פורסם 2006 בפברואר 2419 שנים אני מחובר דרך נטויזן ופתחתי את הפורטים שאני משתמש בהם עבור הסבבה דיסי אבל אני די בטוח שהשרת הגביל את המהירות.מישהו יכול לכתוב לי אפילו בפרטי איזה פורטים בטוח עובדים בלי בעייה אצל נטויזן.
פורסם 2006 בפברואר 2419 שנים מחבר אז למה התוכנה עובדת פחות מהר בחצי שנה האחרונה (גם לקבצים עם הרבה מקורות) חוץ מזה שבאתר של התוכנה אמרו שצריך לבחור פורט רנדומלי בין 15000-50000 בגלל שהספקיות מגבילות את המהירות בפורטים מסוימים.
פורסם 2006 בפברואר 2419 שנים אם אתה יכול לעבוד דרך איזה פורטים שבא לך (רנדומליים) אז מה ההגיון של הספקית לחסום פורט מסויים ?הספקית נותנת לך אינטרנט נקודה.לפחות זה מה שהיה עד עכשיו, מקווה שזה לא יתחיל להיות כמו במקומות מסויימים בחו"ל שמגבילים אותך בתעבורה וכאלה.תנסה בכל מקרה לשנות לפורטים אקראיים, תראה אם יותר טוב לך, מה זה משנה.DC פועל לכל מי שאני מכיר ב FULLSPEED בלי הרבה קשר לפורטים.
פורסם 2006 בפברואר 2419 שנים מחבר נראה לי שהגבילו את התעבורה הוא מוריד לי סביב ה50 כשרק הוא פועל ופעם היה מוריד לי סביב ה180.הdurie לדוגמא מורידה לי משרתי דואר גם עכשיו על 190 פחות או יותר כל הזמן.
פורסם 2006 בפברואר 2519 שנים פשוט תחליף פורטרוב ספקיות האינטרנט בארץ מגבילות את הפורטים ברירת מחדל של תוכנות שיתוף
פורסם 2006 בפברואר 2719 שנים ספקי אינטרנט בארץ לא מגבילים פורטים. אף אחד לא מתעסק עם זה. זה יותר מדי עבודה, וגם לא חוקי. תאמין לי, אני עובד בחברת אינטרנט.
פורסם 2006 בפברואר 2719 שנים אולי ה SP2 עצמו חוסם לך חיבורים האם הפעלת את הקובץ שמכוון שלא יהיה Limit של 10 ...?? במקום 50
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.