצ'יפסט כי הארטיפקטים באים רק אחרי שעה בסינס 2 ובמשחקים כמו HL2 אחרי 3-2 שעות?

פורסם

כן

למשל לי גם היה את זה וגם היה כמו תקיעות קטנות עם עצירות סאונד מחרישות אוזניים

הכרטיס שלך הוא agp או pci-e?

פורסם
  • מחבר

זב agp8 .

עם איזה כרטיס היא לך את זה?

פורסם

6600gt

אוקי בכל מקרה

כנס עכשיו לביוס ותבדוק אם האופציה fastwrite מובטלת או לא

פשוט תסתכל שם בקטגוריות עד שתגיע לאיפה שהגדרות agp וכו'

ו: אם fastrwrite על disabled תעשה enabled

אם fastwrite על enabled אז תעשה disabled

פורסם
  • מחבר

במה זה יעזור ?

נכנסתי למשהו צ'יפסט VGA משהו כזה ואין שם fastrwrite ואין שום דבר שאפשר לשנות לenabled או disabled אתה יכול להגיד לי בבקשה איפה זה בדיוק או בBIOS שלך?

פורסם

המממממ

אני לא יודע איך הביוס שלך נראה אז...

נגיד שיש את הקטגוריה הראשונה של הכוננים ושינוי התאריך?

ואחרי זה יש עוד משהו כמו אם לשים לוגו שהמחשב עולה או הסדר של הבוט וכו' ככה זה בביוס הכחול של award 6.00pg

ואחרי זה יש הגדרות של הצ'יפסט משהו כזה שיש אפשרויות זיכרון, תזימונים בלה בלה

ואז אפשרויות agp ושם תבדוק למשהו כמו 8X או 4X או 2X וגם agp aperture וגם יהיה שם agp fastwrite

אם כבר אתה מוצא את זה ויש לך אחד ג'יגה זיכרון תשים את הagp aperture ל 256 מגה זה טוב לביצועים, אם 512 אז תשים 128 מגה

ואם אתה מוצא שם את הfaswrite והוא enabled תעשה disabled, אותו דבר אם הוא disabled אז enabled

אני לא זוכר איך זה עובד אבל זה משהו עם שהמידע עובר ישר למעבד מאשר דרך הצ'יפסט ואז המידע לא נדפק וגורם לארטיפקטים

אני גם חושב שעצם זה שיש לך 8x מונע את זה עד לאחרי כמה זמן

למשל אני עבדתי על 4X ואחרי איזה 10 דקות זה התחיל להופיע, למשל half-life 2 deathmatch פתאום נגיד יש במפה של החניון איזה כיסא או חבית שאפשר להזיז ואז נדפק על זה איזה ארטיפקט שלא זז מאותו אובייקט וזה תקוע בזיכרון וכל פעם שאני יזוז ויסתכל על זה אני רואה כאילו הארטיפקטים נמתחים מהאובייקט הזה כמו קווים

ואם הייתי שם 2x, ארטיפקטים ישר על ההתחלה

פורסם
  • מחבר

טוב אני יעשה את זה עוד כמה דקות אבל הקטע של המגביט מה זה עושה?

וששינתה תfaswrite זה עזר ממש?

פורסם

זה עיכב את הארטיפקטים בקצת יותר זמן

רגע הfastwrite היה אצלך כבוי?

אולי על 8x זה יפתר..

והaperture אני חושב שזה למקרה שלכרטיס מסך שלך אין מספיק זיכרון במקרה של משהו כבד כמו fear או לא יודע מה אז זה כמו זיכרון ווירטואלי

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים