עבור לתוכן

אפשרי להוציא סרטים ממשחק PS2?

Featured Replies

פורסם

אני מחפש דרך לעשות RIP לסרטים של GOD OF WAR, אחרי שמסיימים את המשחק אפשר לראות את כל הסרטים ברצף אז בטוח אפשר איכשהו לעשות RIP לזה.

או אולי מישהו פה מצא RIP של מישהו אחר ורוצה לתת קישור.

תודה.

פורסם

הכונן דיוידי שיש לך במחשב מזהה את הדיסק?

אם כן תחפש בגוגל תוכנה שנקראת PS2 iso dump extractor או משהו בסגנון, בעזרתה אתה אמור להיות מסוגל ליצור אימג' של הדיסק, ואז להוציא את הסרטים (אם הם בפורמט נגיש)

אני לא בטוח שזה אפשרי, אני מבסס את זה על הניסיון שיש לי עם האקס בוקס, שמה זה קצת יותר פשוט, אבל אמורות להיות תוכנות דומות גם לפס2

פורסם
  • מחבר

אם יש לי את ה IMG אתה התכוונתה שהתוכנה תעזור לי לעשות EXTRACT לסרטים או שהיא פשוט תעזור לי לעשות את הIMG?

פורסם

אם יש לי את ה IMG אתה התכוונתה שהתוכנה תעזור לי לעשות EXTRACT לסרטים או שהיא פשוט תעזור לי לעשות את הIMG?

תנסה FMV Extractor, מוציא כל קובץ מדיה כמעט מכל ארכיב. הסרטים אמורים להיות בפורמט Mpeg2.

פורסם

התוכנה תעזור לך לקרוא את הדיסק, להפוך אותו לאימג' (אולי כבר יש תוכנות שמאפשרת לדלג על השלב הזה) ולהוציא את הקבצים שבתוכו

אם הם לא בתוך ארכיב כלשהו אתה פשוט מעתיק לדיסק, אחרת תשתמש בתוכנה שדוגמא נתן להוצאת הסרטים

פורסם
  • מחבר

תנסה FMV Extractor, מוציא כל קובץ מדיה כמעט מכל ארכיב. הסרטים אמורים להיות בפורמט Mpeg2.

מצאתי את התוכנה התקנתי אותה אבל אני לא יודע מה ה SOURCE שאני מספק לה?

פורסם

חיםפשתי את התוכנה ומצאתי אבל לא מפתח כלום כשאני מעלה אותה.

יש לך אולי קישור לתוכנה שעובדת?

העלתי לך את קובץ ההתקנה. אני לא בטוח ב100% שהתוכנה תצליח ליקרוא את מערכת הקבצים של הPS2.

תשנה את סיומת הקבצים לrar, הפילטר של הפורם מאפשר רק zip.

[attachment deleted by admin]

פורסם

לכן אתה צריך תוכנה שיודעת לקרוא את מערכת הקבצים של הפס2

פורסם
  • מחבר

DOGMA- תודה אבל זה בדיוק מה שהורדתי והיא לא קוראת את מערך הקבצים של PS2 :(

אני משתגע איך אף אחד לא חשב אל להוציא את הסרטים מ GOD OF WAR המשחק הזה מדהים הוא כמו סרט, אפשר לראות את הסרטים האלו ברצף בלי סוף פעמים.

פורסם

אבל הסברתי לך מה לעשות

חפש תוכנה שנקראת

ps2 extractor

היא אמורה לקרוא את מערכת הקבצים

פורסם

DOGMA- תודה אבל זה בדיוק מה שהורדתי והיא לא קוראת את מערך הקבצים של PS2 :(

אני משתגע איך אף אחד לא חשב אל להוציא את הסרטים מ GOD OF WAR המשחק הזה מדהים הוא כמו סרט, אפשר לראות את הסרטים האלו ברצף בלי סוף פעמים.

אין שמה תפריט שאפשר לראות סרטים כמו ברוב משחקי הקונסולה?

פורסם
  • מחבר

יש, לא רק זה אם אתה מסיים את המשחק אז בתפריט שנקרא TREASURES נפתחת אופציה לראות כל הסרטים ברצף כסרט אחד.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים