פורסם 2006 בפברואר 2319 שנים שלום.פירמטתי את המחשב אתמול בגלל וירוס שנכנס למחשב שלי, החלפתי את האנטי וירוס שלי מ AVAST שהשתמשתי בו כשנה ועכשיו עברתי ל KASPERSKEY AINT-VIROS PERSONAL גירסה 5 המחשב פועל אבל די לאט את האנטי וירוס הקודם לא הרגשתי כמעט...המפרט שלי:1.6GHZ INTEL256MB DDRGEFORCE 2HD 40GB 5400RPMהאם זה בגלל שהמערכת שלי קצת ישנה?מה הדרישות של הקספרסקי שיפעל טוב (בערך מה הדרישות)?
פורסם 2006 בפברואר 2319 שנים קספרסקי לא נחשב כבד יחסית (בטח לא מול נורטון וחבריו) אבל 256 מגה זה לא הרבה ל-xp + תוכנות נלוות , תנסה אנטי וירוס חינמי וקליל בשם avg אני מריץ אותו על המחשב של אמא שלי בקלילות (פנטיום 3 400 ו-128 מגה זיכרון ) והוא לא רע בכלל .חוץ מזה תן תמונה של מנהל המשימות של שנוכל לבדוק אם יש שם כל מיני תהליכים לא רצויים שגוזלים זיכרון.
פורסם 2006 בפברואר 2319 שנים קספרסקי הוא האנטי וירוס הכי כבד שיש תוסיף זיכרון זה כל מה שאני יכול להציע לך
פורסם 2006 בפברואר 2319 שנים ממש לא קרוב למציאות , נורטון מאוד כבד ומחולל "פלאות" במערכת ההפעלה כשמנסים להעיף אותו , סביר להניח שזה האנטי וירוס הכי גרוע שיצא לי לעבוד איתו אי פעם
פורסם 2006 בפברואר 2319 שנים אני משתמש מאוד מרוצה של קספרסקי - אותה הגירסה כמו שיש לך,ואני יכול להגיד לך שהוא לא גוזל משאבי מערכת כמעט בכלל.הוא האנטי וירוס הכי לא מורגש שיש.מה שכן, אני לא יודע כלום לגבי דרישות המערכת שלו, כך שיכול באמת להיות שהמחשב שלך ישן או איטי מדי בשבילו.
פורסם 2006 בפברואר 2319 שנים מחבר אני משתמש מאוד מרוצה של קספרסקי - אותה הגירסה כמו שיש לך,ואני יכול להגיד לך שהוא לא גוזל משאבי מערכת כמעט בכלל.הוא האנטי וירוס הכי לא מורגש שיש.מה שכן, אני לא יודע כלום לגבי דרישות המערכת שלו, כך שיכול באמת להיות שהמחשב שלך ישן או איטי מדי בשבילו.אז סביר להניח שהמחשב שלך די חזק כמה זיכרון RAM יש לך +איזה מעבד?
פורסם 2006 בפברואר 2319 שנים מחבר כן המחשב די חזק...מעבד AMD 3200 Mhz,זכרון 1GB DDRמן הסתם אתה לא מרגיש אותו...טוב אני אשאר עם הקספרסקי בכול אופן עוד שבוע+- אני מקבל מחשב חדש...
פורסם 2006 בפברואר 2319 שנים גם על המחשב החדש שים את Kaspersky, כי הוא ממש טוב,ואתה גם לא תרגיש אותו על המחשב החדש.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.