פורסם 2006 בפברואר 2219 שנים לא עונים לי במפרט, אז מה החברה הכי טובה לראוטרים כיום, ומה הדגם הכי טוב (חוטי).. ומה המחיר שלו. תודה
פורסם 2006 בפברואר 2319 שנים כמו זה שאמר מעליי, סיסקו נחשבת הכי טובה אבל יקרה בטירוף ולמען האמת, אני אפילו לא יודע אם יש לה ציוד ביתי בכלל.לחומרה ביתית של רשתות מומלצים 3COM וLINKSYS בגדול, אבל כמו שאני אומר הרבה, זה הכל עניין של דיעה, ואין ממש סיבה אמיתית להמליץ על משהו כזה או אחר.
פורסם 2006 בפברואר 2319 שנים לא עונים לי במפרט, אז מה החברה הכי טובה לראוטרים כיום, ומה הדגם הכי טוב (חוטי).. ומה המחיר שלו. תודה עדיף שתגיד מה הם צרכיך (מס' מחשבים, שימוש הרשת) ואז נענה לך בצורה יותר טובה.
פורסם 2006 בפברואר 2319 שנים חוצמזה אני ממש מציעה לך ללכת לאתר צאכנות ולקרוא על דגמים ספציפים.אני למשל קניתי DLINK 614, שבמשך שנה היה מאד בעייתי (כל הזמן עשה RANDOM RESTARTS שממש הפריע לי באמיול) אבל אחרי שנה בערך DLINK הוציאה FIRMWARE שתיקן את זה.מידע כזה אתה יכול לדעת רק מביקורות של משתמשים.
פורסם 2006 בפברואר 2319 שנים תלוי גם אם אתה גולש דרך כבלים או ADSL חלק מהראוטרים לא תומכים ב L2TP (כבלים)
פורסם 2006 בפברואר 2419 שנים ^^^^^^אמת ויציב. הייתי בטוח שזה ידע נפוץ...בכל מקרה החברות הטובות בשוק לטעמי הן Linksys ו-SMC.ממליץ בחום.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.