פורסם 2006 בפברואר 2419 שנים שלום!!!! יש צורב DVD חדש ותוכת נרו 7 כשאני מנסה לצרוב DVD תוכנה נתקעת וגם מחשב. לקחתי אתו לתיקון אבל אמרו לי שיש בעיה עם מערכת הפעלה, ניסיתי לצרוב נרו 6 אבל עדיין נתקע. מה יכולה להיות בעיה ואיך מתמודדים איתה? צורב כותב גם + וגם - וניסיתי כל מיני דיסקים וכל מיני אופציות בתוך תוכנות אשמח לעזרה
פורסם 2006 בפברואר 2519 שנים האם העתקת מתוך הקשיח או העתקת דיסקרצוי שתהיה לך מחיצה קטנה של 6 גיג שבה תיצור את תיקית הדידי לצריבהוכל פעם לפני יצירת תיקיה חדשה באותו ה המחיצה פרמט אותה לא מהיראם הבאפר בזמן הצריבה מישתולל נא להוריד מהירות נתק כל חיבור רשת ותוכנות ברקע
פורסם 2006 בפברואר 2519 שנים מחבר תודה על תשובה! אני ניסיתי לצרוב קבצים שנמצאים על הרד דיסק (הרד דיסק שלי מפוצל לשלושה חלקים), א"כ ניסיתי להעתיק למחיצה אחרת ןלצרוב ממנה, ניסיתי גם לצרוב כל קובץ בנפרד (במקרה אם אחד מהקבצים דפוק), ניסיתי לצרוב גם בנרו 7 גם בנרו 6 אבל עדיין ללא כל תוצאה. מה שכן שדיסקים רגילים אין בעיה לצרוב (זה צורב חדש DVD שצורב גם + וגם - , גם המחשב עצמו חדש אולי יש לי אותו כ-4 חודשים), התקנות חדשות והוא כמעט ריק (כמעט ואין בו תוכנות 160 ג'יגה) וכבר שברתי ראש מה זה יכול להיות ומה הוא הפתרון. אולי תעזרו לי בבקשה!!!!
פורסם 2006 בפברואר 2519 שנים מחבר לקחתי את כל המחשב למעבדה של אייבורי והם אמרו שצורב בסדר גמור אמרו שהם ניסו על מחשב אחר והוא עבד. הצורב של חברת SAMSUNG
פורסם 2006 בפברואר 2819 שנים לקחתי את כל המחשב למעבדה של אייבורי והם אמרו שצורב בסדר גמור אמרו שהם ניסו על מחשב אחר והוא עבד. הצורב של חברת SAMSUNGאותו דבר היה לי בצורב של טושיבה תחליף את הצורב
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.