עבור לתוכן

התלבטות בין שני כרטיסי מסך

Featured Replies

פורסם

איזה כרטיס יותר טוב מבין השניים?

הכרטיס הראשון: GeForce 6800GS

לינק: http://www.giga-byte.com/VGA/Products/Products_GV-NX68G256D-B.htm#)

הכרטיס השני: DUAL GeForce 6600GT Dual 256MB Dual 128Bit

לינק: http://www.giga-byte.com/VGA/Products/Products_GV-3D1.htm#

אני מדבר על שני הכרטיסים בלי שום קשר למחיר...

תודה.

פורסם

אין פה מה להשוות.. 6800GS הרבה יותר חזק!

פורסם
  • מחבר

מעניין מאוד... כי הDUAL 6600GT עולה 100 ש"ח יותר

אתה בטוח שזה נכון?

אגב, 6800GS יכול להריץ את FEAR ברזולוציה של 1024X768 עם פילטרים והגדרות גבוהות חלק? אני מדבר במקרה של מעבד AMD 3800X2 ו1 ג'יגה זיכרון

פורסם

סליחה... לא שמתי לב שזה 6600GT DUAL

במקרה הזה ה GT יותר חזק... אבל תלוי כמה הוא עולה...

פורסם

אני במקומך לוקח 6800GS אחד ומוסיף אחד בעתיד.

פורסם

אני במקומך לוקח 6800GS אחד ומוסיף אחד בעתיד.

אין טעם...בעתיד כבר יהיה DX10...

פורסם

אין טעם...בעתיד כבר יהיה DX10...

ומכוניות מעופפות. אין כרגע שום טעם לדקסקס על מה יהיה ומה לא יהיה, הקניה פה כרגע היא של מוצר דיי חלש בסטאנדרטים של היום.

ה6600GT הכפול יכול להציג ביצועים טובים יותר, אולם באפליקציות שעובדות יפה עם SLI בלבד. ישנם הרבה משחקים שלא עובדים איתו טוב, או בכלל. כמו כן עד שמשחק חדש יוצא עובר אופטימיזציה לSLI ומקבל פרופיל, יכולים לעבור מספר לא קטן של שבועות. ואם המשחק הוא לא class A ישנו סיכוי שלעולם הוא לא יעבור טיפול. לעומת זאת הGS הוא כרטיס לא רע בכלל, ולא סוחב איתו את הבעיות שיכולות לצוץ עם הSLI. כמו כן יש סיכוי לא רע לפתוח צ"ע. רוב כרטיסי הGS/XT שיצאו לקראת סוף הדור היו ניקוי מלאי של ליבות הGT/U. ואחוז לא בטל שלהם כן נפתחים ל16.

אני הייתי הולך על הGS, גם כדי לא להיות תלוי, ולהתסבך עם הSLI שלמרות כל הטיפולים הוא עדיין נושא בעייתי. תלוי בפרופילים, אין מצב tiling, משחקים עתירים בPPE בדרך כלל עושים בעיות עם SLi לאורך זמן, שלעתים לא נפתרות. וגם כיוון שיש סיכוי לא רע בכלל שתקבל אחד מהBatchים האחרונים, והוא יפתח ל16 צ"ע וירוץ במהירויות נחמדות עם קירור מתאים, או אפילו על דיפולטי.

פורסם

:kopfpatsch:על מה לאזעלז אתה מדבר?

הוא מדבר על העתיד ובעתיד יהיה פי כמה וכמה שווה יותר להשקיע את הכסף בכרטיס DX10 :screwy:

ד"א לגאון איאפשר לפתוח צינורות ל68GS PCI-E רק ל68GS AGP....

אהה ותן לנחש עדיף לו CF כי אין בו בעיות...

פורסם

:kopfpatsch:על מה לאזעלז אתה מדבר?

הוא מדבר על העתיד ובעתיד יהיה פי כמה וכמה שווה יותר להשקיע את הכסף בכרטיס DX10 :screwy:

ד"א לגאון איאפשר לפתוח צינורות ל68GS PCI-E רק ל68GS AGP....

אהה ותן לנחש עדיף לו CF כי אין בו בעיות...

צודק 6800GS לPCIE זאת ליבה אחרת מאשר AGP.

בכל מקרה להסחב עם SLi לא דבר כדאי במיוחד אפילו היום. גם ה6600GT הכפול, עדיין מוגבל מבחינה של זכרון. הזכרון לא מוכפל, הוא לא משותף. עדיין צריך מקום לטקסטורות, באפרים, דגימות. ו128mb זכרון לכל כרטיס בSLI לא הופכים אותו לכרטיס של 256. עם הבעיות שיכולות לצוץ עם הSLi והמגבלות של ה6600 אני ממש לא רואה סיבה לקנות את הכרטיס.

פורסם

הוכח כי DUAL יותר יעיל מSLI....וכמות הזיכרון לא קובעת את עדיפות הכרטיס...

לדעתי עם יש לפותח התרד לוח אם עם SLI אז שיקנה 66GT DUAL עם אין לו אז שיקנה 68GS ובעתיד לא יעשה SLI אלה יקנה כרטיס תומך בDX10...

פורסם

אני בעד שפותח הת'רד יממן לך שיעורי לשון דחוף X_X

ואכן GS יותר משתלם כאן.

אה, וכמובן אתה לא חייב להקשיב לחירטוטים של Faceman על DX10

בשבילו "היום שאחרי מחר" זה סרט שמבוסס על מאורעות שחרור ווינדוס ויסטה עם DX10.........

פורסם

אני בעד שפותח הת'רד יממן לך שיעורי לשון דחוף X_X

ואכן GS יותר משתלם כאן.

אה, וכמובן אתה לא חייב להקשיב לחירטוטים של Faceman על DX10

בשבילו "היום שאחרי מחר" זה סרט שמבוסס על מאורעות שחרור ווינדוס ויסטה עם DX10.........

אז בו נחשוב...(אם אתה יכול :lol:)

אם הייתה קונה עכשיו 68GS ונגיד עוד שנה-1.5 יש לך איזה 1500 שקל לשדרוג הכרטיס הגראפי שלך מה הייתה קונה עוד 68GS או כרטיס 1 שתומך בDX10?

פורסם

אני אמרתי שיקנה עוד כרטיס ל SLI? לא.

אני אומר שיקנה GS אחד, ויחכה עד שה GS יהיה חלש, בלי שום קשר ל DX10. פשוט עד שה GS לא יעמוד בדרישות.

ואז קונים אחד חדש. זה הכל.

וכמו שאמרתי, כדאי שיממן לך שיעורי לשון |:

בינתיים המוח שלי מראה הרבה יותר סימנים של פעילות משלך.

פורסם

אני אמרתי שיקנה עוד כרטיס ל SLI? לא.

אני אומר שיקנה GS אחד, ויחכה עד שה GS יהיה חלש, בלי שום קשר ל DX10. פשוט עד שה GS לא יעמוד בדרישות.

ואז קונים אחד חדש. זה הכל.

וכמו שאמרתי, כדאי שיממן לך שיעורי לשון |:

בינתיים המוח שלי מראה הרבה יותר סימנים של פעילות משלך.

WHATEVER...

אני מדבר פה על משהו אחר ביכלל שהציעו לו עכשיו לקנות 68GS ובעתיד לקנות עוד 1 ואמרתי שזה לא שווה את זה :s07:

לא אמרתי לו לחכות לDX10.... :nono:

קיצר תלמד לקרוא קצת ולא סתם לקפוץ( :jump:)> :pissed:

פורסם

תגיד לי אתה בן 7?

אחותי הקטנה בת 12 ולא עושה את כל השטויות עם הסמיילים (אז אמרת לקפוץ ושמת סמיילי קופץ, וואו! מקורי!! מדהים!!!!!*

וכמובן שאתה מפספס את הנקודה.

אתה אמרת לקנות GS, ושיצא DX10 לקנות עוד אחד.

אני אומר להישאר עם ה GS עד שהוא מראה סימני חולשה רציניים, בלי שום קשר ל DX10.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים