עבור לתוכן

Age Of empiers III איך משחקים?

Featured Replies

פורסם

יש לי את המשחק ואני לא מבין איך אני משחק...

אני לא מצליח לאמן חיילים, לא מצליח לבנות כרכרות וכו'...

הוא רושם לי No population room ...

אני לא מבין מה זה...בניתי כל דבר שיש שם...

ומה הקטע שאני עובד מהמפה שלי לעיר?

מה אני עושה בעיר?

תודה!

פורסם

אחי גם אני הייתי כמוך קיבלתי את המשחק ולא הבנתי כלום! (לא שיחקתי ב2.. אולי טיפה ב1)... בעיקרון אף אחד לא ישב ויסביר לך מה כל דבר עושה כי יש יותר מדי דברים... ככל שתשחק יותר תדע יותר..

אני אחרי שבועיים-3 כבר הבנתי הכל... תשחק כמה שיותר..

No population room אומר שאתה צריך לבנות עוד בית בשביל לקנות עוד חיילים ועובדים... הבית זה הדבר הראשון שנמצא בתרשים של כל עובד פשוט.. פשוט תבנה הרבה כאלה ולא תצטרך כל פעם מחדש לבנות.. (כל אחד מספיק ל5-10 אנשים אני לא זוכר)

בעיר זה כל מיני בונוסים שאתה יכול לקבל ככל שתשחק ותהרוג יותר אתה תקבל יותר בונוסים ותוכל "להזמין" מהעיר יותר דברים...

מקווה שעזרתי..

ביי אחי תהנה מהמשחק באמת משחק טוב..

פורסם

לכל משחק יש טוטריאל.

בטוטריאל יסבירו לך הכל.

פורסם
  • מחבר

אחי גם אני הייתי כמוך קיבלתי את המשחק ולא הבנתי כלום! (לא שיחקתי ב2.. אולי טיפה ב1)... בעיקרון אף אחד לא ישב ויסביר לך מה כל דבר עושה כי יש יותר מדי דברים... ככל שתשחק יותר תדע יותר..

אני אחרי שבועיים-3 כבר הבנתי הכל... תשחק כמה שיותר..

No population room אומר שאתה צריך לבנות עוד בית בשביל לקנות עוד חיילים ועובדים... הבית זה הדבר הראשון שנמצא בתרשים של כל עובד פשוט.. פשוט תבנה הרבה כאלה ולא תצטרך כל פעם מחדש לבנות.. (כל אחד מספיק ל5-10 אנשים אני לא זוכר)

בעיר זה כל מיני בונוסים שאתה יכול לקבל ככל שתשחק ותהרוג יותר אתה תקבל יותר בונוסים ותוכל "להזמין" מהעיר יותר דברים...

מקווה שעזרתי..

ביי אחי תהנה מהמשחק באמת משחק טוב..

מה הצורה של הבית הזה?

תחנה רוח?

ואת כל שאר הדברים הבנתי...

תודה!

פורסם

אווו... הרבה להסביר והרבה זמן עבר מאז ששיחקתי...

הרעיון המרכזי הוא צבירה של נק' ניסיון על מנת להישתפר ולשפר ... כל פעם שאתה מאמן חייל,בונה ביניין,הורס/הורג מיבנה/חייל של אוייב אתה מקבל אותם...

הנק האלה מאפשרות לך לפתח את הביניין הראשי שלך ומישם יפתחו לך אפשרויות בניה אחרות: מיפעלים,חוות,בינינים ליצירת כלי נשק,כנסיות ועוד..(ביניין עבור אימון חיילים אתה מקבל מהתחלה ) .

אתה לא יכול ליבנות רכבות/כרכרות אבל אתה יכול לשפר את הכירכה ל רכבת שהיא כמובן מהירה יותר או ליבנות תחנות במקומות יעודיים לך..

מה שחסר לך כל הזמן הוא No population אם אני זוכר נכון זה האפשרות לתחזק חיים... כלומר בנה חוות ..

פורסם

מה הצורה של הבית הזה?

תחנה רוח?

ואת כל שאר הדברים הבנתי...

תודה!

לא תחנת רוח.. זה הבית הראשון והכי פשוט...

פורסם

גם בחוברת הוראות יש הסבר...

פורסם

גם בחוברת הוראות יש הסבר...

למה אני בספק אם יש לו חוברת הוראות?...

בכ"א, לא סתם המציאו את הטוטריאל!

הוא בא כדי ללמד אנשים איך לשחק במשחק...

זה המשחק אסטרטגיה הראשון שלך או משהו? כי רוב משחקי האסטרטגיה הם בנויים אותו דבר:

חווה/בית בשביל הupkeep של היחידות.

באראקס לאימון חיילים, וורקשופ להכנת רכבים... וכל שאר הבינינים דיי תלויים במשחק עצמו.

ובכלל, משחקי אסטרטגיה הם דיי אימפולסיביים...

אם אין מספיק מקום לחיילים, בונים עוד בתים.

אם אין מספיק עץ, שולחים עוד אנשים לעץ.

אבל שוב, אם אתה לא יודע איך לשחק, תעשה לעצמך טובה, ושחק בטוטריאל.

פורסם
  • מחבר

אני כן יודע לשחק משחקי אסטרטגיה...

פשוט לאחרונה חזרתי לשחק ברד אלרט 2 סתם כי שיעמם אז שחכתי שצריך לבנות בתים לחיילים (כי שם אתה בונה רק את הבית שמאמן חיילים וזהו...שום בית לאוכל או דבר כזה לא קיים)...

שיחקתי גם בוורקרפט 3 + ההרחבה שלו...

ועברתי את הטוטריאל...פשוט לא הבנתי אותו כמן שצריך...

ואני כן יודע לשחק...עכשיו הבנתי את הקטע של המשחק...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים