עבור לתוכן

נרו נתקע בזמן צריבה DVD

Featured Replies

פורסם

שלום!!!! יש צורב DVD חדש ותוכת נרו 7 כשאני מנסה לצרוב DVD תוכנה נתקעת :nixweiss: וגם מחשב. לקחתי אתו לתיקון אבל אמרו לי שיש בעיה עם מערכת הפעלה, ניסיתי לצרוב נרו 6 אבל עדיין נתקע. מה יכולה להיות בעיה ואיך מתמודדים איתה? צורב כותב גם + וגם - וניסיתי כל מיני דיסקים וכל מיני אופציות בתוך תוכנות אשמח לעזרה

פורסם

המחשב!!!!!!!!

הייתה לי בעיה דומה תנסה לפרמט

פורסם

האם העתקת מתוך הקשיח או העתקת דיסק

רצוי שתהיה לך מחיצה קטנה של 6 גיג שבה תיצור את תיקית הדידי לצריבה

וכל פעם לפני יצירת תיקיה חדשה באותו ה המחיצה פרמט אותה לא מהיר

אם הבאפר בזמן הצריבה מישתולל נא להוריד מהירות נתק כל חיבור רשת

ותוכנות ברקע

פורסם
  • מחבר

תודה על תשובה! אני ניסיתי לצרוב קבצים שנמצאים על הרד דיסק (הרד דיסק שלי מפוצל לשלושה חלקים), א"כ ניסיתי להעתיק למחיצה אחרת ןלצרוב ממנה, ניסיתי גם לצרוב כל קובץ בנפרד (במקרה אם אחד מהקבצים דפוק), ניסיתי לצרוב גם בנרו 7 גם בנרו 6 אבל עדיין ללא כל תוצאה. מה שכן שדיסקים רגילים אין בעיה לצרוב (זה צורב חדש DVD שצורב גם + וגם - , גם המחשב עצמו חדש אולי יש לי אותו כ-4 חודשים), התקנות חדשות והוא כמעט ריק (כמעט ואין בו תוכנות 160 ג'יגה)

וכבר שברתי ראש מה זה יכול להיות ומה הוא הפתרון. אולי תעזרו לי בבקשה!!!! :kopfpatsch:

פורסם

אם יש לך אחריות עליו גש להחליף

לא ציינת איזה צורב זה

פורסם
  • מחבר

לקחתי את כל המחשב למעבדה של אייבורי והם אמרו שצורב בסדר גמור אמרו שהם ניסו על מחשב אחר והוא עבד. הצורב של חברת SAMSUNG

פורסם

לקחתי את כל המחשב למעבדה של אייבורי והם אמרו שצורב בסדר גמור אמרו שהם ניסו על מחשב אחר והוא עבד. הצורב של חברת SAMSUNG

אותו דבר היה לי בצורב של טושיבה תחליף את הצורב

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים