פורסם 2006 בפברואר 2419 שנים יכול להיות קונה בקרוב LinkSys WRT54G ויש לי כמה שאלות:1. יש לי מודם PCI (מהיר לא 54kbps ) אפשר לחבר אותו לנתב?2. הוא יעבוד טוב עם כרטיס רשת אלחוטי למחשב נייד של D-Link (דגם-D-Link AirPlus G+ DWL-G650+)?3. אם הנתב ליד המחשב השולחני אפשר לחבר אותו לחיבור רשת במחשב (מובנה בלוח אם-10\100\1000)?אם יהיה לי עוד שאלות אני יוסיף.
פורסם 2006 בפברואר 2419 שנים 1. לא, לך קח מבזקסטור מודם ADSL בממשק כרטיס רשת, לפי דעתי מגיע לך אחד חינם (כי את המודם הנוכחי שלך לא קיבלת מהם, הם חייבים לך מודם)2. כן3. כן
פורסם 2006 בפברואר 2419 שנים מחבר אני לא חושב שהם יביאו לי אחד בחינם אז היתה לי בעיה עם החיבור USB אז הם הביאו לי את זה, וכמה צריך לעלות אחד כזה?
פורסם 2006 בפברואר 2419 שנים ואללהאני רגיל שמודמי PCI הגיעו בעבר מספקיות אינטרנט ולא מבזק עצמהבגלל זה הייתי בטוח שהם "חייבים" לך מודם חינםאני ממש לא בטוח בקשר למחיריםתברר בבזקסטוראו ב 199..
פורסם 2006 בפברואר 2419 שנים מחבר זה הראשון ברשימה? http://www.bezeq.co.il/Bezeq_Applications/UserSide/bezeqstore/index.asp?catid=22&SubCat_Id=26&menu=9הספקית אינטרנט שלי היא בזק בנלאומי ותודה
פורסם 2006 בפברואר 2419 שנים זה לא רלוונטי כ"כ האמתספקיות לא מחלקות יותר מודמיםהן חילקו עד לפני איזה 3 או אפילו 4 שניםאם המודם שלך הגיע מזק בין לאומי (= הספקית שלך)אז לפי דעתי מגיע לך מודם חינם מבזק (לא בין לאומי, אלא בזק התשתית שלך - ADSL)זה מה שהתכוונתי בהתחלה.תתקשר 199 (בזק) ותברר אם מגיע לך מודם חינם או לא, תגיד שלא לקחת מעולם מודם מבזק, ויש לך מודם ישן ודפוק מהספקית שלך.ברשימה שהבאת יש מדפסת, לא מודמים... ?בכל מקרה, באתר שם ראיתי שיש מודם אזטק TNN במחיר של 400 ש"ח, כן זה סוג של מודם רשת שיתאים לך. (או כל מודם אחר שהם יתנו לך בממשק כ.רשת, כולם אותו דבר, אין הבדל בכלל בינהם מבחינתך)
פורסם 2006 בפברואר 2419 שנים מחבר ברשימה שהבאת יש מדפסת, לא מודמים... ?בכל מקרה, באתר שם ראיתי שיש מודם אזטק TNN במחיר של 400 ש"ח, כן זה סוג של מודם רשת שיתאים לך. (או כל מודם אחר שהם יתנו לך בממשק כ.רשת, כולם אותו דבר, אין הבדל בכלל בינהם מבחינתך)כן למודם הזה התכוונתי ולא יודע למה הקישור הוביל אותך לדף של המדפסות. ושוב תודה רבה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.