עבור לתוכן

המלצה למסך 40'' אינץ'.

Featured Replies

פורסם

שלום,לדוד שלי יש את המחשב הבא:

AMD Athlon FX-57 939

DFI LanParty UT RDX200 CF-DR

Sapphire Radeon X1900XTX CF Edition X2

Maxtor 300GB S-ata 16MB

OCZ EL Gold GX XTC 2048MBX2 500MHZ=4Giga

Sunbeam Transformer BLACK

OCZ PS 520W Modsream

והוא רוצה להשלים את המערכת עם איזה מסך 40'' אינץ' למחשב.

התקציב שלו הוא 12,000 ש''ח.

הוא רוצה שהוא יהיה כסוף.

יש העדפה לחברות הבאות:

SONY

LG

Samsung

NEC

Sharp

פורסם

If you talking about LCD screen -this no good 40inch screen for your budget

פורסם

הוא לא ציין דווקא LCD, מחירי ה-LCD 40" מתחילים מ-17K וצפונה, פלזמות 40" אני לא ראיתי, ראיתי 32" שמתחילים מ-8K ו-42" שמתחילים מ-12K.

אבל אם אתה רוצה את זה למחשב בתור תצוגה ראשית אז אתה צריך LCD שהוא כאמור הרבה יותר יקר מהתקציב.

פורסם

Plasma for pc use-total waste of money

פורסם

כל מסך טלוויזיה לא יכול לשמש מסך מחשב בצורה נורמאלית. אלא אם מדובר על מערכת בידורית מבוססת מחשב, ומרחק הצפיה יעמוד על כ3 מ'+.

הרזולציה של מסך הטלוויזיה לא תאפשר צפיה מקרוב ועבודה סדירה, כן אפילו flat panel ברזולוציה של 1080i לא יספיק.

ההצעה הטובה ביותר שאני יכול להציע לך, היא לקנות את אחד ממסכי הDual link DVI של Apple. אולם במחיר הזה לא תוכל לקנות 40", אפילו לא קרוב לזה(כמו כן אינני בטוח שApple מיצרת מסכים בסדרי גודל הללו, לפחות אני בטוח בזאת שידע אינם מיבאים שום דבר מעבר ל30" לארץ).

בכ9 אלף שקל תוכל למצוא מסך 23", בכ19 אלף מסך 30" . לא תוכל למצוא מסך מחשב מעבר ל25" בטווח המחירים שלך.

אם המערכת המדוברת כן מיועדת למערכת בידורית מבוססת מחשב, מסך TV סטאנדארטי יתאים. אולם רוב המסכים הדקים בעלי רזולוציה גובהה תומכים בתקן HDMI בלבד, ולכן לא תוכל לחבר את כרטיס המסך ישירות למסך דרך היציא הדיגטאלית, ותצתרך להסתפק בDSUB-D2A או בTV-OUT composite.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים