פורסם 2006 בפברואר 2419 שנים יש לי כרטיס מסל גיפורס 6600LE של גיגהביט ומאז שהתקנתי תדריברים החדשים זה התחיל לעשות אחרי שעה (בסימס 2) ובמשחק רגיל עם גרפיקה סבירה 2-3 שעות ארטיפקטים וברמות גבהות חשבתי שזה מהתחממות אבל זה לא נירה לי כי פעם אחת שזה עשה לי אני השארתי את המחשב דלוק חצי שעה ולא נגעתי בו (לא היא על משחק ) המסך מחובה ולא עזר וכל פעם שזה קורה אני חייב לעשות ריסט ואז זה מסתדר בדריברים הקודמים זה לא היא עושה ככה מה הבעיה פה?
פורסם 2006 בפברואר 2419 שנים מחבר אני לא יכול לבדוק טמפ' אין לי OC ואני חושב שהם אני יחזיר את הדריברים זה לא היא לי כי ששיחקתי F.E.A.R (ותהמינו לי שיחקתי יותר מ4 שעות ) זה לא עשה לי וגם אני זוכר שאמרו שF.E.A.R יכול לעזור בבדיקת ארטיפקטים.הדריברים הקודמים היו מסידרת 70
פורסם 2006 בפברואר 2419 שנים תנסה להוריד תוכנה כמו SpeedFan ולבדוק איתה תטמפרטורה.ותנסה להתקין גרסה אחרת של הדרייברים ותראה אם זה עוזר או לא.
פורסם 2006 בפברואר 2419 שנים מחבר אני לא יכול ליבדוק אין לי תדבר הזה שבודק בלוח אם אבל אני יבדוק בקשר לדריברים
פורסם 2006 בפברואר 2419 שנים אני לא יכול ליבדוק אין לי תדבר הזה שבודק בלוח אם אבל אני יבדוק בקשר לדריבריםאתה מדבר על חיישן טמפרטורה?לכ.מ. אחד בנפרד
פורסם 2006 בפברואר 2419 שנים מחבר כן על חיישו נירה לי שאין אבל הורדתי תתכנה וזה כותב לי 4 דברים אחד TEMP1 וTEMP2 ומתחת HD0 וHD1 מה זה הכרטיס?
פורסם 2006 בפברואר 2419 שנים כן על חיישו נירה לי שאין אבל הורדתי תתכנה וזה כותב לי 4 דברים אחד TEMP1 וTEMP2 ומתחת HD0 וHD1 מה זה הכרטיס?בדרך כלל זה ה3-4...אבל אצלך אם לך בלוח אם אז זה הראשון והשני
פורסם 2006 בפברואר 2419 שנים מחבר הלוח שלי הוא http://www.msicomputer.com/product/p_spec.asp?model=648_Max-L&class=mb יש בו חיישן
פורסם 2006 בפברואר 2519 שנים מחבר אין לי חיישן נכון?הא והתקנתי תדריברים הקודמים (78.01) שיחקתי 3 שעות בסימס 2 ואחרי שעה וחצי ככה התליל ליות לי כל חצי שעה ארטיפקט אחד לכמה שניות ונעלם מה הבעיה עם הדריברים האלו?
פורסם 2006 בפברואר 2519 שנים מחבר אחיזה לא הדרייבריםזה הצ'יפסט של הלוח אםהוא מתעב את הכרטיס שלךמה זות אומרת?
פורסם 2006 בפברואר 2519 שנים הצ'יפסט של הלוח אם שלך הוא של sisהוא גורם לארטיפקטים בסדרת gf66xxזאת אומרת שעד שלא תשים לוח אם אחר עם צ'יפסט שונה כמו via או intel אז הוא ימשיך לעשות לך את הארטיפקטים
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.