עבור לתוכן

כמה מסקנות שלי לגבי זיכרנות אקסטרים

Featured Replies

פורסם

טוב אז כך אני לא בא לגלות לאף אחד את אמריקה או ללמד דבר חדש אלא פשוט לספר לעמוד על תופעה (התמכרות).... :kopfpatsch:

אז כך בהתחלה שקניתי את המחשב החדש שלי לפני כמה חודשיים,החלטתי שאני לא רוצה להשקיע על זיכרון יקר אלא להסתפק בזיכרון זול (אך טוב) של חברת קינגסטון שעלה לי 300 ש"ח,הזיכרון הרגיל שלהם,ידעתי שהוא לא משהו בoc (בכלל לא),אבל אמרתי שבשביל זה קיים המחלק,חחחחחחח

אחרי יומים של משחקים בביוס החלטתי להחליף את הזיכרון לזיכרון של קורסאייר xms עכשיו מדובר בדגם שעלה לי עוד 150 ש"ח יותר לסטוק של 512 בכללי תוספת של 300 ש"ח,שוב פעם אחרי הרבה משחקים הרגשתי שזה לא זה,במיוחד שהמעבד שלי מאפשר לי להגיע רחוק מאוד,והרגשתי שהזיכרון תוקע אותי,אחרי הרבה "שעורי בית" החלטתי לקחת את טווינמוס פריומיום bh-5 שבגללם (לא רק :lol:) הייתי צריך להחליף לוח לlanparty,כאן לא הייתי צריך להוסיף כסף (בגלל שמכרתי את שלי) אבל כול הנסיעות וביזבוז הזמן היה שווה לי לא מעט!!!!,עכשיו הזיכרונות האילו בגדול מגעים ל 260 שזה נחמד אבל שוב פעם זה תקע אותי בשביל לעבוד ביחס של 1:1 היית צריך זיכרון שיעבוד לפחות ב 270.

עכשיו לאחר הרבה מחשבה (ועבודה קשה),החלטתי להשקיע קרוב ל 1200 ש"ח ולקנות זיכרון מבוסס tccd של g.skill,שזה הרבה כסף מהמחיר הראשון שהתכוונת להוציא...,אבל פתאום ראיתי באיזה פורום בחו"ל שיש זיכרון רגיל לחלטין של חברה מוכרת (samsung) בעל צי'פ uccc במחיר אפילו יותר זול מהקינגסטון שגם נותן לי ביצועים הרבה יותר טובים מ הטוונמוס והקרוסאייר (חוץ מהתיזמונים :bash:),הגעתי איתו ל 270,שזה הבאס שעמערכתי שלי עובדת בלי להתחיל להתעסק עם המחלק ;D

והכול ב 250 ש"ח ל 512,אז אני לא אומר שלא שווה להשקיע בזיכרנות "אקסטרים" (לפחות למי שיש כסף),אבל בהחלט יש חלופות טובות ולפעמים אנחנו ממהרים לקנות את היקר ביותר,מתוך חשיבה שמה שיותר יקר יותר טוב :hi:

פורסם

איפה אני משנה באס לזיכרונות כדי שיעבדו במהירות 500 בלוח DFI LANPARTY :nixweiss:

תודה.

פורסם

UCCC ציפ מעולה!! מחיר מעולה!!

לי יש איתו DDR 444..הוא יכול יותר..הרבה יותר..רק שיש לי לוח של גיגהבייט חרא של לוח..הזיכרון גם נראה לי על 2.5וולט..בלי אפשרות להעלות מתחים..

אני כנראה קונה p4gd1 של אסוס..ואז נראה כבר מה הם שווים באמת..מקווה להגיע ל520 530...

פורסם

למה אתה מותח אותנו , איזה דגם זה? והאם אפשר להשיג בארץ?

פורסם

למה אתה מותח אותנו , איזה דגם זה? והאם אפשר להשיג בארץ?

לא מבין למה אתה מתכוון..

איזה דגם של מה ?

להשיג בארץ את הזיכרונות סמסונג UCCC אפשר ב-KSP כמו שאמרו..אני את שלי קניתי לפני חודשיים..סטיק של 512 ואני קונה עוד אחד בקרוב..

פורסם
  • מחבר

אני קניתי דרך חבר ,אבל אפשר להשיג גם בksp,מה שכן אני יודע שעד אתמול נשאר להם רק שני סטיקים של זיכרון uccc :s07:

אז להזדרז :xyxthumbs:

אני ממש משבח את הזיכרונות האילו שכמעט מגעים לביצועים של זיכרונות אקסטרים שעולים פי 4 ממנו :smile1:

פורסם

אלעד אל תצפה להרבה מה P4GD1

הוא 915P, והוא לא אוברקלוקר משהו בכלל

פורסם

אני לא מתכוון להגיע ל4.5 או 5 רק ל3.6 3.5

וגם אני רוצה לקנות כרטיס כנראה לPCI E...והוא היחיד..(לפחות שיש בארץ..שאני יודע..)

*מה שבטוח יש אפשרות להעלות מתחים..לזיכרונות ולמעבד..מה שאין בגיגה-בייט..

פורסם

לא מבין למה אתה מתכוון..

איזה דגם של מה ?

להשיג בארץ את הזיכרונות סמסונג UCCC אפשר ב-KSP כמו שאמרו..אני את שלי קניתי לפני חודשיים..סטיק של 512 ואני קונה עוד אחד בקרוב..

http://www.ksp.co.il/hmain.php

^^ ^זה טוב?

פורסם
  • מחבר

בכול מקרה את צריך לראות מה רשום על הצי'פ,uccc או tccc!!!!

וכמו שציינתי למעלה בהנחה שלא קנו עדיין יש להם במלאי 2 סטיקים אחרונים (בראשון לציון),וגם בשאר האזורים המלאי כמעט נגמר!!!!

מה יגיע בהמשך....,זו שאלה טובה :'(

ולא פחות חשוב מאיזה שבוע הוא :hat:

פורסם

אני לא מתכוון להגיע ל4.5 או 5 רק ל3.6 3.5

וגם אני רוצה לקנות כרטיס כנראה לPCI E...והוא היחיד..(לפחות שיש בארץ..שאני יודע..)

*מה שבטוח יש אפשרות להעלות מתחים..לזיכרונות ולמעבד..מה שאין בגיגה-בייט..

ומי מבטיח לך שתגיע לבאס מספיק גבוהה? 915 ידוע בתור איכויות אוברקלוק נחותות מאוד

פורסם

המעבד הוא פנטיום 3 גיגה הרץ..

הלוח הוא האחרון שיגביל אותי להגיע לאובר של 600 מגה הרץ...

פורסם

אל תסמוך על זה

פורסם

סתם דרך אגב,

ה CH-5 שהיה לי במהירות 248 מה"ז בתזמונים הכי נמוכים נתן תוצאות יותר טובות מה UCCC שהיה לי במהירות יותר גבוהה.

אני לא בטוח שההחלטה להחליף את ה BH5 ב UCCC היא החלטה טובה בשבילך. לי לא היתה ברירה כי עברתי ל2 ג'יגה.

פורסם
  • מחבר

סתם דרך אגב,

ה CH-5 שהיה לי במהירות 248 מה"ז בתזמונים הכי נמוכים נתן תוצאות יותר טובות מה UCCC שהיה לי במהירות יותר גבוהה.

אני לא בטוח שההחלטה להחליף את ה BH5 ב UCCC היא החלטה טובה בשבילך. לי לא היתה ברירה כי עברתי ל2 ג'יגה.

בהחלט הtwinmos הביא ב 250 תוצאה שזהה ל 260 uccc,אבל המחיר עושה את ההבדל,וחוץ מזה שעכשיו אני ב10+,ואם המעבד לה היה מגביל הייתי מגיע גם ל 280 :yelclap:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים